HTML, CSS, PHP
Pagina 2 din 6 • Distribuiţi
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
HTML, CSS, PHP
Rezumarea primului mesaj :
Buna.
Multi dintre voi va pricepeti sa editati template-urile la phpBB2 si punBB.
Voi cum ati invatat?
Multumesc.
(Nu urmaresc sa ii fac pe postatori sa faca reclame, pur si simplu cred ca sunt multi altii ca mine care vor sa invete si sa stie de unde. Cu un Google search nu obtii chiar cele mai bune rezultate, poate nici nu am stiut exact ce sa caut... Ma rog, ideea e ca am beneficia mai multi de pe urma unor astfel de tutoriale...)
*** Continut eliminat pentru a se evita spamul
*** Titlu modificat pentru ca acest topic sa cuprinda mai multe discutii asemanatoare pe aceasta tema
Buna.
Multi dintre voi va pricepeti sa editati template-urile la phpBB2 si punBB.
Voi cum ati invatat?
Multumesc.
(Nu urmaresc sa ii fac pe postatori sa faca reclame, pur si simplu cred ca sunt multi altii ca mine care vor sa invete si sa stie de unde. Cu un Google search nu obtii chiar cele mai bune rezultate, poate nici nu am stiut exact ce sa caut... Ma rog, ideea e ca am beneficia mai multi de pe urma unor astfel de tutoriale...)
*** Continut eliminat pentru a se evita spamul
*** Titlu modificat pentru ca acest topic sa cuprinda mai multe discutii asemanatoare pe aceasta tema
Re: HTML, CSS, PHP
Exista plugin-uri pentru firefox asemanatoare cu developer tools de la gcdarkspectre a scris:Deobicei, daca folosesti google chrome(cu mozila ff e de o mie de ori mai greu)
PS: Multumesc ca m-ai banat de pe forumul tau de teste
Vizitato- Vizitator
Opera are inclus sistemul Opera Dragonfly care mie mi se pare cel putin la fel de bun, daca nu mai bun decit sistemul Chrome, insa fara problemele uriase pe care le are Google Chrome - instabilitate si securitate redusa, compatibilitate redusa cu elementele in Adobe Flash etc. Din varii motive folosesc diverse browsere pe calculatoare diferite, nici unul nu creeaza atitea probleme precum Chrome.
Daca e vorba de invatat limbajele din titlu, exista foarte multe site-uri, mai gasiti si in topicul de Linkuri utile. Mai gasiti un material bogat si in tutoriale (nu doar pe forumul de suport in romana, ci si pe cele in alte limbi) In ce ma priveste, nu mi-am bagat nasul prea adinc in HTML si chiar in CSS, si ce am gasit pe forumul de suport a fost de multe ori mai bun si mai complet decit ce am gasit cautind pe internet, pentru ca este referitor strict la ce este nevoie pentru forumuri. Topicul Linkuri utile de aici din suport este un topic in continua miscare, asa ca va recomand sa il parcurgeti periodic.
mmo7000, va rog sa va rezolvati acest gen de probleme folosind mesageria privata. Multumesc!
Daca e vorba de invatat limbajele din titlu, exista foarte multe site-uri, mai gasiti si in topicul de Linkuri utile. Mai gasiti un material bogat si in tutoriale (nu doar pe forumul de suport in romana, ci si pe cele in alte limbi) In ce ma priveste, nu mi-am bagat nasul prea adinc in HTML si chiar in CSS, si ce am gasit pe forumul de suport a fost de multe ori mai bun si mai complet decit ce am gasit cautind pe internet, pentru ca este referitor strict la ce este nevoie pentru forumuri. Topicul Linkuri utile de aici din suport este un topic in continua miscare, asa ca va recomand sa il parcurgeti periodic.
mmo7000, va rog sa va rezolvati acest gen de probleme folosind mesageria privata. Multumesc!
Prima data am apelat la W3Schools. Mi se parea un site foarte bun, de acolo s-a inceput totul.
Qouk- Membru Forumgratuit
Varsta : 30
Localizare : ForumGratuit
Data înscrierii : 03/07/2011
Mulțumiri : 0
Salutare!
Voi prezenta cam cum am inceput eu...
Defapt, primele zile de utilizare a PC-ului mi s-au parut foarte grele. Mi se parea ca sunt o multime de lucruri dificile pe care eu nu le cunosc...
Insa, intr-o buna zi am inceput sa utilizez google-ul foarte des pentru niste lucruri foarte utile. La fel pe google cat si pe youtube am gasit multe site-uri cu tutoriale in scris sau video. Defapt mi se pare ca tutorialele in scris sunt mult mai bune. La cele video trebuie sa pui pauza, apoi play si tot asa...
De cand mi-a zis un prieten despre coding, m-am indragostit putin in acest hobby... Acum stiu cum se face un site de la 0, pot face template-uri, ma ocup cu PHP-ul, creeind variabile, functii etc...
Iar pe ForumGratuit ma simt destul de bine pentru ca ajut zilnic pe cineva...
Voi prezenta cam cum am inceput eu...
Defapt, primele zile de utilizare a PC-ului mi s-au parut foarte grele. Mi se parea ca sunt o multime de lucruri dificile pe care eu nu le cunosc...
Insa, intr-o buna zi am inceput sa utilizez google-ul foarte des pentru niste lucruri foarte utile. La fel pe google cat si pe youtube am gasit multe site-uri cu tutoriale in scris sau video. Defapt mi se pare ca tutorialele in scris sunt mult mai bune. La cele video trebuie sa pui pauza, apoi play si tot asa...
De cand mi-a zis un prieten despre coding, m-am indragostit putin in acest hobby... Acum stiu cum se face un site de la 0, pot face template-uri, ma ocup cu PHP-ul, creeind variabile, functii etc...
Iar pe ForumGratuit ma simt destul de bine pentru ca ajut zilnic pe cineva...
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
eu prima oara am inceput sa fac categorii la un forum .. apoi un prieten mia dat indexu lui iar eu am inceput sa il modific .. asa am invatat sa "umblu prin scripturi" .. cat de cat
darkspectre a scris:{LOGO} - e link-ul imaginei logo-ului
{U_INDEX} - e link-ul indexului forumului
Asa este! Nu e complicata intelegerea acestor mici variabile.
Practic, variabilile sunt pentru usurarea muncii administratorului prin intermediul intreg panoul. Din acest fapt forumgratuit e atat de simplu si usor cum spun majoritatea. Iar anume, in loc sa mergi la template-uri si sa modifici defiecare data logo-ul, pentru cei nepriceputi in HTML trebuie sa mergi doar la administrare imagini. Logic, daca nu variabilile atunci era sa umble lumea prin template-uri... Ce sa mai zicem de cei nepriceputi..!
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Gassy, tu la taote te pricep(ea)i..ce nai.. esti cel mai tare frate..pfoa..ne dai gata
Totusi, nu este important sa folosesti google chrome:
Am abia 10 luni decand invat coding. Si in aceste 10 luni am reusit foarte multe lucruri frumoase de realizat. Pentru inceput mi se parea dificil, dar acum totul e prea usor. Adica, stiu baza HTML-ului, CSS-ului si cate ceva in JavaScript. PHP-ul insa il cunosc prea putin...
darkspectre a scris:3.Trebuie sa folosesti google chrome.
Am abia 10 luni decand invat coding. Si in aceste 10 luni am reusit foarte multe lucruri frumoase de realizat. Pentru inceput mi se parea dificil, dar acum totul e prea usor. Adica, stiu baza HTML-ului, CSS-ului si cate ceva in JavaScript. PHP-ul insa il cunosc prea putin...
BrightSide- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Data înscrierii : 02/10/2011
Eu am invatat din greseli. Am stat si am analizat si am incercat pana cand mi-a iesit ceea ce am dorit. Photoshop face toata treaba, adica fara acest progam nu se poate realiza teme cu un design atragator. Se poate realiza si cu alte progame, dar recomand acest progam.
Html si Css e foarte usor de invatat.
Javascript si PHP este mai greu de invatat, dar nu este imposibil.
Codingul nu se invata peste noapte, in timp le vei invata pe toate.
Html si Css e foarte usor de invatat.
Javascript si PHP este mai greu de invatat, dar nu este imposibil.
Codingul nu se invata peste noapte, in timp le vei invata pe toate.
Vizitato- Vizitator
HTML-ul e foarte usor. Am invatat foarte multe si aproape tot,dar mereu descopar ceva nou.
La css inca nu am facut mari progrese si nici la php/javascripts. Dar continui sa acumulez in continuare si cine stie..poate intr-o zi voi devenii un mare coder.
La css inca nu am facut mari progrese si nici la php/javascripts. Dar continui sa acumulez in continuare si cine stie..poate intr-o zi voi devenii un mare coder.
Nu vreau sa ne luam la cearta, sau ceva, dar... sincer, daca ai sti aproape tot, nu era sa stai sa ceri ajutor pe forum. Pana cand nici cei care te ajuta nu stiu tot (aici ma refer la mai multi).Niciodata a scris:HTML-ul e foarte usor. Am invatat foarte multe si aproape tot,dar mereu descopar ceva nou.
Totusi, as spune eu, ca ma pricep destul de bine in coding, studiez jQuery si PHP pentru ca mi se pare foarte interesant (dar si dificil). HTML-ul il stiu foarte bine, desi nu la perfectie. CSS-ul il cunosc bine in general, diverse combinatii intre proprietati etc. Chiar nu e rau sa stii coding, astfel, poti realiza ceea ce iti doresti, fara prea mult ajutor.
Ultima editare efectuata de catre Coddy in Mar Feb 28, 2012 6:03 pm, editata de 1 ori
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» Administrare pagini HTML - cod HTML prea lung
» Unde pun un cod HTML pentru o pagina HTML?
» Categorie html ,sub-html
» html in php
» HTML Help
» Unde pun un cod HTML pentru o pagina HTML?
» Categorie html ,sub-html
» html in php
» HTML Help
Pagina 2 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum