[Subiect unic] Fotbalul
Pagina 15 din 18 • Distribuiţi
Pagina 15 din 18 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18
[Subiect unic] Fotbalul
Rezumarea primului mesaj :
Buna tuturor!M-am gandit ca am putea discuta si despre asa ceva in aceasta sectiune.Un subiect interesant numit Fotbal.Aici puteti discuta totul despre fotbal, ce echipa va place, ce jucator favorizati, etc.
Spor la postat!
Acest subiect a fost marcat ca [Subiect unic] pentru a nu exsta mai multe topicuri pe aceeasi tema.
Buna tuturor!M-am gandit ca am putea discuta si despre asa ceva in aceasta sectiune.Un subiect interesant numit Fotbal.Aici puteti discuta totul despre fotbal, ce echipa va place, ce jucator favorizati, etc.
Spor la postat!
Acest subiect a fost marcat ca [Subiect unic] pentru a nu exsta mai multe topicuri pe aceeasi tema.
Vizitato- Vizitator
Re: [Subiect unic] Fotbalul
Steaua a invins Rapid in meciul de luni, deseara o sa aiba un nou meci in Cupa Romaniei cu FCM Tg-Mures, echipa care a retrogradat acum cateva luni in liga II.
Au fost cam multe surprize in Cupa Romaniei pana acum(Vaslui a fost eliminata de Botosani, Dinamo a batut greu Vointa Sibiu, CFR a batut greu la Berceni), cine credeti ca sa se va califica dintre Olimpia Satu Mare, FCM Tg-Mures, Rapid si Steaua?
Au fost cam multe surprize in Cupa Romaniei pana acum(Vaslui a fost eliminata de Botosani, Dinamo a batut greu Vointa Sibiu, CFR a batut greu la Berceni), cine credeti ca sa se va califica dintre Olimpia Satu Mare, FCM Tg-Mures, Rapid si Steaua?
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Steaua are cele mai mari sanse, zic eu. Dar sa nu uitam ca si Rapid sau Tg-Mures sunt niste echipe.. bunicele.Milky. a scris:Au fost cam multe surprize in Cupa Romaniei pana acum(Vaslui a fost eliminata de Botosani, Dinamo a batut greu Vointa Sibiu, CFR a batut greu la Berceni), cine credeti ca sa se va califica dintre Olimpia Satu Mare, FCM Tg-Mures, Rapid si Steaua?
Sunt meciuri pentru calificarea in 8-imi. Eu zic ca se va califica Steaua si Rapid. FCM Tg-Mures si Olimpia Satu Mare nu prea au sanse, FCM este intr-o scadere de forma drept dovada i-a batut Damila Maciuca cu 2-0 pe cand Olimpia este intr-o crestere, vinde jucatori pe banda la echipele din liga I, dar nu cred ca va avea sanse contra Rapidului, echipa ranita dupa infrangerea cu Steaua.
Adi.- Membru onorific
Din tara, eu tin cu Dinamo, iar din afara cu Barcelona .
Dar totusi, nu m-am mai uitat la un meci de mult ...
Dar totusi, nu m-am mai uitat la un meci de mult ...
Cred că majoritatea aşteptaţi meciul STEAUA - STUTTGARD care va avea loc pe data de 22.11.2012 la ora 10 pe postul PRO TV .
ALn- Membru Forumgratuit
Varsta : 27
Data înscrierii : 17/11/2012
Mulțumiri : 0
ALn a scris:Cred că majoritatea aşteptaţi meciul STEAUA - STUTTGARD care va avea loc pe data de 22.11.2012 la ora 10 pe postul PRO TV .
Cred ca vrei sa spui Stuttgart *
Va fi un meci interesant. Daca bate steaua, ajunge sigur in primavara europeana .
Va fi un meci interesant. Daca bate steaua, ajunge sigur in primavara europeana .
ar fi bine sa ajunga )
ar fi bine sa ajunga )
Steaua si cu un egal va merge mai departe in primavara. De preferat ar fi o victorie, daca Steaua si CFR Cluj mai strang impreuna inca 6 puncte, din sezonul 2014-2015 o sa avem o echipa direct in grupele ligii, nu va mai trebui sa jucam meciuri eliminatorii.
Adi.- Membru onorific
În această seară urmează meciul cel mare , STEAUA - STUTTGART .
ALn- Membru Forumgratuit
Varsta : 27
Data înscrierii : 17/11/2012
Mulțumiri : 0
Sa speram ca nu o sa piarda.
Chiar daca sunt dinamovist, in seara aceasta tin cu Romania .
Chiar daca sunt dinamovist, in seara aceasta tin cu Romania .
Olala, minutul 25 3-0 pentru Stuttgart, s-a cam incheiat totul.
Adi.- Membru onorific
Pagina 15 din 18 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18
Subiecte similare
» Dependenta de internet
» [Subiect unic] Totul despre muzica
» [SUBIECT UNIC] Probleme de conexiune
» Cum atragi oameni catre forumul tau?
» [Subiect unic] Mentenanta pe forum
» [Subiect unic] Totul despre muzica