Cum imi fac butoanele sa intre un pic inauntru atunci cand vreau sa le apas?Adica butoanele din bara de navigare.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum imi fac butoanele sa intre un pic inauntru atunci cand vreau sa le apas?Adica butoanele din bara de navigare.
Buna,
Cum imi fac butoanele ca la forumul lui Raka?La ea pe forum,cand vrei sa dai pe butoane butonul se baga inauntru.Adica ca si cum ar fi butonizat.Nu apesi pe el.Doar ti sageata pe el si el se baga inauntru.Si cand iei sageata de acolo iasa inafara ca celelalte butoane.Daca vreti,va dau link de la forumul ei.Multumesc.
Cum imi fac butoanele ca la forumul lui Raka?La ea pe forum,cand vrei sa dai pe butoane butonul se baga inauntru.Adica ca si cum ar fi butonizat.Nu apesi pe el.Doar ti sageata pe el si el se baga inauntru.Si cand iei sageata de acolo iasa inafara ca celelalte butoane.Daca vreti,va dau link de la forumul ei.Multumesc.
Ultima editare efectuata de catre fifticent in Mar Iun 16, 2009 2:25 pm, editata de 1 ori
fifticent- Membru Forumgratuit
Varsta : 34
Localizare : Cluj
Data înscrierii : 14/06/2009
Mulțumiri : 0
Re: Cum imi fac butoanele sa intre un pic inauntru atunci cand vreau sa le apas?Adica butoanele din bara de navigare.
fifticent, de care butoane vorbesti tu? Cele din bara de navigare? Inregistrare, Conectare, Portal etc? Si vezi ca nu sunt fata!
Re: Cum imi fac butoanele sa intre un pic inauntru atunci cand vreau sa le apas?Adica butoanele din bara de navigare.
fifticent: Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu voi răspunde (şi nici un alt membru) până când nu vă schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră
Mulţumesc pentru înţelegere!
Mulţumesc pentru înţelegere!
Raka,stiu ca nu esti fata.Vreau sa stiu cum tiai facut butoanele asa.Adica atunci cand vrei sa dai pe ele,ele se baga un pic inauntru.Butoanele dinbara de navigare.Adica se baga inauntru cand vrei sa le apesi.Asa vreau.Sa stiu cum si lea facut el asa.
Acest lucru il poti face in invision (versiune)
- Cod:
/* Submenu */
#submenu {
background: url('LINK IMAGINE BUTON');
}
#submenu ul li a:hover {
background: url('LINK IMAGINE CAND POZITIONEZI CURSORUL PESTE BUTIN')
}
ooo.Iti multumesc ezlidor.Puteti inchide topicul.
Subiecte similare
» Nu apar toate butoanele in bara de navigare
» Cum pun butoanele din bara de navigare deasupra logo-ului?
» Vreau ca tot din profil sa fie centrate adica in mijloc
» Cum pot pune o sageata si cand apas pe ia sa ma ridice inapoi sus?
» Cand apas pe un link ma redirectioneaza pe o pagina html
» Cum pun butoanele din bara de navigare deasupra logo-ului?
» Vreau ca tot din profil sa fie centrate adica in mijloc
» Cum pot pune o sageata si cand apas pe ia sa ma ridice inapoi sus?
» Cand apas pe un link ma redirectioneaza pe o pagina html
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum