Un grup sa aiba acces la Panoul de administrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Un grup sa aiba acces la Panoul de administrare
Buna ziua,
Am o intrebare, se poate ca un grup sa aiba acces la ACP
Daca se poate puteti sa imi ziceti cum?
Multumesc
Am o intrebare, se poate ca un grup sa aiba acces la ACP
Daca se poate puteti sa imi ziceti cum?
Multumesc
Re: Un grup sa aiba acces la Panoul de administrare
Buna ziua,
Cititi acest tutorial: https://help.forumgratuit.ro/t510-permisiuni , precum si https://help.forumgratuit.ro/t290-totul-despre-grupuri .
Cititi acest tutorial: https://help.forumgratuit.ro/t510-permisiuni , precum si https://help.forumgratuit.ro/t290-totul-despre-grupuri .
Nu este ceea ce vreau eu
Eu vreau ca un grup sa aiba acces la ACP
ex: la mine grupul principal este "Founders"
Si am adaugat si grupul "Administrators" si vreau ca si acest grup sa aiba accest la ACP
Eu vreau ca un grup sa aiba acces la ACP
ex: la mine grupul principal este "Founders"
Si am adaugat si grupul "Administrators" si vreau ca si acest grup sa aiba accest la ACP
1. Setezi grupul "Founders" ca invizibil.
2. Faci un nou grup "Founders", de aceasta data vizibil.
3. Creezi grupul "Administrators" ca fiind vizibil.
4. Adaugi membrii atat din "Founders" cat si din "Administrators" in grupul de baza, cel cu acces la Admin CP.
Rezultat final: Utilizator vizibil pe forum ca fiind Administrator are acces la Admin CP.
2. Faci un nou grup "Founders", de aceasta data vizibil.
3. Creezi grupul "Administrators" ca fiind vizibil.
4. Adaugi membrii atat din "Founders" cat si din "Administrators" in grupul de baza, cel cu acces la Admin CP.
Rezultat final: Utilizator vizibil pe forum ca fiind Administrator are acces la Admin CP.
Asta o stiu si eu
Mai astept
Mai astept
Si de ce nu faci varianta aia? E foarte buna pentru ce vrei tu.
Bună ziua , urmaţi următorii paşi:
A.C -> Utilizatori&Grupuri -> Administrare Grupuri -> Faci un nou grup numit de exemplu "Membru Onorific" -> îl setezi ca fiind vizibil.
Faci grupul de administratori invizibil, apoi membrii pe care vrei sa aiba acces, ii inregistrezi in ambele grupuri.
Sper că am fost de ajutor!
A.C -> Utilizatori&Grupuri -> Administrare Grupuri -> Faci un nou grup numit de exemplu "Membru Onorific" -> îl setezi ca fiind vizibil.
Faci grupul de administratori invizibil, apoi membrii pe care vrei sa aiba acces, ii inregistrezi in ambele grupuri.
Sper că am fost de ajutor!
Eu vreau ca si grupul Founders sa fie vizibil si Administrators
E foarte buna varianta aia.
Il faci pe "Founders" (cel cu acces la admin cp) invizibil si faci un alt grup vizibil cu acelasi nume, plus inca unul "Administrators". Membrii de acolo ii bagi si in cel invizibil.
Daca nu te descurci, te astept sa-mi lasi un cont cu acces la admin cp si iti arat ca asa iese exact cum doresti, asta daca vrei.
Il faci pe "Founders" (cel cu acces la admin cp) invizibil si faci un alt grup vizibil cu acelasi nume, plus inca unul "Administrators". Membrii de acolo ii bagi si in cel invizibil.
Daca nu te descurci, te astept sa-mi lasi un cont cu acces la admin cp si iti arat ca asa iese exact cum doresti, asta daca vrei.
kitkat a scris:Eu vreau ca si grupul Founders sa fie vizibil si Administrators
Păi, mai faci încă unul Founders, vizibil si îi bagi pe membrii respectivi şi acolo
Subiecte similare
» Cum pot face ca membri sa vada subforumul dar sa nu aiba acces.
» Cum dau acces la panoul de control?
» Acces la panoul de administrare si la doar unele comenzi din el!
» Cum pot face ca moderatorii sa aiba acces la PA?
» Celalalt administrator sa aiba acces la Templates
» Cum dau acces la panoul de control?
» Acces la panoul de administrare si la doar unele comenzi din el!
» Cum pot face ca moderatorii sa aiba acces la PA?
» Celalalt administrator sa aiba acces la Templates
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum