Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 4 din 11 • Distribuiţi
Pagina 4 din 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!
Rezumarea primului mesaj :
Buna tuturor,
Forumgratuit are placerea de a va anunta ca faza de dezvoltare a testelor Beta pentru urmatoarea actualizare a luat sfarsit.
Actualizarea este deci iminenta! Ideea centrala este simpla ins afoarte importanta: imbunatatirea traficului pentru forumurile voastre gratie tehnologiilor inovante.
Forumgratuit are deci placerea sa va dezvaluie cateva functionalitati minore care vor fi implementate:
Pentru mai multe detalii si mai multe functionalitati, va dam intalnire in curand pe forum;)
Numai bine si pe curand
Buna tuturor,
Forumgratuit are placerea de a va anunta ca faza de dezvoltare a testelor Beta pentru urmatoarea actualizare a luat sfarsit.
Actualizarea este deci iminenta! Ideea centrala este simpla ins afoarte importanta: imbunatatirea traficului pentru forumurile voastre gratie tehnologiilor inovante.
Forumgratuit are deci placerea sa va dezvaluie cateva functionalitati minore care vor fi implementate:
- O noua categorie in panou, intitulata "promovarea forumului", ce face posibila invitarea prietenilor prin serviciile de mesagerie, email si retele sociale.
- Alegerea paginei de sosire pe forum: pagina index, portalul sau o pagina html.
- Adeziune automata a membrilor la un grup: posibilitatea de a fi inclus automat intr-un grup daca postezi un anume numar de mesaje pe forum, limita stabilita de admin.
- Visualizarea descrierii subiectelor: permite publicarea descrierii unui subiect
- Posibilitatea de a pune codul Google analytics in panoul de administrare fara a interveni in template-uri.
- ...etc.
Pentru mai multe detalii si mai multe functionalitati, va dam intalnire in curand pe forum;)
Numai bine si pe curand
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Re: Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!
Am si eu 2 intrebari:
1. Cat vom mai astepta ?
2. Ne veti spune care sunt functionalitatile noi sau va trebuie sa le descoperim singuri ?
1. Cat vom mai astepta ?
2. Ne veti spune care sunt functionalitatile noi sau va trebuie sa le descoperim singuri ?
kobr4 a scris:Am si eu 2 intrebari:
1. Cat vom mai astepta ?
1. Din moment ce anuntul a fost facut, inseamna ca tehnicienii nu mai au mult de lucru. In plus, pare a fi o surpriza, deci, nu se mentioneaza termenul.
2. La fiecare update efectuat, Forumgratuit.ro posteaza un anunt pe forumul de suport in care explica orice functie noua implementata (cum se procedeaza in cazul oricarei noi functii adaugate).
2. La fiecare update efectuat, Forumgratuit.ro posteaza un anunt pe forumul de suport in care explica orice functie noua implementata (cum se procedeaza in cazul oricarei noi functii adaugate).
haide lexa , luky sau un alt moderator soptiti si voi ceva ca ne tineti de ceva zile in suspans ..... un mic amanunt
Mie nu imi este mare graba... dar eu vreau sa vad noile functionalitati
ma intreb si eo cat o sa dureze
uite cati curiosi sunt , ma gandeam ca sunt singurul ,dar....o sa murim toti repede )
OFF...nu mai pot de curiozitate...fac infarct...nici macar 1 functionalitate nu ne ziceti??
cersim si noi o singura functionalitate noua nici ata nu ne satisfaceti si voi o mica curiozitate ..... una mica de tot .......
Luky a scris:Discretia fiind foarte importanta in aceasta faza, nu avem inca posibilitatea de a va dezvalui care sunt lucrarile in curs.
Nu stiti a citi ???
Vizitato- Vizitator
sLg a scris:Luky a scris:Discretia fiind foarte importanta in aceasta faza, nu avem inca posibilitatea de a va dezvalui care sunt lucrarile in curs.
Nu stiti a citi ???
ce vrei "domne" ii tragem si noi de limba !
ForumGratuit cred eu ca este singurul site care ofera atatea posibilitati de a face orice doresti la forumul tau. Eu unu m-am convins si am realizat la mine pe forum tot ce mi-am propus (aproape) deci cat despre noile acutalizari... abea astept sa vad despre ce este vorba.
Vizitato- Vizitator
eu imi doresc din tot sufletul sa se faca in asa fel incat selectorul de teme sa functionmeze 100% adica cand postezi sa nu mai apara din nou tema originala a forumului ci sa ramana cea selectata de tine !asta plus inca 2-3 actualizari noi ar fi ceva extraordinar pentru forumgratuit Va multumesc ca existati !
Pagina 4 din 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Subiecte similare
» Faza de beta-test s-a incheiat: actualizare iminenta
» Actualizare Forumgratuit: Un nou chatbox
» Actualizare noua: Publicatii pe Forumgratuit
» Actualizare noua: Anunturi clasificate pe Forumgratuit
» Viitoare actualizare pe Forumgratuit.ro: functionalitati inovante in pregatire
» Actualizare Forumgratuit: Un nou chatbox
» Actualizare noua: Publicatii pe Forumgratuit
» Actualizare noua: Anunturi clasificate pe Forumgratuit
» Viitoare actualizare pe Forumgratuit.ro: functionalitati inovante in pregatire
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 4 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum