Cum pot face ca membri sa vada subforumul dar sa nu aiba acces.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot face ca membri sa vada subforumul dar sa nu aiba acces.
Uitati un citat:
un Forum a scris:Ne pare rau dar doar cei care sunt utilizatori cu drepturi speciale de acces pot citi subiectele din acest forum.
Re: Cum pot face ca membri sa vada subforumul dar sa nu aiba acces.
Acelui forum unde ati vrut dumneavostra sa intrati are saterile ca doar un grup poate intra dar nu faceti parte din el
Dar cred ca este adaugat ceva in descriere ca sa fie asa.
Ne puteti oferi un link catre acel forum?
Salut,
Totul este facut numai din permisiuni, nu este nimic adaugat in descrierea subforumului. Citeste tutorialul despre Permisiuni.
Totul este facut numai din permisiuni, nu este nimic adaugat in descrierea subforumului. Citeste tutorialul despre Permisiuni.
Am inteles dar eu nu vreau la subforumuri eu vreau la forumuri.
Aceleasi permisiuni le poti face si la un forum.
Poti adauga parola la aceea Categorie , si o dai doar la V.I.P ... etc
Adaugi acest cod in descriere la categoria dorita , si editezi Parola , Nume ETC
Numele Forumului
Descriere Forum
daca te-am ajutat astept un Multumesc !
Adaugi acest cod in descriere la categoria dorita , si editezi Parola , Nume ETC
Numele Forumului
- Cod:
<a href="http://regal-gaming.forumz.ro" onClick="PlanA(); return false">[ RG ] Staff Only</a>
Descriere Forum
- Cod:
<form action="http://regal-gaming.forumz.ro/f8-rg-staff-only" name="parola" onsubmit="return checkform(this);" method="post">
<label> <input type="text" onblur="if (this.value == '') this.value = '';" onclick="if (this.value == '') this.value = '';" name="pass" value="" /> </label> <input type="submit" value="Autentificare" name="ok" />
</form><script type="text/javascript"> function checkform(form) { if (form.pass.value != "aici pui parola dorita" ) { alert('Parola Gresita!!'); return false; } } </script>
daca te-am ajutat astept un Multumesc !
Buna ziua,
Subforumurile sunt afisate in functie de permisiunile din panoul de administrare, daca doriti ca acestea sa fie afisate la toti utilizatorii urmati urmatorul tutorial ~> https://help.forumgratuit.ro/t6766-
Pentru dezactivarea subforumurilor actuale puteti intra in P.A ~> Afisare ~> Pagina de start ~> Structura si ierarhie ~> Link catre nivelele inferioare: Bifati Nu
Subforumurile sunt afisate in functie de permisiunile din panoul de administrare, daca doriti ca acestea sa fie afisate la toti utilizatorii urmati urmatorul tutorial ~> https://help.forumgratuit.ro/t6766-
Pentru dezactivarea subforumurilor actuale puteti intra in P.A ~> Afisare ~> Pagina de start ~> Structura si ierarhie ~> Link catre nivelele inferioare: Bifati Nu
Subiecte similare
» Din: Un grup sa aiba acces la ACP
» Cum pot face ca moderatorii sa aiba acces la PA?
» Celalalt administrator sa aiba acces la Templates
» Un grup sa aiba acces la Panoul de administrare
» Cum i pot da voie unui membru sa aiba acces la panoul de administrare?
» Cum pot face ca moderatorii sa aiba acces la PA?
» Celalalt administrator sa aiba acces la Templates
» Un grup sa aiba acces la Panoul de administrare
» Cum i pot da voie unui membru sa aiba acces la panoul de administrare?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum