Nu-mi apar butoanele pentru „Code” , „Imagine” !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nu-mi apar butoanele pentru „Code” , „Imagine” !
Când un utilizator încearcă să scrie un post/topic nou nu apar butoanele pentru code , imagine , video , mărime scris etc. toate acestea pentru editarea mesajului. Cum aș putea face să apară din nou ? Să fie de la temă ? Mulțumesc.
Așa apare la mine:
Așa ar trebui să apară:
Așa apare la mine:
Așa ar trebui să apară:
Re: Nu-mi apar butoanele pentru „Code” , „Imagine” !
Andrea e din cauza temei, incearca sa pui alta tema de exemplu o tema phpbb2
Cam greu ... pentru că doar eu mă ocup de design și ar trebui să schimb multe și nu prea am timp. Chiar nu ar fi nicio rezolvare în afară de schimbarea temei ?
Mulțumesc pentru răspuns DeVilS Coding !
Mulțumesc pentru răspuns DeVilS Coding !
Uita-te prin foaia de still CSS poate ai ceva pe acolo care este setat sa numai apara de exemplu : .topic-actions{ display: none; } sau div.buttons{ display: none; } nu stiu exact care este codul pentru imaginile cu code ...etc.
Subiecte similare
» Cum scot „Cine este conectat”?
» Butonul „Buy”
» Nu apare butonul „Mersi”
» Cum setez la tag-urile [code] si [/code] contur, inaltime, latime, imagine de fundal si culori
» Nu-mi merge butonul„Raspuns rapid”
» Butonul „Buy”
» Nu apare butonul „Mersi”
» Cum setez la tag-urile [code] si [/code] contur, inaltime, latime, imagine de fundal si culori
» Nu-mi merge butonul„Raspuns rapid”
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum