Vreti sa stiti ce forumuri folosesc tema voastra incarcata pe Hitskin?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 7 din 7 • Distribuiţi
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Rezumarea primului mesaj :
Nu este niciun loc in care sa sugeram ceva legat de Hitskin asa ca scuze ca ma bag aici...
Multi suntem creatori de teme si le incarcam pe Hitskin... Si mie cel putin mi-ar placea sa vad si eu ce forumuri se folosesc de temele incarcate de mn, sa vad ce tematica au si daca imi plac sa ma si inregistrez pe ele
Asa ca poate ati putea implementa ceva sa vedem la Temele Mele si ce forumuri le-au incarcat. Dar fiecare user sa vada asta doar la temele sale, sa nu apara peste tot ca tema cutare e folosita de forumurile x si y
Am mai citit pe aici ca Hitskin nu apartine de forumgratuit. Dar totusi se bazeaza pe forumgratuit, e facut pentru forumgratuit, este folosit de useri ai forumgratuit... Asa ca poate se pot face schimbari pentru forugratuit, nu?
Nu este niciun loc in care sa sugeram ceva legat de Hitskin asa ca scuze ca ma bag aici...
Multi suntem creatori de teme si le incarcam pe Hitskin... Si mie cel putin mi-ar placea sa vad si eu ce forumuri se folosesc de temele incarcate de mn, sa vad ce tematica au si daca imi plac sa ma si inregistrez pe ele
Asa ca poate ati putea implementa ceva sa vedem la Temele Mele si ce forumuri le-au incarcat. Dar fiecare user sa vada asta doar la temele sale, sa nu apara peste tot ca tema cutare e folosita de forumurile x si y
Am mai citit pe aici ca Hitskin nu apartine de forumgratuit. Dar totusi se bazeaza pe forumgratuit, e facut pentru forumgratuit, este folosit de useri ai forumgratuit... Asa ca poate se pot face schimbari pentru forugratuit, nu?
Re: Vreti sa stiti ce forumuri folosesc tema voastra incarcata pe Hitskin?
Este o idee buna sa vezi cine iti foloseste tema/temele
Vot Da !
Vot Da !
O idee inspirata, mie nu mi-ar fi trecut prin cap aceasta idee.
Votez da !
Votez da !
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Mulțumiri : 0
Am votat DA, mi se pare o idee buna sa poti vedea cine iti foloseste tema
O propunere foarte utila. Mi-ar placea sa stiu ce forumuri folosesc temele mele.
Votez Da.
Votez Da.
Vizitato- Vizitator
Ar fi oarecum interesat sa putem stii forumurile care ne utilizeaza temele.
Votul meu este DA.
Votul meu este DA.
Hmm, mda este o idee interesanta. Nu am propus teme pe Hitskin dar este destul utila . Votul meu este Da.
Da . Este o idee interesanta ( o premiera )
Votez da .
Votez da .
Foarte buna idee , votat DA
da mi se pare o idee buna dar nu stiu daca asta depinde de administratorii FG sau de administratorii acestui forum de suport...
darkspectre cum adica nu ai propus nici o tema pe hitskin. eu am gasit mai multe din temele tale.
darkspectre cum adica nu ai propus nici o tema pe hitskin. eu am gasit mai multe din temele tale.
Avind in vedere marea fluctuatie de teme de pe Hitskin, alegerea unei teme la crearea forumului, tema care e schimbata ulterior poate de mai multe ori intr-o zi... sa adaug si faptul ca multi incarca o tema doar ca sa o foloseasca drept baza pentru crearea unor teme noi, sau o modifica mult incit v-ar deranja sa o vedeti "mutilata"... ar fi contraproductiva introducerea unei astfel de sugestii.
Sugestie respinsa. Inchis si arhivat.
Sugestie respinsa. Inchis si arhivat.
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Cum import o tema fara sa folosesc hitskin?
» Am voie sa folosesc banner-ul unei teme de pe hitskin pe for
» Tema Hitskin: eXtreamGFX # Blue - Tema neagra
» Vreti sa se bage teme de phpbb3 cum sunt pe alte forumuri care nu sunt forumgratuit ?
» Tema hitskin: Mindfreak[#1]
» Am voie sa folosesc banner-ul unei teme de pe hitskin pe for
» Tema Hitskin: eXtreamGFX # Blue - Tema neagra
» Vreti sa se bage teme de phpbb3 cum sunt pe alte forumuri care nu sunt forumgratuit ?
» Tema hitskin: Mindfreak[#1]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 7 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum