Sa facem cunostinta cu panoul de administrare

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Tutorial Sa facem cunostinta cu panoul de administrare

Mesaj Scris de Ina la data de 18.02.13 22:42

Sa facem cunostinta cu panoul de administrare


Generalitati

Administratorii au la dispozitie un instrument complex, de unde pot face toate configurarile necesare si unde pot adauga diverse functiuni pentru personalizarea totala a forumului. Acest intrument este Panoul de administrare (prescurtat de obicei "PA").
Dupa conectarea pe forum, administratorii au acces la un link spre Panoul de administrare, situat la baza fiecarei pagini:
Sa facem cunostinta cu panoul de administrare 61690810

Exclamare Unele sectiuni din panou sint accesibile doar administratorilor fondatori, din motive de siguranta.

Panoul de administrare suporta doua moduri de afisare, simplu si avansat, despre care vom discuta mai jos.
Indiferent de modul de afisare, citeva optiuni sint disponibile in orice pagina a panoului v-ati afla. Puteti schimba aspectul, mari sau micsora caracterele textelor din panoul de administrare, sa va accesati contul, sau sa previzualizati intr-o fereastra noua modificarile efectuate in forum sau portal.
Sa facem cunostinta cu panoul de administrare 89276310

Modul simplu

Modul simplu permite accesul rapid la optiunile de baza ale administrarii forumului.
Sa facem cunostinta cu panoul de administrare 42168810

- In sectiunea informativa de pe pagina de start veti regasi mesaje importante cu privire la: abuzurile trimise catre forum, expirarea perioadei de valabilitate a numelui dumneavoastra de domeniu, valabilitatea spatiului de stocare suplimentar, avertizari privind legalitatea forumului, etc. Va trebui sa acordati o atentie deosebita acestei sectiuni pe tota durata de viata a forumului.
- Fluxul RSS afiseaza anunturile privind functionalitatile noi, actualizarile si mentenanta efectuate asupra forumurilor dumneavoastra, precum si alte aspecte care pot interesa majoritatea administratorilor forumurilor din platforma Forumgratuit. Linkurile redirectioneaza catre topicurile din forumul de suport oficial in limba pe care ati configurat-o in panoul de administrare. Daca forumul dumneavoastra a fost creat pe www.forumgratuit.ro, in mod implicit veti regasi anunturile publicate in forumul nostru.
- Bloc-notes este o functiune suplimentara care poate fi activata sau dezactivata in orice moment (doar de catre administratorul fondator). Fiind "ascuns" in Panoul de administrare, aveti garantia ca doar administratorii au acces la el. Puteti scrie sau sterge informatii importante in format text, fara nici un fel de formatare, linkuri sau imagini. Salvati modificarile printr-un simplu click pe  Inregistrare
- Cutia de unelte va ofera citeva linkuri importante. Ea nu se regaseste in modul avansat de vizualizare.
- Primii pasi va ghideaza pas cu pas pentru a incepe dezvoltarea forumului.

Puteti trece in mod avansat din orice pagina a panoului de administrare:
click aici:
Sa facem cunostinta cu panoul de administrare 35940210


Modul avansat

Modul avansat permite accesul catre toate functiunile panoului de administrare - cele pe care le regasiti in modul simplu si multe alte rubrici suplimentare.
Citeva din rubricile paginii de start a panoului sint aceleasi ca si in modul simplu.
Sa facem cunostinta cu panoul de administrare 89116110

- Cum sa maresti audienta forumului. Daca in modul simplu sinteti ghidati spre primii pasi in forum, in modul avansat beneficiati de un mini-ghid al actiunilor necesare pentru promovarea eficienta a forumului.
- Statistici - verificind regulat cifrele de aici puteti monitoriza activitatea in forum si sa luati masuri din timp daca apare o scadere semnificativa.

Idee Despre fiecare in parte din functiunile oferite de rubricile panoului de administrare gasiti informatii detaliate in tutorialele din Lista de intrebari frecvente
Majoritatea tutorialelor fac referire la modul avansat de vizualizare, va recomandam si dumneavoastra sa-l utilizati.

Tutorial scris de Ina dupa o idee de Lezebre.

Copyright ˆ Forumgratuit.ro Nici o parte a acestui tutorial nu poate fi reprodusa, transmisa sau stocata in orice forma fara acordul scris al detinatorului dreptului de autor, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.
Ina

Ina
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 13748
Varsta : 48
Data înscrierii : 05/03/2009
Multumiri : 79
Niciun avertisment

http://www.goblenul.com
Ina a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum