HTML, CSS, PHP
Pagina 6 din 6 • Distribuiţi
Pagina 6 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
HTML, CSS, PHP
Rezumarea primului mesaj :
Buna.
Multi dintre voi va pricepeti sa editati template-urile la phpBB2 si punBB.
Voi cum ati invatat?
Multumesc.
(Nu urmaresc sa ii fac pe postatori sa faca reclame, pur si simplu cred ca sunt multi altii ca mine care vor sa invete si sa stie de unde. Cu un Google search nu obtii chiar cele mai bune rezultate, poate nici nu am stiut exact ce sa caut... Ma rog, ideea e ca am beneficia mai multi de pe urma unor astfel de tutoriale...)
*** Continut eliminat pentru a se evita spamul
*** Titlu modificat pentru ca acest topic sa cuprinda mai multe discutii asemanatoare pe aceasta tema
Buna.
Multi dintre voi va pricepeti sa editati template-urile la phpBB2 si punBB.
Voi cum ati invatat?
Multumesc.
(Nu urmaresc sa ii fac pe postatori sa faca reclame, pur si simplu cred ca sunt multi altii ca mine care vor sa invete si sa stie de unde. Cu un Google search nu obtii chiar cele mai bune rezultate, poate nici nu am stiut exact ce sa caut... Ma rog, ideea e ca am beneficia mai multi de pe urma unor astfel de tutoriale...)
*** Continut eliminat pentru a se evita spamul
*** Titlu modificat pentru ca acest topic sa cuprinda mai multe discutii asemanatoare pe aceasta tema
Re: HTML, CSS, PHP
.razvan, fiecare intelege prin "cunostinte" css ceea ce vrea el.
Pentru CSS este deajuns sa cunosti clasele...restul vine de la sine. Adica...greu e sa pui un margin-top sau sa modifici .... opacitatiea sa zicem. Mult mai greu este sa gasesti clasa potrivita.
Eu am spus...cunosc CSS la phbb3 "99%", referindu-ma ca stiu aproape toate clasele, iar la phbb2 "40" pentru ca stiu clasele elementare.
Pentru CSS este deajuns sa cunosti clasele...restul vine de la sine. Adica...greu e sa pui un margin-top sau sa modifici .... opacitatiea sa zicem. Mult mai greu este sa gasesti clasa potrivita.
Eu am spus...cunosc CSS la phbb3 "99%", referindu-ma ca stiu aproape toate clasele, iar la phbb2 "40" pentru ca stiu clasele elementare.
Ce treaba au clasele cu css? Daca le stii nu inseamna ca stii css. N-a spus nimeni ca e greu margin-top, sau margin-bottom, dar nu toti stiu sa foloseasca css-ul in adevaratul sens al cuvantului.
Eu am invatat din sursele altor forumuri.
Tot am invatat si am ajuns sa imi am prima cratie
Tot am invatat si am ajuns sa imi am prima cratie
Am invatat din tutorialele forumului de suport, si cu ajutorul prietenilor mei.
Pagina 6 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» Administrare pagini HTML - cod HTML prea lung
» Unde pun un cod HTML pentru o pagina HTML?
» Categorie html ,sub-html
» html in php
» HTML Help
» Unde pun un cod HTML pentru o pagina HTML?
» Categorie html ,sub-html
» html in php
» HTML Help
Pagina 6 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum