HTML, CSS, PHP
Pagina 4 din 6 • Distribuiţi
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
HTML, CSS, PHP
Rezumarea primului mesaj :
Buna.
Multi dintre voi va pricepeti sa editati template-urile la phpBB2 si punBB.
Voi cum ati invatat?
Multumesc.
(Nu urmaresc sa ii fac pe postatori sa faca reclame, pur si simplu cred ca sunt multi altii ca mine care vor sa invete si sa stie de unde. Cu un Google search nu obtii chiar cele mai bune rezultate, poate nici nu am stiut exact ce sa caut... Ma rog, ideea e ca am beneficia mai multi de pe urma unor astfel de tutoriale...)
*** Continut eliminat pentru a se evita spamul
*** Titlu modificat pentru ca acest topic sa cuprinda mai multe discutii asemanatoare pe aceasta tema
Buna.
Multi dintre voi va pricepeti sa editati template-urile la phpBB2 si punBB.
Voi cum ati invatat?
Multumesc.
(Nu urmaresc sa ii fac pe postatori sa faca reclame, pur si simplu cred ca sunt multi altii ca mine care vor sa invete si sa stie de unde. Cu un Google search nu obtii chiar cele mai bune rezultate, poate nici nu am stiut exact ce sa caut... Ma rog, ideea e ca am beneficia mai multi de pe urma unor astfel de tutoriale...)
*** Continut eliminat pentru a se evita spamul
*** Titlu modificat pentru ca acest topic sa cuprinda mai multe discutii asemanatoare pe aceasta tema
Re: HTML, CSS, PHP
Daca stiai 50% php deveneai tehnician pe forumgratuit. Resgarde (Magic) a spus corect ce a spus. Daca mi-ai arata o creatie?... Sunt sigur ca niciodata nu ai lucrat cu php-ul. In fine, nu vreau sa ma cert...hihi xDD a scris:crezi ce vrei Magic...eu iti zic, am lucrat pe forum pe platforma phpBB 3 si de aceea stiu doar 50% php. administratorul acelui forum nu avea nevoie de ajutor in html, decat la anumite pagini...de aceea am fost inclinat putin spre html
Ultima editare efectuata de catre Coddy in Mar Feb 28, 2012 6:01 pm, editata de 1 ori
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
- Cod:
<script type="text/javascript">
<!--
function delayer(){
window.location = "http://site.com/?1=<?php echo $_GET['1']; ?>&2=<?php echo $_GET['2']; ?>&3=<?php echo $_GET['3']; ?>"
}
//-->
</script>
</head>
<body onLoad="setTimeout('delayer()', 5000)">
<b><font color="#ffffff"><br />Va rugam sa asteptati</font></b>
In acest script doar valorile sunt modifiate.
Ultima editare efectuata de catre Coddy in Mar Feb 28, 2012 6:01 pm, editata de 1 ori
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Nimeni nu m-a invatat, dar am mai tras cu ochiul pe la Justin si am mai invatat ceva, in rest am invatat in vara trecuta si acum ma perfectionez.
Versiunea mea preferata este phpBB3, dar mai nou am inceput sa incerc toate versiunile
Versiunea mea preferata este phpBB3, dar mai nou am inceput sa incerc toate versiunile
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Daca esti la inceput si vrei sa inveti, un site bun ar fi W3schools.
Vizitato- Vizitator
Buna ziua,
Sincer sa fiu eu nu stiu inca foarte bine aceste "limbaje" de programare ,stiu doar cateva taguri din HTML dar stiu bine photoshop care ma ajuta foarte mult ,totusi ma descurc foarte bine cu CSS ,acuma trebuei sa invat HTML Foarte bine.
Sincer sa fiu eu nu stiu inca foarte bine aceste "limbaje" de programare ,stiu doar cateva taguri din HTML dar stiu bine photoshop care ma ajuta foarte mult ,totusi ma descurc foarte bine cu CSS ,acuma trebuei sa invat HTML Foarte bine.
Pentru a învață aceste coduri trebuie sa citesti foarte mult pentru a știi cum sa te joci cu tabelele si unde,cum sa pui codurile!Trebuie putin sa iti dai silinta
Eu am invatat coding astfel:
Mai intai am invatat o boaba de HTML,dupa am invatat CSS si le-am combinat pentru a iesi ceva frumos.
Acum vreau sa invat Js,dar cred ca aceasta platforma este mai grea.
Mai intai am invatat o boaba de HTML,dupa am invatat CSS si le-am combinat pentru a iesi ceva frumos.
Acum vreau sa invat Js,dar cred ca aceasta platforma este mai grea.
Puma'- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Data înscrierii : 25/05/2012
Pentru a deveni un coder adevarat, mai intai se invata bine HTML-ul si CSS-ul. Inceputul perfect este W3Schools. De aici inveti esentialul, dar daca nu stii limba engleza degeaba... Apoi poti continua cu alte site-uri de invatat HTML si CSS, chiar si pe limba romana. Dar am uitat sa mentionez ca fara de a pune in practica toate exemplele invatate pe W3Schools, e inutil. Niciodata nu vei sti a scrie un cod, ci doar de a da un copy+paste, ceea ce este o traditie la noi. Daca am modificat un template nu inseamna ca e creat de noi. A crea inseamna sa inchizi toate sursele de coding, sa deschizi notepad-ul si sa incepi treaba.
Eu an inceput sa invat HTML,CSS acum 2 luni si deja se vad rezultate bine nu chiar mari cate odata am senzatia ca mi se amesteca in cap dar le repet si le memorez
Azi am inteles cum pot perzonaliza un forum cu ajutorul JS si este foarte usor.
Puma'- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Data înscrierii : 25/05/2012
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» Administrare pagini HTML - cod HTML prea lung
» Unde pun un cod HTML pentru o pagina HTML?
» Categorie html ,sub-html
» html in php
» HTML Help
» Unde pun un cod HTML pentru o pagina HTML?
» Categorie html ,sub-html
» html in php
» HTML Help
Pagina 4 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum