Vreti sa stiti ce forumuri folosesc tema voastra incarcata pe Hitskin?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 5 din 7 • Distribuiţi
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Rezumarea primului mesaj :
Nu este niciun loc in care sa sugeram ceva legat de Hitskin asa ca scuze ca ma bag aici...
Multi suntem creatori de teme si le incarcam pe Hitskin... Si mie cel putin mi-ar placea sa vad si eu ce forumuri se folosesc de temele incarcate de mn, sa vad ce tematica au si daca imi plac sa ma si inregistrez pe ele
Asa ca poate ati putea implementa ceva sa vedem la Temele Mele si ce forumuri le-au incarcat. Dar fiecare user sa vada asta doar la temele sale, sa nu apara peste tot ca tema cutare e folosita de forumurile x si y
Am mai citit pe aici ca Hitskin nu apartine de forumgratuit. Dar totusi se bazeaza pe forumgratuit, e facut pentru forumgratuit, este folosit de useri ai forumgratuit... Asa ca poate se pot face schimbari pentru forugratuit, nu?
Nu este niciun loc in care sa sugeram ceva legat de Hitskin asa ca scuze ca ma bag aici...
Multi suntem creatori de teme si le incarcam pe Hitskin... Si mie cel putin mi-ar placea sa vad si eu ce forumuri se folosesc de temele incarcate de mn, sa vad ce tematica au si daca imi plac sa ma si inregistrez pe ele
Asa ca poate ati putea implementa ceva sa vedem la Temele Mele si ce forumuri le-au incarcat. Dar fiecare user sa vada asta doar la temele sale, sa nu apara peste tot ca tema cutare e folosita de forumurile x si y
Am mai citit pe aici ca Hitskin nu apartine de forumgratuit. Dar totusi se bazeaza pe forumgratuit, e facut pentru forumgratuit, este folosit de useri ai forumgratuit... Asa ca poate se pot face schimbari pentru forugratuit, nu?
Re: Vreti sa stiti ce forumuri folosesc tema voastra incarcata pe Hitskin?
Daniel15:Va rog sa dati edit si sa va argumentati votul.
Vizitato- Vizitator
as dori sa vad care forum imi foloseste tema????????????
Citi din cei ce ati votat da , aveti idee ce ati votat ?
Citi din cei ce au votat da, au o tema creata de ei , care apare in Hitskin, si sunt curiosi sa stie citi o folosesc ?
Stiti, cunosc pe cineva care a semnat un act, scriind da, sunt de acord, fara sa aiba habar ce a semnat, deoarece i-a fost peste mina sa citeasca cu atentie textul, inainte de a semna.
Si, uite asa , omul s-a trezit ca si-a donat casa.
Este un fapt real.
La fel si voi, ati vazut titlul, si ati aruncat un Da, sa fie si votul vostru aici.
Citi din cei ce au votat da, au o tema creata de ei , care apare in Hitskin, si sunt curiosi sa stie citi o folosesc ?
Stiti, cunosc pe cineva care a semnat un act, scriind da, sunt de acord, fara sa aiba habar ce a semnat, deoarece i-a fost peste mina sa citeasca cu atentie textul, inainte de a semna.
Si, uite asa , omul s-a trezit ca si-a donat casa.
Este un fapt real.
La fel si voi, ati vazut titlul, si ati aruncat un Da, sa fie si votul vostru aici.
Vizitato- Vizitator
Da si eu sunt de acord cu aceasta idee! Si mi se pare interesant sa stiu cine imi foloseste tema:D
980925:Va rog sa dati edit si sa va argumentati votul
Vizitato- Vizitator
Am votat Da chiar sunt foarte urios sa ad cine foloseste tema mea. .
Sunt de acord..
Vottez DA..sunt curios cine imi foloseste tema
Vottez DA..sunt curios cine imi foloseste tema
eu vrean si vad sa sa stiu
Poti sa vorbesti mai romaneste?Un mic sfat:Nu folosi limbaj de messenger, chat, sms.xeTyk a scris:eu vrean si vad sa sa stiu
Numai bine.
Vizitato- Vizitator
Sunt de acord si eu, am votat cu Da!
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Cum import o tema fara sa folosesc hitskin?
» Am voie sa folosesc banner-ul unei teme de pe hitskin pe for
» Tema Hitskin: eXtreamGFX # Blue - Tema neagra
» Vreti sa se bage teme de phpbb3 cum sunt pe alte forumuri care nu sunt forumgratuit ?
» Tema hitskin: Mindfreak[#1]
» Am voie sa folosesc banner-ul unei teme de pe hitskin pe for
» Tema Hitskin: eXtreamGFX # Blue - Tema neagra
» Vreti sa se bage teme de phpbb3 cum sunt pe alte forumuri care nu sunt forumgratuit ?
» Tema hitskin: Mindfreak[#1]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 5 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum