Facem Panoul De Administrare mai complicat/
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Facem Panoul De Administrare Mai Complicat
Facem Panoul De Administrare mai complicat/
Eu Zic Ca Panoul Nostru De Administrare este cam simplu hai sa mai il modifcam sa arate mai bine as putem modifica orice este posibil!!!
Re: Facem Panoul De Administrare mai complicat/
1. De ce ai pus sa putem alege variante multiple?
2. Invata pe de rost acest panou de administrare, apoi vei vorbi despre urmatorul...
3. Bucura-te cu ce ai, ca sunt posibile o multime de functionalitati pe platforma fg, si tu cred ca nu stii nici jumate din ele, din acest motiv ai deschis si sondajul. Unele forumuri isi au schimbata structura intr-asa mod incat nici nu iti poti da seama ca e facut pe fg.
Ce propunere...
NU!
2. Invata pe de rost acest panou de administrare, apoi vei vorbi despre urmatorul...
3. Bucura-te cu ce ai, ca sunt posibile o multime de functionalitati pe platforma fg, si tu cred ca nu stii nici jumate din ele, din acest motiv ai deschis si sondajul. Unele forumuri isi au schimbata structura intr-asa mod incat nici nu iti poti da seama ca e facut pe fg.
Ce propunere...
NU!
Ii dau ce-a mai mare dreptate lui HappyFighter
Sunt atat de multe functionalitati, daca ar fi mai greu panoul de administrare nici pe acelea pe care le sti acum n-o sa le mai sti... si sa nu zicem de membri noi care n-au avut de-a face niciodata cu un forum, cand intra in panoul de administrare ce-or sa faca? sa caute ca nebunii pana li se acreste? asa ar pierde multi oameni fg, sunt total contra.
Si nici nu sti sa faci un sondaj bun...
Sunt atat de multe functionalitati, daca ar fi mai greu panoul de administrare nici pe acelea pe care le sti acum n-o sa le mai sti... si sa nu zicem de membri noi care n-au avut de-a face niciodata cu un forum, cand intra in panoul de administrare ce-or sa faca? sa caute ca nebunii pana li se acreste? asa ar pierde multi oameni fg, sunt total contra.
Si nici nu sti sa faci un sondaj bun...
Este destul de bun cum este acuma ... am votat NU
Tu ce ma rog vrei sa ii adaugi ?
Tu ce ma rog vrei sa ii adaugi ?
Sondajul dumneavoastra nu respecta conditiile din regulamentul sectiunii.
Insa nu asta ar fi problema ci faptul ca nu aveti o propunere coerenta.
Ca si cum eu ma duc in supermarket si spun ca nu-mi place cum sint rafturile aranjate, nu?
Va rog sa veniti cu propuneri complete si coerente, ce anume doriti schimbat si unde. Spuneti ca doriti un PA mai complicat, dar mesajul dumneavoastra suna ca si cum v-ati referi la aspect.
Pina ce veti decide exact ce doriti, acest topic va fi inchis si trimis in arhiva.
Insa nu asta ar fi problema ci faptul ca nu aveti o propunere coerenta.
Ca si cum eu ma duc in supermarket si spun ca nu-mi place cum sint rafturile aranjate, nu?
Va rog sa veniti cu propuneri complete si coerente, ce anume doriti schimbat si unde. Spuneti ca doriti un PA mai complicat, dar mesajul dumneavoastra suna ca si cum v-ati referi la aspect.
Pina ce veti decide exact ce doriti, acest topic va fi inchis si trimis in arhiva.
Subiecte similare
» Sa facem cunostinta cu panoul de administrare
» Imi da errori panoul de administrare
» Mi-a disparut panoul de administrare !
» mi sa schimbat Panoul de Administrare!
» Panoul de administrare Mod întunecat
» Imi da errori panoul de administrare
» Mi-a disparut panoul de administrare !
» mi sa schimbat Panoul de Administrare!
» Panoul de administrare Mod întunecat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum