Nu apare panoul de administrare !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Nu apare panoul de administrare !
Buna ziua.
Nu stiu din ce cauzaa numi apara panoul de administrare , doar atunci pot intra in panou cand intru intr-un subforum imi apar jos.
Dar pe pagin principaala numi apare.
Imagine : https://2img.net/h/oi45.tinypic.com/n4xgsp.png
Nu stiu din ce cauzaa numi apara panoul de administrare , doar atunci pot intra in panou cand intru intr-un subforum imi apar jos.
Dar pe pagin principaala numi apare.
Imagine : https://2img.net/h/oi45.tinypic.com/n4xgsp.png
Re: Nu apare panoul de administrare !
Da dar nu vreau tot sa scriu , vreau sa apara acolo.
Thoamne :-j cum sa nu fiu connectat.
Buna ziua.
Cum adica? Link-urile din subsol stiti sa le eliminati insa sa adaugati link catre panoul de administrare nu stitii? Va rog sa stergeti template-urile overall_footer adaugand astfel atat link catre panou cat si link-urile din subsol, in caz contrat vom scrie o reclamatie. Multumesc.
Andrei.Smeker, boldul şi culorile sunt rezervate pentru moderare. Va rog sa folositi fontul de origine al forumului.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Cum adica? Link-urile din subsol stiti sa le eliminati insa sa adaugati link catre panoul de administrare nu stitii? Va rog sa stergeti template-urile overall_footer adaugand astfel atat link catre panou cat si link-urile din subsol, in caz contrat vom scrie o reclamatie. Multumesc.
Andrei.Smeker, boldul şi culorile sunt rezervate pentru moderare. Va rog sa folositi fontul de origine al forumului.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Daca nu iti apare intri in index_body si te duci la sfarsit de tot si adaugi
La sfarsit de tot il adaugi si vezi daca iti merge
- Cod:
<center><a href="http://stilgame.forumer.ro/admin">Panou de administratie</a></center>
La sfarsit de tot il adaugi si vezi daca iti merge
Multumesc , si cealalte cum le adaug cu forum gratuit de suport etc c lam sters din gresala ?
Ati incercat sa faceti ce am spus mai sus? Stergeti template-urile overall_footer_begin si overall_footer_end.dormm a scris:Multumesc , si cealalte cum le adaug cu forum gratuit de suport etc c lam sters din gresala ?
Leam sters apare doar cand intru intr-un subforum ACP si alea.
Ultima editare efectuata de catre dormm in Dum Mar 10, 2013 1:29 pm, editata de 1 ori
Pai vazi ca atunci cand intri in overall_footer_begin si overall_footer_end mai jos iti apare Vezi template-ul de origine Stergi ce aveai in overall_footer_begin si overall_footer_end si adaugi ce e in Vezi template-ul de origine daca nu te descurci trimitemi id de mes prin pm
Asa apare e bine :
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Numi mai apare panoul de administrare
» Nu apare link spre Panoul de administrare
» Nu mai apare link spre panoul de administrare
» Am detectat un bug in Panoul de Administrare
» am o problema la panoul de administrare
» Nu apare link spre Panoul de administrare
» Nu mai apare link spre panoul de administrare
» Am detectat un bug in Panoul de Administrare
» am o problema la panoul de administrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum