Cum setez la tag-urile [code] si [/code] contur, inaltime, latime, imagine de fundal si culori
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum setez la tag-urile [code] si [/code] contur, inaltime, latime, imagine de fundal si culori
Este vrun cod de pus in css, pentru modificarea chenarului CODE, atunci cand un cod html este pus intre tagurile [code] si [/code].
As dori sa personalizez, conturul, sa pun o imagine de fundal, inaltimea si aparitia barei de defilare automat.
Astept un raspuns de la cel care stie.
As dori sa personalizez, conturul, sa pun o imagine de fundal, inaltimea si aparitia barei de defilare automat.
Astept un raspuns de la cel care stie.
Vizitato- Vizitator
Re: Cum setez la tag-urile [code] si [/code] contur, inaltime, latime, imagine de fundal si culori
Cine ma ajuta sa rezolv acesta mica problema ii voi edita acest flash intro http://j.mp/cKxwFa cu textele dorite si salvat in format mov.
Vizitato- Vizitator
Re: Cum setez la tag-urile [code] si [/code] contur, inaltime, latime, imagine de fundal si culori
Inca astept
Vizitato- Vizitator
Imi poti reda tot CSS-ul forumul tau ? Nu prea le am cu phpBB2 dar am sa incerc.
Vizitato- Vizitator
in phpbb2 nu e nimic in css, trebuie adaugat
Vizitato- Vizitator
Inca astept un raspuns
Vizitato- Vizitator
CSS-ul de origine il doresc.. ai link catre el in foaia stil CSS
Vizitato- Vizitator
Am sa iti arat de ce nu merge bara de defilare pe vertical.Caseta de cod este din origine un tabel.Uite partea cu continutul:
Concluzie: Scroll-ul nu functioneaza decat pe orizontal.
Cat despre celalalte chestii pe care le-ai cerut:
Nu am nevoie de nici un intro sau alte servicii in schimbul suportului pe care il ofer.
- Cod:
<td class="code"><div style="width:600px; overflow:auto;" curpos="0" maxpos="0" pageincrement="480" increment="10" collapsed="true">
Continutul din interiorul codului
</div></td>
Concluzie: Scroll-ul nu functioneaza decat pe orizontal.
Cat despre celalalte chestii pe care le-ai cerut:
- Cod:
.code{
font-family: Courier,Courier New,sans-serif;
font-size: 11px;
color: CULOAREA FONTULUI;
background: CULOARE DE FUNDAL url(IMAGINE DE FUNDAL) /*no-repeat center/left/right top/bottom */;
border: 1px solid CULOAREA CONTURULUI;}
Nu am nevoie de nici un intro sau alte servicii in schimbul suportului pe care il ofer.
Multumesc pentru toate informatiile darkspectre.
Poti inchide topicul
Poti inchide topicul
Vizitato- Vizitator
*** Topic rezolvat => blocat
Subiecte similare
» Cum pun o imagine de fundal pagina, astfel ca backgroundul forumului sa fie diferit de aceasta imagine [R]
» Imagine de fundal staff + paleta de culori
» Culori si linii de contur
» Alte culori la quote si la code [R]
» Culori si rank-uri [imagine]
» Imagine de fundal staff + paleta de culori
» Culori si linii de contur
» Alte culori la quote si la code [R]
» Culori si rank-uri [imagine]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum