Introducerea MODs in panoul de administrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 4 • Distribuiţi
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Doriti introducerea optiunii MODs in panoul administratorului ?
Introducerea MODs in panoul de administrare
Rezumarea primului mesaj :
Prin introducerea acestei optiuni (MODs) in panoul de administrare ne putem creea singuri diferite mod-uri (exemplu: Site Warning, Advanced Meta Tags, schimbarea numarului de post-uri, anti double-post, banarea userului dupa X avertismente etc etc).
Postati va rog parerile pro si contra cu argumente.
Multumesc.
Prin introducerea acestei optiuni (MODs) in panoul de administrare ne putem creea singuri diferite mod-uri (exemplu: Site Warning, Advanced Meta Tags, schimbarea numarului de post-uri, anti double-post, banarea userului dupa X avertismente etc etc).
Multumesc.
Ultima editare efectuata de catre kuddo in Sam Aug 30, 2008 8:50 pm, editata de 2 ori
Re: Introducerea MODs in panoul de administrare
*** Andreea13: Daca ati optat sa scrieti ce ati votat, va rugam sa si argumentati ... poate dai un edit la mesajul tau si sa adaugi un continut nou ... Multumesc !
Sustin DA deoarece ne v-a fi mult mai usor adminii-lor.Si cum spune si "xo_candy_rose" ne mai usuraza munca! plus, ca putem fi mai linistiti, ne vom decsurca mult mai usor etc. Superba ideea...
SUSTIN SI EU DA!
cum spun toti..usureaza munca..
cum spun toti..usureaza munca..
ON da este o idee buna near usura munca
OFF vedeti ca de cand ati daugat un sondaj in widget de la 20 de voturi in doua saptamani sa ajuns la 53 in 8 zile
OFF vedeti ca de cand ati daugat un sondaj in widget de la 20 de voturi in doua saptamani sa ajuns la 53 in 8 zile
normal ca am votat da deoarece aceasta ar putea fi cea mia mare si mai utila optiune pe care am putea sa o avem
Salut
kuddo a scris:Prin introducerea acestei optiuni (MODs) in panoul de administrare ne putem creea singuri diferite mod-uri (exemplu: Site Warning, Advanced Meta Tags, schimbarea numarului de post-uri, anti double-post, banarea userului dupa X avertismente etc etc).
Multumesc.
PRO
imi usureaza munca de webmaster....ezlidor a scris:*** Luna: te rugam sa adaugi si argumentele
este o idee minunata dar am o intrebare este GRATIS sau cu PLATA?
DarkCastra a scris:este o idee minunata dar am o intrebare este GRATIS sau cu PLATA?
momentan nu exista ... e o sugestie ... daca tehnicienii si administratorii o accepta va aparea ... dar nu putem sa spunem daca o sa fie gratis sau cu plata
Scuze de OFF Topic, dar am vazut ca si mai sus s-a facut pe aceasta tema.
S-a intrebat daca va fi cu plata sau gratui, si s-a raspuns ca nu se stie cum va fi.
Parerea mea este ca nu poate fi pe bani, deoarece este sugestia utilizatorilor. Deasemenea chestiunea aceasta este legata si de drepturile de autor. Din moment ce userului i-a venit idea, cum ati putea sa-l taxati pentru idea lui?
Va anunt ca e doar o parere. Multumesc
S-a intrebat daca va fi cu plata sau gratui, si s-a raspuns ca nu se stie cum va fi.
Parerea mea este ca nu poate fi pe bani, deoarece este sugestia utilizatorilor. Deasemenea chestiunea aceasta este legata si de drepturile de autor. Din moment ce userului i-a venit idea, cum ati putea sa-l taxati pentru idea lui?
Va anunt ca e doar o parere. Multumesc
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Imi da errori panoul de administrare
» Mi-a disparut panoul de administrare !
» mi sa schimbat Panoul de Administrare!
» Panoul de administrare Mod întunecat
» Nu pot accesa panoul de administrare
» Mi-a disparut panoul de administrare !
» mi sa schimbat Panoul de Administrare!
» Panoul de administrare Mod întunecat
» Nu pot accesa panoul de administrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum