[Subiect unic] Fotbalul
Pagina 14 din 18 • Distribuiţi
Pagina 14 din 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
[Subiect unic] Fotbalul
Rezumarea primului mesaj :
Buna tuturor!M-am gandit ca am putea discuta si despre asa ceva in aceasta sectiune.Un subiect interesant numit Fotbal.Aici puteti discuta totul despre fotbal, ce echipa va place, ce jucator favorizati, etc.
Spor la postat!
Acest subiect a fost marcat ca [Subiect unic] pentru a nu exsta mai multe topicuri pe aceeasi tema.
Buna tuturor!M-am gandit ca am putea discuta si despre asa ceva in aceasta sectiune.Un subiect interesant numit Fotbal.Aici puteti discuta totul despre fotbal, ce echipa va place, ce jucator favorizati, etc.
Spor la postat!
Acest subiect a fost marcat ca [Subiect unic] pentru a nu exsta mai multe topicuri pe aceeasi tema.
Vizitato- Vizitator
Re: [Subiect unic] Fotbalul
Echipe de la noi: FC Dinamo Bucuresti
Echipe din afara: Real Madrid .
Jucatori de la noi: Gabriel Torje, George Tucudean
Jucatori din afara: Cristiano Ronaldo
Echipe din afara: Real Madrid .
Jucatori de la noi: Gabriel Torje, George Tucudean
Jucatori din afara: Cristiano Ronaldo
Apropo, voua care vi se pare mai bun dintre Messi, Iniesta si Ronaldo?
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Leo Messi clar !
Ei bine , vad ca sunteti multi care tineti cu Steaua Bucuresti , deci va adresez o intrebare :
Ce credeti ca face Steaua in aceasta seara cu VfB Stuttgart?
Ce credeti ca face Steaua in aceasta seara cu VfB Stuttgart?
Sper sa castige. Nu as paria pe o victorie, am pariat pe egal.
Adi.- Membru onorific
Ei bine se pare ca ai avut dreptate !Milky. a scris:Sper sa castige. Nu as paria pe o victorie, am pariat pe egal.
Acum astept derby-ul cu Rapid , poate batem si noi
Nici nu cred ca avem vreo alternativa decat victoria.
Daca castigam ne departam de urmaritoare.
Daca castigam ne departam de urmaritoare.
Adi.- Membru onorific
Rapid, cu un golaveraj 10 - 8 si cu 12 puncte, cu un lot destul de slab, nu cred ca are vreo sansa cu Steaua.
Daca Steaua a reusit un egal cu VfB Stuttgart, echipa care a terminat pe locul II in BundesLiga, un campionat de 10x ori mai bun decat Liga I, pot spune fara retineri, ca Steaua va bate Rapid-ul la scor, probabil 2-0 / 3-0.
Marcatori: Chipciu / Ad.Popa / Rusescu
Daca Steaua a reusit un egal cu VfB Stuttgart, echipa care a terminat pe locul II in BundesLiga, un campionat de 10x ori mai bun decat Liga I, pot spune fara retineri, ca Steaua va bate Rapid-ul la scor, probabil 2-0 / 3-0.
Marcatori: Chipciu / Ad.Popa / Rusescu
Nu e chiar asa slab lotul rapidului. Daca ne gandim la Pancu, Goga, Grigore, Teixeira, Iliovski, Alex Ionita, Glauber, Bozovic etc.
Daca o sa bata Steaua eu zic ca o sa bata greu, o sa fie obositi oarecum jucatorii Stelei si nu o sa fie chiar asa usor.
Daca o sa bata Steaua eu zic ca o sa bata greu, o sa fie obositi oarecum jucatorii Stelei si nu o sa fie chiar asa usor.
Adi.- Membru onorific
Milky. a scris:Nu e chiar asa slab lotul rapidului. Daca ne gandim la Pancu, Goga, Grigore, Teixeira, Iliovski, Alex Ionita, Glauber, Bozovic etc.
Ei bine , Steaua mereu a fost o echipa buna. Daca Gigi , nu s-ar mai baga peste Reghe , Steaua , la ora actuala ar fi cea mai buna echipa din Romania. Oricat de buna ar fi ea , mereu face egal sau pierde in fata unor echipe mai josnice decat ea..
Pai in acest sezon am pierdut in campionat doar meciul cu Vaslui, in rest doar victorii cu echipele "josnice", deci asta ar insemna inca un rezultat neincantator cu Rapid.
Adi.- Membru onorific
Pagina 14 din 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Subiecte similare
» Dependenta de internet
» [Subiect unic] Totul despre muzica
» [SUBIECT UNIC] Probleme de conexiune
» Cum atragi oameni catre forumul tau?
» [Subiect unic] Mentenanta pe forum
» [Subiect unic] Totul despre muzica