Mi-a disparut panoul de administrare !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Mi-a disparut panoul de administrare !
Mia disparut ponoul de administrare shi nustiu ce sa fac ! care e linkul spre panoul de administrare ! De exp : w w w .sitemeu.foruml.biz/??aici trebuie sa fie linkul spre panoul de administrare??!!! Sau ce pot face ca sa mil reintorc ! sper ca nu e ceva grav Am mers la PA/Afisare/Template-uri/General/overall_footer/ si am sters un cod si dupa care mia disparut toate linkurile shi panoul de administrare
Corectat ortografie titlu.
Corectat ortografie titlu.
Ultima editare efectuata de catre un!quaL in Lun Iun 07, 2010 8:54 pm, editata de 1 ori
Re: Mi-a disparut panoul de administrare !
cum sa iti dispara ma????
pai daca tia disparut incearca asa "http://forumultau.ro/admin"
fara ghilimele
fara ghilimele
De asemenea trebuie pus la loc codul de la overall_footer, duceti-va la acel tempalte si dati click pe optiunea vezi continutil de bazaVirus D a scris:pai daca tia disparut incearca asa "http://forumultau.ro/admin"
fara ghilimele
Vizitato- Vizitator
Sau vezi ca e posibil sa fii bagat tu vre`un cod si din cauza acelui cod nu ti se mai vede P.A
Ati rezolvat problema?
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Mi-a disparut " Panoul de administrare " ce fac ???
» Imi da errori panoul de administrare
» Panoul de administrare Mod întunecat
» Am detectat un bug in Panoul de Administrare
» Nu pot accesa panoul de administrare
» Imi da errori panoul de administrare
» Panoul de administrare Mod întunecat
» Am detectat un bug in Panoul de Administrare
» Nu pot accesa panoul de administrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum