Marirea numarului caracterelor in semnatura
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Doriti marirea numarului de caractere in "semnatura" ?
Marirea numarului caracterelor in semnatura
Rezumarea primului mesaj :
Votati prin DA sau NU daca doriti ca in semnatura sa fie mai multe caractere ( pentru folosirea mai multor coduri html, bb, javascript )
Votati prin DA sau NU daca doriti ca in semnatura sa fie mai multe caractere ( pentru folosirea mai multor coduri html, bb, javascript )
Ultima editare efectuata de catre -TBH-e.n.r.g. in Vin Dec 05, 2008 1:29 am, editata de 1 ori
Re: Marirea numarului caracterelor in semnatura
Deci, NU si NU si NU.
De ce?
Cu un pic de imaginatie putem pune cate caractere vrem in semnatura. Daca vreti 50.000, 50.000 pui ( ca text ).
Cum?
Faci o imagine in care sa apara cele 50.000 de caractere de text, si pui imaginea la semnatura.
Si poti face o pagina HTML daca ai nevoie de scripturi prea lungi, si faci un frame catre acea pagina.
Tot ce ne trebuie e imaginatie, nu 1500 de caractere la semnatura
De ce?
Cu un pic de imaginatie putem pune cate caractere vrem in semnatura. Daca vreti 50.000, 50.000 pui ( ca text ).
Cum?
Faci o imagine in care sa apara cele 50.000 de caractere de text, si pui imaginea la semnatura.
Si poti face o pagina HTML daca ai nevoie de scripturi prea lungi, si faci un frame catre acea pagina.
Tot ce ne trebuie e imaginatie, nu 1500 de caractere la semnatura
Daca te vei uita atent in semnatura mea , vei vedea ca exact asa am facut.
Insa, pentru a adauga niste linkuri catre topicuri importante in forum, aici, nu mi-au ajuns caracterele decit pentru ce vezi tu in semnatura.
Semnatura, pentru a vedea cum este ea in original, mai jos :
Interesul este sa pot pune mai multe linkuri active in acea semnatura, pentru cei carora le este lene, asa , vazind acele linkuri repetate, poate se trezesc la realitate.
Pentru asta am votat, in rest nu ma intereseaza, nici in forumul meu, nici pe alte forumuri.
Oricum, "baieti destepti" se vor gasi intotdeauna, care sa ne faca viata mai "frumoasa" prin prostiile lor pe net.
Insa, pentru a adauga niste linkuri catre topicuri importante in forum, aici, nu mi-au ajuns caracterele decit pentru ce vezi tu in semnatura.
Semnatura, pentru a vedea cum este ea in original, mai jos :
- Cod:
[img]http://i72.servimg.com/denumire imagine.gif[/img]
[b][url=http://help.forumgratuit.ro/tutoriale-f6/unelte-restaurare-forum-tutorial-t1847.htm#20043]UNELTE - RESTAURARE FORUM[/url] / [url=http://help.forumgratuit.ro/reguli-si-puncte-importante-f3/reguli-generale-ale-forumului-de-suport-t599.htm]REGULAMENT[/url] / [url=http://help.forumgratuit.ro/tutoriale-f6/]TUTORIALE[/url][/b]
Interesul este sa pot pune mai multe linkuri active in acea semnatura, pentru cei carora le este lene, asa , vazind acele linkuri repetate, poate se trezesc la realitate.
Pentru asta am votat, in rest nu ma intereseaza, nici in forumul meu, nici pe alte forumuri.
Oricum, "baieti destepti" se vor gasi intotdeauna, care sa ne faca viata mai "frumoasa" prin prostiile lor pe net.
Vizitato- Vizitator
Votez DA!
Sunt si eu admin si membrii de la forumul meu au cerut asta!
Sunt si eu admin si membrii de la forumul meu au cerut asta!
Cel mai bine ar fi ca sa setam noi numarul de caractere (asa cum facem in cazul titlurilor). Fiecare admin va sti cam de cat este nevoie si cam cat ar putea dauna
Mariko21 a scris:Cel mai bine ar fi ca sa setam noi numarul de caractere (asa cum facem in cazul titlurilor). Fiecare admin va sti cam de cat este nevoie si cam cat ar putea dauna
Singurul lucru inteligent care l-am vazut in reply-uri !
Ai MARE dreptate Mariko21, insa de la "zis" si pana la "facut" e drum lung...si nu cred ca o sa apucam si asta! Oricum foarte buna ideea ta !
-TBH-e.n.r.g., poti sa dai un edit in postul tau de deschidere, cel cu sondaj, si sa adaugi ce a sugerat Mariko21.
E chiar mult mai bine asa.
E chiar mult mai bine asa.
Vizitato- Vizitator
DA , ar fi o idee excelenta sa se dubleze numarul de caractere
Unii mai vor sa puna si link-uri utile la semnatura lor cu scris mare si asta cere ceva coduri BB
Unii mai vor sa puna si link-uri utile la semnatura lor cu scris mare si asta cere ceva coduri BB
Vizitato- Vizitator
Nu nu as dori , urasc semnaturile mari si lungi de cate 2000 caractere
Am votat da.
Pentru ca unele generatoare de glitter text produc niste coduri foarte lungi, si desi am doar citeva litere in semnatura, in unele cazuri nu se vede toata. Nu toti forumistii se pricep sa faca artificii in semnaturi, sa nu uitam ca un forum are multi membri si doar citiva admini.
In ce priveste securitatea, continutul semnaturilor poate fi verificat si modificat in profilul fiecarui user de catre administratori.
Pentru ca unele generatoare de glitter text produc niste coduri foarte lungi, si desi am doar citeva litere in semnatura, in unele cazuri nu se vede toata. Nu toti forumistii se pricep sa faca artificii in semnaturi, sa nu uitam ca un forum are multi membri si doar citiva admini.
In ce priveste securitatea, continutul semnaturilor poate fi verificat si modificat in profilul fiecarui user de catre administratori.
Votez da este buna ideea
Ultima editare efectuata de catre DuHuLeTz in Joi Mar 04, 2010 10:17 pm, editata de 1 ori
DuHuLeTz si MeSsI-Remus:Va rog sa dati edit si sa va argumentati votul
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Am instalat o tema noua pe forum, si nu stiu de unde pot sa scot codul pentru marirea caracterelor!
» Marirea numarului de caractere la semnaturi
» Afisarea numarului postului
» Marirea echipei de designeri
» Marirea textului
» Marirea numarului de caractere la semnaturi
» Afisarea numarului postului
» Marirea echipei de designeri
» Marirea textului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum