Acces la panoul de administrare si la doar unele comenzi din el!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Acces la panoul de administrare si la doar unele comenzi din el!
Buna ziua,am o problema destul de greu de inteles!Deci vreau ca doar gradul de manager sa poata scoate si sa dea warnul,dar din cate am inteles acest lucru nu e posibil,deoarece toti moderatorii(helperii,designerii toti)vor putea da warn,dar eu vroiam ca doar managerii!Deci asta nu e psoibil,eu m-am gandit mai logic si am aflat ca daca managerul ar avea acces in panoul de administrare,ar putea sa scoata si sa dea warn,dar cum sa-i dau acces la panoul de administrare si sa ii inchid accesul de a ma bana,de ami scoate gradul,si sa sterga categoriile??Si sa nu poata da dea grad la altii??
Re: Acces la panoul de administrare si la doar unele comenzi din el!
Ai putea ca la gradurile celelalte, sa nu le dai nimic la permisiuni și doar la membrul care doresti.
Si daca dai acces la acp la un utilizator acesta nu va poate bana sau sa va stearga contul daca dvs. sunteti fondatorul.
Si daca dai acces la acp la un utilizator acesta nu va poate bana sau sa va stearga contul daca dvs. sunteti fondatorul.
Cum sai dau acces unu membru sa modifice bara warn?RyNo a scris:Ai putea ca la gradurile celelalte, sa nu le dai nimic la permisiuni și doar la membrul care doresti..
Il bagi intr-un grup cu permisiuni de moderare.alfacraft a scris:Cum sai dau acces unu membru sa modifice bara warn?RyNo a scris:Ai putea ca la gradurile celelalte, sa nu le dai nimic la permisiuni și doar la membrul care doresti..
Vizitator- Vizitator
Deci voi nu mati inteleles!Eu am asa grupuri cu permisiuni de moderare:helper it,mc,php,deisgner,staff si moderator si manager!Eu stiu ca pe forum gratuit nu e posibil de dat fiecarui grup permisiuni aparte,daca un grup poate sa modifice bara warn,pot toate!Dar eu ma gandeam ca sa dau managerilor acces acp,adica ii pun la grupul de admin,dar le pot scoate anumite functii din panoul de administare?Si ei vor putea face chiar orice??
Buna seara ! Nu exista posibilitatea de a le scoate anumite functii. Odata ce un utilizator are acces la Panoul de Administrare, adica este un Administrator in adevaratu' sens al cuvantului, automat acesta va avea acces la intregul forum, in afara de dreptul de a modifica template-urile, de a va modifica profilul sau de a administra creditele.
Mda pacat,Puteti da closed!
Subiect mutat in sectiunea corespunzatoare.
Subiecte similare
» Un grup sa aiba acces la Panoul de administrare
» Mi-a disparut panoul de administrare !
» Cum dau acces la panoul de control?
» Doar moderatorii sa vada unele smileuri.
» Acces panou administrare
» Mi-a disparut panoul de administrare !
» Cum dau acces la panoul de control?
» Doar moderatorii sa vada unele smileuri.
» Acces panou administrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum