Vreti sa stiti ce forumuri folosesc tema voastra incarcata pe Hitskin?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 7 • Distribuiţi
Pagina 1 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Nu este niciun loc in care sa sugeram ceva legat de Hitskin asa ca scuze ca ma bag aici...
Multi suntem creatori de teme si le incarcam pe Hitskin... Si mie cel putin mi-ar placea sa vad si eu ce forumuri se folosesc de temele incarcate de mn, sa vad ce tematica au si daca imi plac sa ma si inregistrez pe ele
Asa ca poate ati putea implementa ceva sa vedem la Temele Mele si ce forumuri le-au incarcat. Dar fiecare user sa vada asta doar la temele sale, sa nu apara peste tot ca tema cutare e folosita de forumurile x si y
Am mai citit pe aici ca Hitskin nu apartine de forumgratuit. Dar totusi se bazeaza pe forumgratuit, e facut pentru forumgratuit, este folosit de useri ai forumgratuit... Asa ca poate se pot face schimbari pentru forugratuit, nu?
Multi suntem creatori de teme si le incarcam pe Hitskin... Si mie cel putin mi-ar placea sa vad si eu ce forumuri se folosesc de temele incarcate de mn, sa vad ce tematica au si daca imi plac sa ma si inregistrez pe ele
Asa ca poate ati putea implementa ceva sa vedem la Temele Mele si ce forumuri le-au incarcat. Dar fiecare user sa vada asta doar la temele sale, sa nu apara peste tot ca tema cutare e folosita de forumurile x si y
Am mai citit pe aici ca Hitskin nu apartine de forumgratuit. Dar totusi se bazeaza pe forumgratuit, e facut pentru forumgratuit, este folosit de useri ai forumgratuit... Asa ca poate se pot face schimbari pentru forugratuit, nu?
Re: Vreti sa stiti ce forumuri folosesc tema voastra incarcata pe Hitskin?
Dap,buna idee si eu am cateva teme si nush cine le foloseste...si eu as vrea sa stiu...dar cred ca-r fi bine si daca ar vedea si la celelalte teme snu numai la cele proprii pentru ca unele tema imi plac foarte mult si as vrea sa vad si cine le foloseste ca sa vad cum este acel forum
Deci ideea ta e foarte buna
Oare cine a votat nu?
Deci ideea ta e foarte buna
Oare cine a votat nu?
Desi nu am propus nici o tema pe hitskin.
Postarea de pe vremea dinozaurilor.
Ultima editare efectuata de catre darkspectre in Lun Dec 24, 2012 12:55 am, editata de 1 ori
da is deacord e foarte buna ideea
Spiky- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 17/07/2008
Mulțumiri : 0
very good idea ^^.. chiar as vrea sa stiu daca careva imi foloseste temele >_>"
( bye bye ^^ )
( bye bye ^^ )
Sunt in totalitate de acord...doresc sa fac niste teme dragute ...si mi-ar place sa vad cine le foloseste!Votat DA!
total de acord :X:X:X
si eu vreau sa stiu cine imi foloseste temele create de mn si am unu in lista de mess si a folosit tema mea :X
da este o idee buna,sper sa fie acceptata,ar fi bine sa fie propusa si pe alte forumuri
aaaaaaa si NIKE nu mai minte oamenii cu "tema ta" sau cel putin tema de pe forumul de la profil nu e a ta ai luat putin cate putin dintr-un forum nu mai zic de tutoriale
aaaaaaa si NIKE nu mai minte oamenii cu "tema ta" sau cel putin tema de pe forumul de la profil nu e a ta ai luat putin cate putin dintr-un forum nu mai zic de tutoriale
Pagina 1 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Cum import o tema fara sa folosesc hitskin?
» Am voie sa folosesc banner-ul unei teme de pe hitskin pe for
» Tema Hitskin: eXtreamGFX # Blue - Tema neagra
» Vreti sa se bage teme de phpbb3 cum sunt pe alte forumuri care nu sunt forumgratuit ?
» Tema hitskin: Mindfreak[#1]
» Am voie sa folosesc banner-ul unei teme de pe hitskin pe for
» Tema Hitskin: eXtreamGFX # Blue - Tema neagra
» Vreti sa se bage teme de phpbb3 cum sunt pe alte forumuri care nu sunt forumgratuit ?
» Tema hitskin: Mindfreak[#1]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum