De ce nu imi arata butoanele BB Code
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
De ce nu imi arata butoanele BB Code
De ce nu mai imi arata aceasta bara ?
Ultima editare efectuata de catre Rp3Zz in Sam Noi 09, 2013 11:34 am, editata de 1 ori
Re: De ce nu imi arata butoanele BB Code
Buna ziua,
Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu vom răspunde (nici eu, nici alti utilizatori) până când nu vă schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră. Fiind a treia abatere de acest fel, ati primit warn.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Respectivele butoane pot fi denumite "Butoane BBCode".
Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu vom răspunde (nici eu, nici alti utilizatori) până când nu vă schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră. Fiind a treia abatere de acest fel, ati primit warn.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Respectivele butoane pot fi denumite "Butoane BBCode".
Am schimbat
Multumesc pentru modificare.
In ceea ce priveste problema dumneavoastra, am dori sa aflam de cat timp persista problema si ce modificari ati efectuat in panoul de administrare inainte de aparitia problemei.
In ceea ce priveste problema dumneavoastra, am dori sa aflam de cat timp persista problema si ce modificari ati efectuat in panoul de administrare inainte de aparitia problemei.
Au disparut cand am schimbat versiunea si tema iar in PA am umblat decat in index_body
Buna seara,
Intrati in P.A>Afisare>Template-uri>Postare & Mesaje private > posting_body
Aplicati template-ul de origine apasand pe .
Intrati in P.A>Afisare>Template-uri>Postare & Mesaje private > posting_body
Aplicati template-ul de origine apasand pe .
Ms mult rylled
Subiecte similare
» Nu-mi apar butoanele pentru „Code” , „Imagine” !
» Cum setez la tag-urile [code] si [/code] contur, inaltime, latime, imagine de fundal si culori
» Cum pun scrisul de la tagul [code][/code] sa fie intr-un chenar?
» Cum imi fac butoanele sa intre un pic inauntru atunci cand vreau sa le apas?Adica butoanele din bara de navigare.
» Problema [CODE][/CODE]
» Cum setez la tag-urile [code] si [/code] contur, inaltime, latime, imagine de fundal si culori
» Cum pun scrisul de la tagul [code][/code] sa fie intr-un chenar?
» Cum imi fac butoanele sa intre un pic inauntru atunci cand vreau sa le apas?Adica butoanele din bara de navigare.
» Problema [CODE][/CODE]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum