Vreti sa se bage teme de phpbb3 cum sunt pe alte forumuri care nu sunt forumgratuit ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Vreti sa se bage teme de phpbb3 cum sunt pe alte forumuri care nu sunt forumgratuit ?
In ce costa asta:
Uni care au un forum care nu face parte din forumgratuit ( care nu e forum gratuit ) sa putem avea un site in care putem sa ne bagam si pe forumurile (forumgratuit) teme de phpb3
Astept Vote.
In ce costa asta:
Uni care au un forum care nu face parte din forumgratuit ( care nu e forum gratuit ) sa putem avea un site in care putem sa ne bagam si pe forumurile (forumgratuit) teme de phpb3
Astept Vote.
Re: Vreti sa se bage teme de phpbb3 cum sunt pe alte forumuri care nu sunt forumgratuit ?
Sa stiti ca asa ceva nu se poate realiza, iar daca s-ar putea ar fi nevoie de o intelegere intre firmele forumgratuit si phpbb, la care nu se ajunge pe motivul dorintei unui utilizator.
Re: Vreti sa se bage teme de phpbb3 cum sunt pe alte forumuri care nu sunt forumgratuit ?
SGSS are dreptate .
Am votat "E bine asa" .
Am votat "E bine asa" .
Pro...cu toate ca ar arata mult mai bine si ar atrage foarte multi doritori care sa-si inceapa un forum
Contra ! Imi place maxim cum arata acum.
Vizitator- Vizitator
Am votat " E bine asa "
Eu sunt de acord cu SGSS
Sa stiti ca asa ceva nu se poate realiza, iar daca s-ar putea ar fi nevoie de o intelegere intre firmele forumgratuit si phpbb, la care nu se ajunge pe motivul dorintei unui utilizator.
Eu sunt de acord cu SGSS
Am votat E bine asa!
Imi place cum e acum
Imi place cum e acum
am votat nu,pentru ca forumgratuit se poate personaliza foarte usor si nu este nevoie sa aibe teme complatibile,noua ne trebuiesc alte imbunatatiri
Acest lucru nu poate fi realizat, ne pare rau. Sugestie respinsa!
Subiecte similare
» Cum pot pune intr-un subforum, ceva asemanator unui meniu, care sa ma directioneze catre alte forumuri [R]
» Vreti sa stiti ce forumuri folosesc tema voastra incarcata pe Hitskin?
» Cum fac ca toti utilizatori care se inregistreaza pe forum sa il bage forumu direct Membru!
» Teme forumuri
» Teme Forumgratuit
» Vreti sa stiti ce forumuri folosesc tema voastra incarcata pe Hitskin?
» Cum fac ca toti utilizatori care se inregistreaza pe forum sa il bage forumu direct Membru!
» Teme forumuri
» Teme Forumgratuit
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum