Marirea numarului caracterelor in semnatura
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Doriti marirea numarului de caractere in "semnatura" ?
Marirea numarului caracterelor in semnatura
Rezumarea primului mesaj :
Votati prin DA sau NU daca doriti ca in semnatura sa fie mai multe caractere ( pentru folosirea mai multor coduri html, bb, javascript )
Votati prin DA sau NU daca doriti ca in semnatura sa fie mai multe caractere ( pentru folosirea mai multor coduri html, bb, javascript )
Ultima editare efectuata de catre -TBH-e.n.r.g. in Vin Dec 05, 2008 1:29 am, editata de 1 ori
Re: Marirea numarului caracterelor in semnatura
Eu unu votez Nu , motivu fiind urmatorul eu unu consider ca sunt destule caractere, pe mine ma enerveaza cateodata vazand pe uni membri avand tot felu de imagini..scrisuri, coduri la semnatura
mai bine ar fii implementare unei optiuni sa poti micsora imaginile de la semnaturii
mai bine ar fii implementare unei optiuni sa poti micsora imaginile de la semnaturii
Deci se mai accepta aceasta propunere?
Scuzati-ma de off-topic
Scuzati-ma de off-topic
DuHuletz, o sa zica un membru staff chestia asta!
Uf , Jacku ) Este altceva
Cred ca se poate si de acolo , dar este mult mai buna ideea lui !
Cred ca se poate si de acolo , dar este mult mai buna ideea lui !
Optiune implementata. Numarul de caractere a fost marit de la 500 la 1000 si modul de creare a semnaturii a fost mult imbunatatit pentru utilizatori.
Inchis si trimis in arhiva.
Inchis si trimis in arhiva.
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Am instalat o tema noua pe forum, si nu stiu de unde pot sa scot codul pentru marirea caracterelor!
» Marirea numarului de caractere la semnaturi
» Afisarea numarului postului
» Marirea echipei de designeri
» Marirea textului
» Marirea numarului de caractere la semnaturi
» Afisarea numarului postului
» Marirea echipei de designeri
» Marirea textului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum