Marirea echipei de designeri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 4 • Distribuiţi
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Sa se mareasca echipei de designeri ?
Marirea echipei de designeri
Ati prins ideea presupun
V-ati axat mai mult pe partea de moderare pe acest forum, avand mai multi moderatori si administratori decat designeri, defapt, daca nu ma insel, grupa de designeri are un singur membru, ezlidor..
Stiu ca aici nu-i ca la forumul englez sau francez care au un catralion de useri, dar totusi poate daca faceti o mica vizita in aceasta sectiune, v-ati da seama de ce unde sunt mai multi puterea creste:
https://help.forumgratuit.ro/cereri-de-imagini-si-teme-f35/
(fara supraveghere, regulamentul din aceea sectiune, nu isi are rostul..)
Da, stiu, designerii nu sunt roboti, defapt aici intervine expresia, nu sunt roboti, au unii viata lor sociala, si nu se pot ocupa singurei de toata sectiunea, avand pe de o parte si alte lucruri de facut in lista lor de facut lucruri (to do list).
Eu propun, sa se axeze acuma mai mult pe gasirea a mai multor designeri (bineinteles, designeri calificati, nu la intamplare ), deoarece nu cred ca ar mai fi nevoie de mai multi moderatori, avand un numar acceptabil (pe moment).
Stiu ca aici nu-i ca la forumul englez sau francez care au un catralion de useri, dar totusi poate daca faceti o mica vizita in aceasta sectiune, v-ati da seama de ce unde sunt mai multi puterea creste:
https://help.forumgratuit.ro/cereri-de-imagini-si-teme-f35/
(fara supraveghere, regulamentul din aceea sectiune, nu isi are rostul..)
Da, stiu, designerii nu sunt roboti, defapt aici intervine expresia, nu sunt roboti, au unii viata lor sociala, si nu se pot ocupa singurei de toata sectiunea, avand pe de o parte si alte lucruri de facut in lista lor de facut lucruri (to do list).
Eu propun, sa se axeze acuma mai mult pe gasirea a mai multor designeri (bineinteles, designeri calificati, nu la intamplare ), deoarece nu cred ca ar mai fi nevoie de mai multi moderatori, avand un numar acceptabil (pe moment).
Re: Marirea echipei de designeri
Total de acord , cereri peste cereri si rezolvari mai nimic , ce se mai ajuta membri intre ei...
taZyk- Membru activ
Varsta : 32
Data înscrierii : 15/01/2009
Mulțumiri : 0
Aveti deja un responsabil in acea sectiune - Ezlidor.
Dealtfel, acea sectiune, a fost creata la cererea lui expresa, el, fiind un dizainar, s-a hotarit sa ajute pe toata lumea in acea sectiune. Si o si face.
Cind eram coleg cu el in staff ( bine ca nu mai sunt), m-am impotrivit unei asemenea sectiuni, tocmai datorita faptului ca nu va fi capabil sa tina ordine si sa îi faca fata.
M-am inselat.
Totul este ok, acolo.
Deci, datorita faptului ca totul merge struna, nu vad de ce sa mai adaugam alt mare dizainăr ?
Am votat nu.
Eu personal, intru aici pentru informatii utile despre ce s-a mai adaugat, nicidecum sa ma milogesc pentru o imagine, cind netul este superplin de site-uri de creat tot felul de timpenii.
E bine sa lasam cu totii lenea din noi, si sa ne invatam sa facem cite ceva singurei, chiar daca nu stim, incercind si perseverind, invatam.
Dealtfel, acea sectiune, a fost creata la cererea lui expresa, el, fiind un dizainar, s-a hotarit sa ajute pe toata lumea in acea sectiune. Si o si face.
Cind eram coleg cu el in staff ( bine ca nu mai sunt), m-am impotrivit unei asemenea sectiuni, tocmai datorita faptului ca nu va fi capabil sa tina ordine si sa îi faca fata.
M-am inselat.
Totul este ok, acolo.
Deci, datorita faptului ca totul merge struna, nu vad de ce sa mai adaugam alt mare dizainăr ?
Am votat nu.
Eu personal, intru aici pentru informatii utile despre ce s-a mai adaugat, nicidecum sa ma milogesc pentru o imagine, cind netul este superplin de site-uri de creat tot felul de timpenii.
E bine sa lasam cu totii lenea din noi, si sa ne invatam sa facem cite ceva singurei, chiar daca nu stim, incercind si perseverind, invatam.
Ultima editare efectuata de catre 0691 in Vin Sept 25, 2009 3:43 pm, editata de 1 ori (Motiv : corectare si adaugare litere, ca nu sunt infirm, ca altii.)
Vizitato- Vizitator
imi place idea ta sLg.
Am votat da
Am votat da
0691, multe sau schimbat de atunci, sa marit nr de useri pe forum..
Sau hai s-o lu-am asa, cum ar fi sa ramana forumul francez sau englez cu un singur designer responsabil de sectiunea de cereri? Ar iesi ceva bine din asta ?
Poate sa fie chiar foarte ocupat in aceasta perioada sau sa aibe probleme (doamne fereste) designerul, nu ar fi bine sa fie un backup in caz de se intampla asa ceva? Backup in sens de alternativa de rezerva, cu alte cuvinte un designer in plus+
Sau hai s-o lu-am asa, cum ar fi sa ramana forumul francez sau englez cu un singur designer responsabil de sectiunea de cereri? Ar iesi ceva bine din asta ?
Poate sa fie chiar foarte ocupat in aceasta perioada sau sa aibe probleme (doamne fereste) designerul, nu ar fi bine sa fie un backup in caz de se intampla asa ceva? Backup in sens de alternativa de rezerva, cu alte cuvinte un designer in plus+
Vizitato- Vizitator
Am votat Da, numarul de cereri e foarte mare iar un singur designer nu se descurca.
Ce-ar fi ca sa se faca un concurs intre 1 octombrie - 1 noiembrie, iar cine ia locul 1 si locul 2 la acest concurs vor face parte din echipa designerilor pe forum? Câstigatorii sa ii decida ezlidor si darkspectre
That Dark, faci daca vrei un sondaj al tau pe tema asta ok??
Acum, nu vorbeam de concursuri, aici nu-i vorba de competitie, cei din staff sunt voluntari, nu sunt platiti, o fac din pura placere
Va rog nu va mai abateti de la subiect..
Acum, nu vorbeam de concursuri, aici nu-i vorba de competitie, cei din staff sunt voluntari, nu sunt platiti, o fac din pura placere
Vizitato- Vizitator
sLg a scris:That Dark, faci daca vrei un sondaj al tau pe tema asta ok??
ok, sLg. Scuze
am votat Da , nevoia de imagini creste iar designerul nu poate face fata la toate ( in viitor )
De ce sa se mareasca daca lumea nu respecta MODELUL? Mai multe cereri sunt inchise decat sa fiu rezolvate. Eu stiu ca echipa Forum Gratuit trimit mesaj privat cand te invita in staff, deci nu cred ca se va aproba vreodata acest sondaj.
Votul meu este "Nu".
Cu stima, RomTimisoara.
Votul meu este "Nu".
Cu stima, RomTimisoara.
Vizitato- Vizitator
Nu se aproba daca era o cerere pe forum, dar asta e doar o sugestie am precizat asta tare si clar..!Eu stiu ca echipa Forum Gratuit trimit mesaj privat cand te invita in staff, deci nu cred ca se va aproba vreodata acest sondaj.
Pai, RomTimisoara, observ ca moderatorii lasa sectiunea de graphic design mai mult pentru ca desginerul(ii) sa se ocupe de ea, find un fel de teritoriu al lor, daca singurul desginer lipseste o perioada, cine mai inchide topic-urile cu cerele anapoda daca moderatorii las asta pe seama desginerului(ilor) ?
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Forumgratuit sa mai primeasca designeri !
» Acces Topicuri Moderatori/Designeri etc.
» Marirea textului
» problema marirea forum
» Marirea numarului caracterelor in semnatura
» Acces Topicuri Moderatori/Designeri etc.
» Marirea textului
» problema marirea forum
» Marirea numarului caracterelor in semnatura
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum