Marirea numarului de caractere la semnaturi
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii vechi - arhivate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sunteti de acord?
Marirea numarului de caractere la semnaturi
Numarul de caractere admis, in prezent, intr-o semnatura este de 1000. Sugerez marirea acestuia, nu inteleg de ce ar trebui sa existe o limita. Cred ca ar fi o idee buna daca adminul ar putea impune, din panou, numarul maxim de caractere permis sau sa aiba optiunea de a bifa 'Fara limita'.
Mi-ar fi placut sa fi putut adauga coduri mari, insa de fiecare data sunt ingradita de aceasta limita.
Mi-ar fi placut sa fi putut adauga coduri mari, insa de fiecare data sunt ingradita de aceasta limita.
Re: Marirea numarului de caractere la semnaturi
Am votat DA !
De ce nu ? Fiecare membru cu gusturile sale . Intradevar, uneori este extrem de enervant faptul ca nu poti adauga script-uri mai lungi.
De ce nu ? Fiecare membru cu gusturile sale . Intradevar, uneori este extrem de enervant faptul ca nu poti adauga script-uri mai lungi.
Fiecare membru cu gusturile sale.DA
DA.
Chiar e nevoie de mai multe caractere la semnaturi pentru scripturile mai lungi.
Chiar e nevoie de mai multe caractere la semnaturi pentru scripturile mai lungi.
DA!
Administratorii forumurilor trebuie sa decida limita caracterelor! Fiecare poate gandi altfel!
Administratorii forumurilor trebuie sa decida limita caracterelor! Fiecare poate gandi altfel!
DA!
Fiecarui membru cum ii place!
Fiecarui membru cum ii place!
Contra,si daca un membru pune o imagine de 1500x1800 se va da tot peste cap!
Ultima editare efectuata de catre alfacraft in Dum Noi 01, 2015 8:09 pm, editata de 2 ori
Mie mi se pare o idee buna. @alfacraft, un membru poate pune o imagine mare chiar daca aceasta propunere este implementata sau nu.
Vizitator- Vizitator
Sugestie mai veche de un an, închisă și arhivată.
Subiecte similare
» Marirea numarului caracterelor in semnatura
» Micsorarea numarului de caractere la adresa forumului
» Se poate seta o limita a numarului de caractere la numele unui user ?
» Setare limita a numarului de caractere pentru numele unui user
» Afisarea numarului postului
» Micsorarea numarului de caractere la adresa forumului
» Se poate seta o limita a numarului de caractere la numele unui user ?
» Setare limita a numarului de caractere pentru numele unui user
» Afisarea numarului postului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii vechi - arhivate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum