HTML, CSS, PHP
Pagina 5 din 6 • Distribuiţi
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
HTML, CSS, PHP
Rezumarea primului mesaj :
Buna.
Multi dintre voi va pricepeti sa editati template-urile la phpBB2 si punBB.
Voi cum ati invatat?
Multumesc.
(Nu urmaresc sa ii fac pe postatori sa faca reclame, pur si simplu cred ca sunt multi altii ca mine care vor sa invete si sa stie de unde. Cu un Google search nu obtii chiar cele mai bune rezultate, poate nici nu am stiut exact ce sa caut... Ma rog, ideea e ca am beneficia mai multi de pe urma unor astfel de tutoriale...)
*** Continut eliminat pentru a se evita spamul
*** Titlu modificat pentru ca acest topic sa cuprinda mai multe discutii asemanatoare pe aceasta tema
Buna.
Multi dintre voi va pricepeti sa editati template-urile la phpBB2 si punBB.
Voi cum ati invatat?
Multumesc.
(Nu urmaresc sa ii fac pe postatori sa faca reclame, pur si simplu cred ca sunt multi altii ca mine care vor sa invete si sa stie de unde. Cu un Google search nu obtii chiar cele mai bune rezultate, poate nici nu am stiut exact ce sa caut... Ma rog, ideea e ca am beneficia mai multi de pe urma unor astfel de tutoriale...)
*** Continut eliminat pentru a se evita spamul
*** Titlu modificat pentru ca acest topic sa cuprinda mai multe discutii asemanatoare pe aceasta tema
Re: HTML, CSS, PHP
eu sunt la inceput cu codingul dar cel mai usor de personalizat cu ajutorul css si javascript (js) este versiunea pHpBB3
Păi să ştii coding înseamnă să ştii să scrii un cod de la 0. Nu să ştii unde să îl găseşti...
Păi şi eu m-am apucat să învăţ HTML ,editând diverse coduri ,de asemenea vreau să învăţ JQuery
Eu am invatat HTML / CSS / jQueri editand alte coduri, si pe parcurs am devenit cat mai bun!
Css, da stiu cam 99%...dar pe versiunea phbb3. Phbb2 cam 40% si cam atat.
HTML 20% ...deci acolo am ceva probleme. Daca la css ma mai foloseam de Inspect Element sa aflu clasele...la HTML imi este mai greu sa lucrez.
PHP 0% si...nici nu sunt interesat sa invat.
HTML 20% ...deci acolo am ceva probleme. Daca la css ma mai foloseam de Inspect Element sa aflu clasele...la HTML imi este mai greu sa lucrez.
PHP 0% si...nici nu sunt interesat sa invat.
Template-uri am modificat si eu, dar nu e greu deloc. Trebuie doar sa cunosti elementele html de baza. Cum introduci un link, o imagine, cum aliniezi, spatiu, etc. Si astea se invata foarte usor. La CSS sunt varza, de aceea mai cer suport pe forum cand vine vorba de CSS. Photoshop, pot sa zic ca stiu cam 70-80 % Si pot sa zic ca ma descurc.
Toate acestea le-am invatat de pe diferite forumuri, de suport, gaming, muzica, it, etc. Iar Tagurile de baza in html le-am invatat direct din practica, fara teorie
Toate acestea le-am invatat de pe diferite forumuri, de suport, gaming, muzica, it, etc. Iar Tagurile de baza in html le-am invatat direct din practica, fara teorie
Edge, CSS-ul (Cascading Style Sheets) e acelasi pe fiecare platforma/versiune.Css, da stiu cam 99%...dar pe versiunea phbb3. Phbb2 cam 40% si cam atat.
Apropo, nu mai scrieti aberatii si procente.
Mister Rockin', nu ai idee ce inseamna sa stii 70% Photoshop. Bucura-te daca stii sa scazi opacitatea.Photoshop, pot sa zic ca stiu cam 70-80 % Si pot sa zic ca ma descurc.
Corect este cum a zis Surubell css este acelasi pentru orice versiune , daca voi prin a stii css intelegeti sa stiti clasele unei versiuni pe de rost e total gresit ..!
Şurubell a scris:Mister Rockin', nu ai idee ce inseamna sa stii 70% Photoshop. Bucura-te daca stii sa scazi opacitatea.Photoshop, pot sa zic ca stiu cam 70-80 % Si pot sa zic ca ma descurc.
Nu vreau sa ma cert cu nimeni si nu vreau sa ma laud, dar stiu mult mai mult decat sa scad opacitatea unei imagini Nu ai nici o dovada ca as stii sau ca nu as stii, asa ca te rog frumos sa nu ma mai critici Mersi.
Doar am vrut sa te aduc cu picioarele pe Pamant, spunandu-ti ca nu e prea usor sa stii "70%" Photoshop.
Pai nu e prea usor, dar am invatat in timp.
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» Administrare pagini HTML - cod HTML prea lung
» Unde pun un cod HTML pentru o pagina HTML?
» Categorie html ,sub-html
» html in php
» HTML Help
» Unde pun un cod HTML pentru o pagina HTML?
» Categorie html ,sub-html
» html in php
» HTML Help
Pagina 5 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum