Introducerea MODs in panoul de administrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 3 din 4 • Distribuiţi
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Doriti introducerea optiunii MODs in panoul administratorului ?
Rezumarea primului mesaj :
Prin introducerea acestei optiuni (MODs) in panoul de administrare ne putem creea singuri diferite mod-uri (exemplu: Site Warning, Advanced Meta Tags, schimbarea numarului de post-uri, anti double-post, banarea userului dupa X avertismente etc etc).
Postati va rog parerile pro si contra cu argumente.
Multumesc.
Prin introducerea acestei optiuni (MODs) in panoul de administrare ne putem creea singuri diferite mod-uri (exemplu: Site Warning, Advanced Meta Tags, schimbarea numarului de post-uri, anti double-post, banarea userului dupa X avertismente etc etc).
Postati va rog parerile pro si contra cu argumente.
Multumesc.
Ultima editare efectuata de catre kuddo in Sam Aug 30, 2008 8:50 pm, editata de 2 ori
Re: Introducerea MODs in panoul de administrare
@pricop2007
S-a mai discutat problema asta aici >>> https://help.forumgratuit.ro/discutii-generale-f16/discutie-intro-mods-in-pa-mutat-din-sondajul-cu-mods-t2960.htm <<<
S-a mai discutat problema asta aici >>> https://help.forumgratuit.ro/discutii-generale-f16/discutie-intro-mods-in-pa-mutat-din-sondajul-cu-mods-t2960.htm <<<
am votat nu...daca vrei ca un user sa intre in P.A. fa-l admin si gata...
Esti sigur ca ai vrut sa votezi in topicul asta? Ce legatura are ceea ce spui tu cu topicul asta?
Eu sunt de acord sa se puna aceasta optiune ! Este de mare folos , si mai ales ca sa nu mai dai tu ban dupa X warnuri sa se dea automat ! Am votat DA
Acum ca s-a votat si ca DA predomina in sondaj, putem primi un raspuns de la cei ce decid?
Vizitato- Vizitator
Lizzard iti voi spune si tie ce am zis si lui kukashi:
Gandeste-te ca nu exista un singur forum de suport. Este unul si in limba engleza, unul in araba, unul in italiana, franceza, etc.
Toti userii de pe acele forumuri de suport fac sugestii.
Uita-te la cate sugestii au fost sugerate de userii de pe forumul de suport roman ( acesta ).
Si acum gandeste-te ca noi avem doar 1900 de membri ( aproape ) si unele forumuri de suport din alte limbi au cateva zeci de mii.
Gandeste-te ca si ei fac sugestii. Si fac mai multe poate ca noi. Cand sa se ocupe tehnicienii de toate sugestiile?
De exemplu, sugestia cu Alegerea temei de catre useri am vazut-o si pe forumul de suprot englez, si presupun ca mai este sugerata si pe altele.
Deci nu numai noi nu primi raspuns.
Sincer decat sa se mai intample o eroare generala ca cea de dupa ultimele actualizari, prefer ca optiunile sa ramane acealeasi . Nu merita riscul.
Gandeste-te ca nu exista un singur forum de suport. Este unul si in limba engleza, unul in araba, unul in italiana, franceza, etc.
Toti userii de pe acele forumuri de suport fac sugestii.
Uita-te la cate sugestii au fost sugerate de userii de pe forumul de suport roman ( acesta ).
Si acum gandeste-te ca noi avem doar 1900 de membri ( aproape ) si unele forumuri de suport din alte limbi au cateva zeci de mii.
Gandeste-te ca si ei fac sugestii. Si fac mai multe poate ca noi. Cand sa se ocupe tehnicienii de toate sugestiile?
De exemplu, sugestia cu Alegerea temei de catre useri am vazut-o si pe forumul de suprot englez, si presupun ca mai este sugerata si pe altele.
Deci nu numai noi nu primi raspuns.
Sincer decat sa se mai intample o eroare generala ca cea de dupa ultimele actualizari, prefer ca optiunile sa ramane acealeasi . Nu merita riscul.
am votat DA
putem instala modeuri cum ar fi reputatia,warnul
putem instala modeuri cum ar fi reputatia,warnul
@eu element:
Reputatia si warn le poti face intr-un profil personalizat, deci nu e neaparata nevoie de MODs.
Reputatia si warn le poti face intr-un profil personalizat, deci nu e neaparata nevoie de MODs.
Cum am mai scris pe undeva, multi voteaza sau spun DA, in "virtutea inertiei", fara a sta o clipa sa gindeasca despre ce este vorba, multi dau da , sau nu, fara sa cunoasca termenii respectivi.
Asa facem si odata la 4 ani, in alta zona, de interes maxim pentru toti.
Asa facem si odata la 4 ani, in alta zona, de interes maxim pentru toti.
Vizitato- Vizitator
Da,miar placea pentru ca ar fii frumos sa putem crea in panoul de administrare diferite moduri,dar intrun fel nu prea imi place ca eu ma cam incurc si asa in panoul de administrare si plus inca cateva ma incurc si mai tare
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Imi da errori panoul de administrare
» Mi-a disparut panoul de administrare !
» mi sa schimbat Panoul de Administrare!
» Panoul de administrare Mod întunecat
» Nu pot accesa panoul de administrare
» Mi-a disparut panoul de administrare !
» mi sa schimbat Panoul de Administrare!
» Panoul de administrare Mod întunecat
» Nu pot accesa panoul de administrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum