Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 2 din 11 • Distribuiţi
Pagina 2 din 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!
Rezumarea primului mesaj :
Buna tuturor,
Forumgratuit are placerea de a va anunta ca faza de dezvoltare a testelor Beta pentru urmatoarea actualizare a luat sfarsit.
Actualizarea este deci iminenta! Ideea centrala este simpla ins afoarte importanta: imbunatatirea traficului pentru forumurile voastre gratie tehnologiilor inovante.
Forumgratuit are deci placerea sa va dezvaluie cateva functionalitati minore care vor fi implementate:
Pentru mai multe detalii si mai multe functionalitati, va dam intalnire in curand pe forum;)
Numai bine si pe curand
Buna tuturor,
Forumgratuit are placerea de a va anunta ca faza de dezvoltare a testelor Beta pentru urmatoarea actualizare a luat sfarsit.
Actualizarea este deci iminenta! Ideea centrala este simpla ins afoarte importanta: imbunatatirea traficului pentru forumurile voastre gratie tehnologiilor inovante.
Forumgratuit are deci placerea sa va dezvaluie cateva functionalitati minore care vor fi implementate:
- O noua categorie in panou, intitulata "promovarea forumului", ce face posibila invitarea prietenilor prin serviciile de mesagerie, email si retele sociale.
- Alegerea paginei de sosire pe forum: pagina index, portalul sau o pagina html.
- Adeziune automata a membrilor la un grup: posibilitatea de a fi inclus automat intr-un grup daca postezi un anume numar de mesaje pe forum, limita stabilita de admin.
- Visualizarea descrierii subiectelor: permite publicarea descrierii unui subiect
- Posibilitatea de a pune codul Google analytics in panoul de administrare fara a interveni in template-uri.
- ...etc.
Pentru mai multe detalii si mai multe functionalitati, va dam intalnire in curand pe forum;)
Numai bine si pe curand
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Re: Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!
deci vor fi 17 imbunatatiri sunt atat de curios incat imi vine sa ma urc pe pereti de curiozitate ....... sa vedem
Sper ca printre cele 17 imbunatatiri sa nu reapara publicitatea pe forum si pentru membri (oare ce au fost cu acele teste ?? )
spidermanMaNkY™ a scris:deci vor fi 17 imbunatatiri sunt atat de curios incat imi vine sa ma urc pe pereti de curiozitate ....... sa vedem
Dar totusi sper ca aceste actualizari cu noi functionalitati sa se finalizeze fara buguri pe urma..
Si totodata, tehnicienii sa faca o vizita si in acest topic legat de erorile gramaticale in romana:
https://help.forumgratuit.ro/alte-probleme-f10/erori-gramaticale-si-de-scriere-in-romana-t900.htm
Vizitato- Vizitator
sa sper sa fie ceva nou pe forumgratuit.ro
Sper sa nu apara probleme la forumuri din cauza acestor actualizari...Si partea cu reclama si pentru membri ar fi ingrozitoare ,sa speram ca nu o sa fie asa.
sLg a scris:
spiderman
Dar totusi sper ca aceste actualizari cu noi functionalitati sa se finalizeze fara buguri pe urma..
Si totodata, tehnicienii sa faca o vizita si in acest topic legat de erorile gramaticale in romana:
https://help.forumgratuit.ro/alte-probleme-f10/erori-gramaticale-si-de-scriere-in-romana-t900.htm
intradevar ai mare dreptate si cum spune si nik sa speram ca publicitatea o s-o lase asa .... oricum cateva saptamani vor fi mentenante , buguri sunt convins dar pentru atatea functionalitati pe moka asteptam si noi odata ca vrem nu ca suntem nevoiti neaparat ! sa vedem , totusi ori eu sunt putin blond sau chior dar nu am vazut cand se vor incepe aceste lucrari ..... doar ca vor fi prezentate intr-un moment in care totul va fi inevitabil
Buna dragilor,
Astept acest update cum am asteptat prima zi a mea de scoala...cand eram si eu mic in clasa a I a. Sunt curios ce updateuri vor fi facute. Eu unu zic ca e bun si acuma forumul, singurul lucru ce doresc eu sa fie...sa am acces mai mult la modificare forumului ca, sa pot personaliza cat mai multe tema comunitati care o detin.
Acuma spun si eu ceva, dar nu sunt sigur, din cate stiu (nu sunt sigur 100%) va fi un update pentru sitemap a forumului.
Cu prietenie,
RomTimisoara.
Astept acest update cum am asteptat prima zi a mea de scoala...cand eram si eu mic in clasa a I a. Sunt curios ce updateuri vor fi facute. Eu unu zic ca e bun si acuma forumul, singurul lucru ce doresc eu sa fie...sa am acces mai mult la modificare forumului ca, sa pot personaliza cat mai multe tema comunitati care o detin.
Acuma spun si eu ceva, dar nu sunt sigur, din cate stiu (nu sunt sigur 100%) va fi un update pentru sitemap a forumului.
Cu prietenie,
RomTimisoara.
Vizitato- Vizitator
RomTimisoara a scris:
Cu prietenie,
RomTimisoara.
Si informatia asta o stii de unde ?
Vizitato- Vizitator
sLg a scris:RomTimisoara a scris:
Cu prietenie,
RomTimisoara.
Si informatia asta o stii de unde ?
Pai...de pe forumurile gratuite. Eu nu utilizez doar acest forum...utilizez si celalate forumuri oficiale.
Vizitato- Vizitator
RomTimisoara a scris:
Pai...de pe forumurile gratuite. Eu nu utilizez doar acest forum...utilizez si celalate forumuri oficiale.
eu bantui forumurile de suport francez englez si spaniol ( la celelalte nu stiu limba si nu inteleg ce scriu ) si sincer nu am vazut nimica despre acest lucru chiar acum am sa ma uit sa vad daca a aparut ceva nou deci mai raman 16 noutati ! Devin din ce in ce mai curios !
MaNkY™ cum 16 noutati si nooutatea 1 care e daca mai sunt 16 ?
Sper din suflet şi eu ca printre aceste noutăţi să se afle şi posibilitatea indispensabilă de a introduce formule matematice în mod simplu, facilitate pe care o aştept demult.
Pagina 2 din 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Subiecte similare
» Faza de beta-test s-a incheiat: actualizare iminenta
» Actualizare Forumgratuit: Un nou chatbox
» Actualizare noua: Publicatii pe Forumgratuit
» Actualizare noua: Anunturi clasificate pe Forumgratuit
» Viitoare actualizare pe Forumgratuit.ro: functionalitati inovante in pregatire
» Actualizare Forumgratuit: Un nou chatbox
» Actualizare noua: Publicatii pe Forumgratuit
» Actualizare noua: Anunturi clasificate pe Forumgratuit
» Viitoare actualizare pe Forumgratuit.ro: functionalitati inovante in pregatire
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 2 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum