Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!

Pagina 9 din 11 Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta! - Pagina 9 Empty Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!

Mesaj Scris de Luky Mier Aug 26, 2009 1:50 am

Rezumarea primului mesaj :

Buna tuturor,

Forumgratuit are placerea de a va anunta ca faza de dezvoltare a testelor Beta pentru urmatoarea actualizare a luat sfarsit.

Actualizarea este deci iminenta! Ideea centrala este simpla ins afoarte importanta: imbunatatirea traficului pentru forumurile voastre gratie tehnologiilor inovante.
Forumgratuit are deci placerea sa va dezvaluie cateva functionalitati minore care vor fi implementate:

• O noua categorie in panou, intitulata "promovarea forumului", ce face posibila invitarea prietenilor prin serviciile de mesagerie, email si retele sociale.

• Alegerea paginei de sosire pe forum: pagina index, portalul sau o pagina html.

• Adeziune automata a membrilor la un grup: posibilitatea de a fi inclus automat intr-un grup daca postezi un anume numar de mesaje pe forum, limita stabilita de admin.

• Visualizarea descrierii subiectelor: permite publicarea descrierii unui subiect

• Posibilitatea de a pune codul Google analytics in panoul de administrare fara a interveni in template-uri.

• ...etc.

Pentru mai multe detalii si mai multe functionalitati, va dam intalnire in curand pe forum;)

Numai bine si pe curand

king
Luky

Luky
Membru onorific
Membru onorific

Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Internet Explorer phpBB3

Luky a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta! - Pagina 9 Empty Re: Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!

Mesaj Scris de kakashi07 Vin Oct 02, 2009 4:58 pm

Da si la mine se incarca greu.
kakashi07

kakashi07
Membru Forumgratuit

Data înscrierii : 06/06/2009
Mulțumiri : 0
Internet Explorer punBB

http://www.sharinganforum.com
kakashi07 a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta! - Pagina 9 Empty Re: Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!

Mesaj Scris de darkspectre Vin Oct 02, 2009 5:00 pm

Se inlocuiesc cateva servere,nu e de la update.
darkspectre

darkspectre
Membru activ

Varsta : 114
Localizare : auf mein land
Data înscrierii : 29/04/2008
Mulțumiri : 2
Internet Explorer

http://www.fg-coding.net
darkspectre a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de Kove23 Vin Oct 02, 2009 5:44 pm

M-am bucurat degeaba..........Supărat
Kove23

Kove23
Membru Forumgratuit

Varsta : 34
Localizare : IASI
Data înscrierii : 30/05/2009
Internet Explorer phpBB3

http://metalulvladeni-forum.clubme.net
Kove23 a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de kakashi07 Vin Oct 02, 2009 5:49 pm

Dar cand se face actualizarea?Ca acolo scrie Actualizare iminenta de mult timp.
kakashi07

kakashi07
Membru Forumgratuit

Data înscrierii : 06/06/2009
Internet Explorer punBB

http://www.sharinganforum.com
kakashi07 a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de Necros Vin Oct 02, 2009 5:59 pm

Cu rabdarea treci si marea.
Voi credeti ca toate aceste actualizari se fac batand din palme?

Cu cat primiti mai multe cu atat vreti mai multe. Pai cand mi-am facut primul forum, cred ca aveam jumatate din optiunile de acum, iar voi faceti aici o galagie ca nu va dau oamenii Actualizarile mai repede.

Poate le faceati voi mai repede daca sunteti asa de buni de gura.
Necros

Necros
Membru activ

Varsta : 33
Data înscrierii : 19/06/2008
Internet Explorer phpBB2

http://www.duelmasters.forumz.ro
Necros a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de Vizitato Vin Oct 02, 2009 7:51 pm

in loc sa irositi mesaje aiurea (nu toti) mai bine aveti si voi rabdare.. decat sa tot puneti 100 de intrebari..:

"Cand ii gata?"
"Mai asteptam mult?"
"Ce va fi nou?"

.....

Da, daca e nevoie asteptati cat este necesar ! Nimic nu este automat aici, aceste actualizari sunt facute de tehnicieni care sunt si ei oameni ca noi toti

Si cred ca tehnicienii au lucruri mai bune de facut decat sa dezvaluie mai multe informatii cu privire la acutalizari din forum in forum ...
Anonymous

Vizitato
Vizitator

Vizitato a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de Mariko21 Vin Oct 02, 2009 8:01 pm

1. Iminent. Ce iti sugereaza tie acest cuvant?
2. Testele sunt terminate. Ce teste mai trebuiesc facute?
3. Niciun admin nu a mai zis nimic. Totul este regizat ca toata lumea sa fie nerabdatoare si asta ma scarbeste. Administratorii puteau sa spuna macar mai multe chestii despre actualizare. Eu astept ca fraiera de nu stiu cate zile sa imi creez tema dar nu stiu daca are rost sa imi bat capul, ca daca ceea ce au modificat tine si de teme? Daca in sfarsit au bagat templates la ipb sau la phpbb3?

DA, MAI MULTE INFORMATII SUNT NECESARE.

Daca vroiau sa scape de aceste intrebari si mesaje sacaitoare nu dadeau anuntul cu actualizarea IMINENTA cand aceasta va avea loc peste nu stiu cate saptamani... Tehnicienii sunt ocupati. Dar se stie la ce se lucreaza nu? Se pot oferi mai multe detalii in legatura cu stadiul actualizarii, se poate ESTIMA in cat timp. Ca doar tehnicienii sunt oameni, nu roboti, cum tot amintiti. Sunt in stare sa comunice, deci.

De asteptat pot astepta, inteleg ca nu este ceva ce faci peste noapte, mai ales ca m-am confruntat luni bune cu problemele de la ultima actualizare mai maricica.

Dar ma irita faptul ca staff-ul nu ofera mai multe informatii. Cand poate face asa ceva. Daca ai probleme cu net-ul si suni la nr. de suport, desi omul nu stie exact cand echipa care se ocupa cu problema reuseste sa rezolve problema respectiva, iti poate estima ca pana la ora x sau pana in ziua x se rezolva. Ca doar este o persoana cu experienta si lucreaza intr-o companie. Si intr-o companie nu face fiecare ce are chef si cand are chef. Deci de informatii se pate face rost.
Mariko21

Mariko21
Membru activ

Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 08/04/2008
Internet Explorer punBB

http://zoozez.com
Mariko21 a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de DuHuLeTz Vin Oct 02, 2009 8:39 pm

Merge greu forumul dc?
DuHuLeTz

DuHuLeTz
Membru Forumgratuit

Data înscrierii : 05/08/2009
Internet Explorer phpBB2

http://www.algozone.forumz.ro
DuHuLeTz a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de darkspectre Vin Oct 02, 2009 8:48 pm

Am raspuns deja DuHuLeTz.

Imi pare rau,dar nu se cunoaste o data oficiala.
Actualizarea trebuia sa aiba loc deja de ceva vreme,dar se pare ca a intervenit ceva...
Mai multe nu stiu.

Va rog sa aveti rabdare si sa nu mai puneti intrebari care nu au legatura cu subiectul(sau in legatura cu data la care se face acest update).

Ultima editare efectuata de catre darkspectre in Lun Oct 05, 2009 10:27 am, editata de 1 ori
darkspectre

darkspectre
Membru activ

Varsta : 114
Localizare : auf mein land
Data înscrierii : 29/04/2008
Mulțumiri : 2
Internet Explorer

http://www.fg-coding.net
darkspectre a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de Vizitato Vin Oct 02, 2009 8:48 pm

Nu ajuta daca incepi sa arati cu degetul..
Chiar daca beta testele sau terminat, pot aparea oricand intorsaturi
Si in legatura cu actualizarea iminenta, ai dreptate aici, poate actulizarea dureaza mai mult decat au estimat tehnicienii, nu-i asa de usor precum pare, daca tii mortis asa de mult pe aceasta tema, trimitei lui Luky un mesaj privat sa schimbe titlul intr-unul corect.

Nu ma lua de rau Mariko21, am vazut ca ai postat niste teme foarte reusite pe hitskin, din ce in ce mai bune la fiecare propunere, nici eu nu as lua acest risc, sa evit o imagine, o modificare la CSS etc. pt o mai buna vizualizare a temei, dar in momentul acesta chiar nu putem face nimic decat (si au mai repetat si altii aceasta fraza) sa asteptam si sa avem rabdare A face cu ochiul
Anonymous

Vizitato
Vizitator

Vizitato a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de GFX.TDB Sam Oct 03, 2009 10:57 am

vad ca nu mai merge asa de greu acum forumul ... sper sa nu mai dureze mult actualizarea ... Foarte fericit
GFX.TDB

GFX.TDB
Membru Forumgratuit

Varsta : 34
Localizare : Ploiesti
Data înscrierii : 23/11/2008
Internet Explorer phpBB3

http://www.help.forumgratuit.ro
GFX.TDB a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de shining Lun Oct 05, 2009 4:17 am

beta teste terminate.. actualizare iminente.. asta ma face sa cred ca s-au facut testele inainte de a se posta acest anunt, iar actualizare ar trebui facuta destul de rapid.. si totusi se intarzie cam mult..

shining
Membru Forumgratuit

Varsta : 41
Localizare : Azuga
Data înscrierii : 08/08/2009
Internet Explorer phpBB2

http://scoalaphotoshop.bforum.biz
shining a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Pagina 9 din 11 Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum