Optiune la sondaje de a interzice voturile fara reply-uri / raspunsuri.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 4 din 4 • Distribuiţi
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Doriti aceasta optiune la sondaje ?
Optiune la sondaje de a interzice voturile fara reply-uri / raspunsuri.
Rezumarea primului mesaj :
Titlul spune tot si mi se pare a fi util pentru toti.
Cand este creat un sondaj, sa existe o anumita optiune de a interzice utilizatorilor sa voteze fara a da un raspuns inainte, am putea lasa mesaj noi ca nu se ia in calcul voturile fara postare, dar unii chiar nu asculta sau nu le pasa mai degraba si voteaza oricum fara post, chiar si aici pe forumul de suport ar fi utila sugestia , fara voturi de pomana, doar din partea persoanelor care voteaza cu adevarat ceva, si nu prin trecere...
______
Pareri?
______
Update:
Adaugat imagine si nick
Ceva de genul acesta sa fie:
Modul Fara post, fara vot. | in engleza No post, no vote.
Titlul spune tot si mi se pare a fi util pentru toti.
Cand este creat un sondaj, sa existe o anumita optiune de a interzice utilizatorilor sa voteze fara a da un raspuns inainte, am putea lasa mesaj noi ca nu se ia in calcul voturile fara postare, dar unii chiar nu asculta sau nu le pasa mai degraba si voteaza oricum fara post, chiar si aici pe forumul de suport ar fi utila sugestia , fara voturi de pomana, doar din partea persoanelor care voteaza cu adevarat ceva, si nu prin trecere...
______
Pareri?
______
Update:
Adaugat imagine si nick
Ceva de genul acesta sa fie:
- Spoiler:
Modul Fara post, fara vot. | in engleza No post, no vote.
Ultima editare efectuata de catre Ina in Sam Noi 13, 2010 7:46 pm, editata de 3 ori (Motiv : Updates..)
Vizitato- Vizitator
Re: Optiune la sondaje de a interzice voturile fara reply-uri / raspunsuri.
Sugestie respinsa. Va rog sa cititi aceasta postare:
https://help.forumgratuit.ro/arhiva-f15/optiuni-suplimentare-pentru-sondaje-t14617.htm#129312
Inchis si trimis in arhiva.
https://help.forumgratuit.ro/arhiva-f15/optiuni-suplimentare-pentru-sondaje-t14617.htm#129312
Inchis si trimis in arhiva.
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Optiune de indecizie in sondaje
» Fără Sondaje şi Post-It
» Mi s-a suspendat accesul la forum fara sa fiu anuntat.. sau fara a fi avertizat
» Cum pot interzice avatarele?
» Îmbunătățiți sistemul de reputație, astfel încât să numere voturile
» Fără Sondaje şi Post-It
» Mi s-a suspendat accesul la forum fara sa fiu anuntat.. sau fara a fi avertizat
» Cum pot interzice avatarele?
» Îmbunătățiți sistemul de reputație, astfel încât să numere voturile
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum