Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 3 din 11 • Distribuiţi
Pagina 3 din 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!
Rezumarea primului mesaj :
Buna tuturor,
Forumgratuit are placerea de a va anunta ca faza de dezvoltare a testelor Beta pentru urmatoarea actualizare a luat sfarsit.
Actualizarea este deci iminenta! Ideea centrala este simpla ins afoarte importanta: imbunatatirea traficului pentru forumurile voastre gratie tehnologiilor inovante.
Forumgratuit are deci placerea sa va dezvaluie cateva functionalitati minore care vor fi implementate:
Pentru mai multe detalii si mai multe functionalitati, va dam intalnire in curand pe forum;)
Numai bine si pe curand
Buna tuturor,
Forumgratuit are placerea de a va anunta ca faza de dezvoltare a testelor Beta pentru urmatoarea actualizare a luat sfarsit.
Actualizarea este deci iminenta! Ideea centrala este simpla ins afoarte importanta: imbunatatirea traficului pentru forumurile voastre gratie tehnologiilor inovante.
Forumgratuit are deci placerea sa va dezvaluie cateva functionalitati minore care vor fi implementate:
- O noua categorie in panou, intitulata "promovarea forumului", ce face posibila invitarea prietenilor prin serviciile de mesagerie, email si retele sociale.
- Alegerea paginei de sosire pe forum: pagina index, portalul sau o pagina html.
- Adeziune automata a membrilor la un grup: posibilitatea de a fi inclus automat intr-un grup daca postezi un anume numar de mesaje pe forum, limita stabilita de admin.
- Visualizarea descrierii subiectelor: permite publicarea descrierii unui subiect
- Posibilitatea de a pune codul Google analytics in panoul de administrare fara a interveni in template-uri.
- ...etc.
Pentru mai multe detalii si mai multe functionalitati, va dam intalnire in curand pe forum;)
Numai bine si pe curand
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Tot respectul pentru tehnicieni! Mii de multumiri pentru noua actualizare ce va sa vină!
RomTimisoara a scris:--------------
Acuma spun si eu ceva, dar nu sunt sigur, din cate stiu (nu sunt sigur 100%) va fi un update pentru sitemap a forumului.
-------
Daca te referi la asta, e de mult prezent in actualizari, si aici, si in restul suporturilor.
Da-ne un link din suportul englez de ultima ora, legat de acest update ce va veni.
Sau din cel spaniol, ori francez, pe unde ai vazut tu informatia deja dezvaluita.
Vizitato- Vizitator
Re: Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!
Abia astept,si este o idee foarte buna,sper sa se rezolve cat mai repede,abia astept.
0691 a scris:RomTimisoara a scris:--------------
Acuma spun si eu ceva, dar nu sunt sigur, din cate stiu (nu sunt sigur 100%) va fi un update pentru sitemap a forumului.
-------
Daca te referi la asta, e de mult prezent in actualizari, si aici, si in restul suporturilor.
Da-ne un link din suportul englez de ultima ora, legat de acest update ce va veni.
Sau din cel spaniol, ori francez, pe unde ai vazut tu informatia deja dezvaluita.
Daca citeati cu toti ce am scris era ceva. Oare ce inseamna "nu sunt sigur 100%" ? Cititi corect...apoi ziceti ceva.
Vizitato- Vizitator
AnA-Maria a scris:MaNkY™ cum 16 noutati si nooutatea 1 care e daca mai sunt 16 ?
userul din naintea mea a precizat de un sitemap insa se pot face cate vrei dupa un tutorial am vazut acest anunt pe forumul englez cu sitemap si cred ca acolo a vazut si el ...... iar eu am spus ca in cazul in care sitemap reprezinta una din aceste noi functionalitati mai raman 16 din moment ce in total sunt 17 dar nu cred ca sitemapul este una din noile functionalitati pt ca se poate face separat .....
Hai luky mai dureaza !?
Suntem nerabdatori sa vedem )
Suntem nerabdatori sa vedem )
Daca sunt pe cale sa actualizeze 17 (care este un numar destul de maricel) functionalitati noi in PA, s-ar putea sa dureze o saptamana sau mai mult..
Vizitato- Vizitator
RomTimisoara a scris:
Daca citeati cu toti ce am scris era ceva. Oare ce inseamna "nu sunt sigur 100%" ? Cititi corect...apoi ziceti ceva.
Cit adevar in cele scrise de tine.
Eu am citit, poate si altii, multi/putini, ma intreb insa, si tu ai citit ce actualizari s-au efectuat pina acum, cind ai afirmat ca nu esti sigur sută la sută de ce scrii?
Foarte bine, procentul tau de "sigurantă" ar fi putut sa fie cuprins intre 1% si 99%.
E bine sa citesti ce actualizari s-au facut, ca sa nu mai induci in eroare ( 1% , sau 100% alti useri).
Corect ?
Daca am incepe fiecare sa aruncam presupuneri, ce ar fi acest loc?
Discutam pe lucruri concrete, nu presupuneri, ori lucruri deja realizate, pe care noi nu le-am aflat, din cauza ca nu dam importanta unor sectiuni foarte importante, cum sunt cele de aici , si pe care ar trebui sa le cititi de la primul pina la ultimul cuvint, absolut toate topicurile prezente acolo.
Propun sa nu mai aruncam informatii de acest gen, si sa asteptam informatiile oficiale, pina atunci, putem spera fiecare ca va fi o optiune dorita de fiecare dintre noi, si , daca ne permite scoala, sa multumim, anticipat pentru munca depusa de cei pe care nimeni
( ca sa te citez - "nu sunt sigur 100%" ) de aici nu ii stie, si de care multi habar nu au ca stau in spatele acestor dese actualizari.
1960
Vizitato- Vizitator
Pe ce data se va face acest lucru?
d3xter a scris:Pe ce data se va face acest lucru?
sLg a scris:Daca sunt pe cale sa actualizeze 17 (care este un numar destul de maricel) functionalitati noi in PA, s-ar putea sa dureze o saptamana sau mai mult..
Vizitato- Vizitator
Ce bine dabea astep noile functionari sper sa fie ceva frumos din partea ForumGratuit
nu conteaza cat asteptam , conteaza ca merita... :X
pot sa zic ca sunt o persoana fff curioasa...si...cam nasoala situatia pentru mine ) dar asta e....voi astepta si eu cum fac si restu.....
ForumGratuit rules
pot sa zic ca sunt o persoana fff curioasa...si...cam nasoala situatia pentru mine ) dar asta e....voi astepta si eu cum fac si restu.....
ForumGratuit rules
hai sa tragem putini mozii si admini de limba nu ne ziceti macar asa o idee mica mica o singura functie mai importanta asa ca prea suntem curiosi si vrem sa dormim si noi la noapte
Pagina 3 din 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Subiecte similare
» Faza de beta-test s-a incheiat: actualizare iminenta
» Actualizare Forumgratuit: Un nou chatbox
» Actualizare noua: Publicatii pe Forumgratuit
» Actualizare noua: Anunturi clasificate pe Forumgratuit
» Viitoare actualizare pe Forumgratuit.ro: functionalitati inovante in pregatire
» Actualizare Forumgratuit: Un nou chatbox
» Actualizare noua: Publicatii pe Forumgratuit
» Actualizare noua: Anunturi clasificate pe Forumgratuit
» Viitoare actualizare pe Forumgratuit.ro: functionalitati inovante in pregatire
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 3 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum