[Subiect unic] Fotbalul
Pagina 13 din 18 • Distribuiţi
Pagina 13 din 18 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18
[Subiect unic] Fotbalul
Rezumarea primului mesaj :
Buna tuturor!M-am gandit ca am putea discuta si despre asa ceva in aceasta sectiune.Un subiect interesant numit Fotbal.Aici puteti discuta totul despre fotbal, ce echipa va place, ce jucator favorizati, etc.
Spor la postat!
Acest subiect a fost marcat ca [Subiect unic] pentru a nu exsta mai multe topicuri pe aceeasi tema.
Buna tuturor!M-am gandit ca am putea discuta si despre asa ceva in aceasta sectiune.Un subiect interesant numit Fotbal.Aici puteti discuta totul despre fotbal, ce echipa va place, ce jucator favorizati, etc.
Spor la postat!
Acest subiect a fost marcat ca [Subiect unic] pentru a nu exsta mai multe topicuri pe aceeasi tema.
Vizitato- Vizitator
Re: [Subiect unic] Fotbalul
Sa incepem:
Echipa preferata [ Romania] : FC Steaua
Echipa preferata [ Strainatate ] : FC Real Madrid
Fotbalist preferat [ Romania ] : Nicolae Dica
Fotbalist preferat [Strainatate ] : Cristiano Ronaldo
--------------------------
Practic fotbal de cand sunt mic...mai precis de cand aveam 7,8 ani!
Ador acest sport si vreau sa fac performanta la el !
Echipa preferata [ Romania] : FC Steaua
Echipa preferata [ Strainatate ] : FC Real Madrid
Fotbalist preferat [ Romania ] : Nicolae Dica
Fotbalist preferat [Strainatate ] : Cristiano Ronaldo
--------------------------
Practic fotbal de cand sunt mic...mai precis de cand aveam 7,8 ani!
Ador acest sport si vreau sa fac performanta la el !
Imi place din romania exhipa Pandurii fiindca sunt din Targu-Jiu!Iar din spania imi place Barcelona fiindca il are pe Messi!
Fotbalu este un fel de distractie in timpul limber,dar in rest nu prea il practic.
Puma'- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Data înscrierii : 25/05/2012
Mulțumiri : 0
Dinamovist pana in maduva oaselor !
Fotbalul este supra numit si sportul rege, dar pentru a fi un jucator bun iti trebuie un antrenament drastic.
Cat despre ce a zis Matei, se castiga multi bani cu pariurile.
Fotbalul este supra numit si sportul rege, dar pentru a fi un jucator bun iti trebuie un antrenament drastic.
Cat despre ce a zis Matei, se castiga multi bani cu pariurile.
Din campionatul intern tin cu Steaua, normal, cel mai mare brend in fotbalul romanesc.
Imi place foarte mult de Lucian Sanmartean, ca jucator. Are in unele momente niste executii de jucator de clasa.
Din categoria antrenorilor si cel mai bun dupa parerea mea antrenor roman este Cosmin Olaroiu.
Din campionatele externe imi place cel mai mult ca echipa de club, Real Madrid. Si ca sa fie tacamul tot perfect, eu cred ca cel mai bun antrenor din lume este "The Special One"(Jose Mourinho), iar cel mai bun jucator CR7(Cristiano Ronaldo).
Imi place foarte mult de Lucian Sanmartean, ca jucator. Are in unele momente niste executii de jucator de clasa.
Din categoria antrenorilor si cel mai bun dupa parerea mea antrenor roman este Cosmin Olaroiu.
Din campionatele externe imi place cel mai mult ca echipa de club, Real Madrid. Si ca sa fie tacamul tot perfect, eu cred ca cel mai bun antrenor din lume este "The Special One"(Jose Mourinho), iar cel mai bun jucator CR7(Cristiano Ronaldo).
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Milky. a scris:Din campionatul intern tin cu Steaua, normal, cel mai mare brend in fotbalul romanesc.
Ei bine , asa cred si eu! Sunt stelist de mic , am crescut cu Steaua , si voi continua cu ea , chiar daca uneori "mananca" bataie! Cat despre Oli , cat a fost la Steaua a facut o treaba extrem de buna , iar cand a revenit la derby-ul cu Dinamo , nu am mai pierdut! Acum am auzit ca el impreuna cu echipa sa , au castigat SuperCupa Emiratelor Arabe Unite!
Da, a castigat Super-Cupa Emiratelor Arabe Unite, si mai presus de atat, il are si pe Mirel Radoi la el in echipa, cel mai bine platit jucator roman la ora aceasta.
Adi.- Membru onorific
Milky., as putea spune ca esti "fratele meu".
Din Liga I, sunt fan Steaua si Vaslui, iar in opinia mea, cel mai buni jucatori din campionat sunt Vlad Chiriches, Alexandru Chipciu si Cristian Tănase. Cel mai bun portar fiind Ciprian Tătărușanu
Din campionatele externe sunt fan Real Madrid, Chelsea F.C., Inter Milan.
Cei mai buni jucatori din tara, eu cred ca sunt: Adrian Mutu si Cristi Chivu.
Din Liga I, sunt fan Steaua si Vaslui, iar in opinia mea, cel mai buni jucatori din campionat sunt Vlad Chiriches, Alexandru Chipciu si Cristian Tănase. Cel mai bun portar fiind Ciprian Tătărușanu
Fotbalul este cel mai mare sport din lume.
Eu sunt fan al echipei Steaua Bucuresti, insa din campionatele externe, Real Madrid.
Absolut de acord!Alexader a scris:Cei mai buni jucatori din tara, eu cred ca sunt: Adrian Mutu si Cristi Chivu.
Eu sunt fan al echipei Steaua Bucuresti, insa din campionatele externe, Real Madrid.
Alexader a scris:Milky., as putea spune ca esti "fratele meu".
Mutu nu mai e in forma care l-a consacrat. Chivu intradevar, este un jucator foarte bun.
Cat despre Tatarusanu, sper sa nu mai gafeze si la meciul cu Stuttgart.
Adi.- Membru onorific
Echipe de la noi: FC Dinamo Bucuresti
Echipe din afara: FC Barcelone, Real Madrid C.F.
Jucatori de la noi: Gabriel Andrei Torje
Jucatori din afara: Leo Messi, David Villa, Pique
Echipe din afara: FC Barcelone, Real Madrid C.F.
Jucatori de la noi: Gabriel Andrei Torje
Jucatori din afara: Leo Messi, David Villa, Pique
Pagina 13 din 18 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18
Subiecte similare
» Dependenta de internet
» [Subiect unic] Totul despre muzica
» [SUBIECT UNIC] Probleme de conexiune
» Cum atragi oameni catre forumul tau?
» [Subiect unic] Mentenanta pe forum
» [Subiect unic] Totul despre muzica
» [SUBIECT UNIC] Probleme de conexiune
» Cum atragi oameni catre forumul tau?