Optiune de indecizie in sondaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sunt sondaje facute care sunt cu doua taisuri (in opinia mea). Uneori nu poti zice da sau nu, dar vrei sa iti spui parerea, pt a ajuta sa se gaseasca o solutie mai buna in sondajul facut.
De aceea propun ca sondajele care se fac sa aiba 3 optiuni:
da
nu
indecis
Editare: Imi pare rau, am vrut sa editez sondajul ca sa nu incalc regulamentul, dar din pacate nu am acest drept. Rog un moderator sa scoata pt mine optiunea a treia atat timp cat regulamentul prevede ca orice sondaj sa aiba doar 2 optiuni. Multumesc
De aceea propun ca sondajele care se fac sa aiba 3 optiuni:
da
nu
indecis
Editare: Imi pare rau, am vrut sa editez sondajul ca sa nu incalc regulamentul, dar din pacate nu am acest drept. Rog un moderator sa scoata pt mine optiunea a treia atat timp cat regulamentul prevede ca orice sondaj sa aiba doar 2 optiuni. Multumesc
Re: Optiune de indecizie in sondaje
Am sters valoarea "indecis" din sondaj ...
Nu cred ca este necesar adaugarea unei valori noi in sandaje ... nimeni nu-i obligat sa voteze.
Rolul acestor sondaje e de a vedea cate persoane sunt pro si cate sunt contra. Nu prea ne intereseaza cine e intre, nu ajuta pe nici un administrator de suport forumotion cate persoane sunt intre da si nu ... Sondajele sunt create pentru a se vedea o viziune de ansamblu pe o anumita sugestie. Sper ca ai inteles ceea ce am dorit sa spun
Nu cred ca este necesar adaugarea unei valori noi in sandaje ... nimeni nu-i obligat sa voteze.
Rolul acestor sondaje e de a vedea cate persoane sunt pro si cate sunt contra. Nu prea ne intereseaza cine e intre, nu ajuta pe nici un administrator de suport forumotion cate persoane sunt intre da si nu ... Sondajele sunt create pentru a se vedea o viziune de ansamblu pe o anumita sugestie. Sper ca ai inteles ceea ce am dorit sa spun
Sunt de acord cu ezlidor.
Daca nu doresti sa votezi sau esti indecis, mai astepti, mai urmaresti raspunsurile si dupa aceea te hotarasti daca e bine, sau daca nu.
Asa, cred ca am gasi multe sondaje pline ochi de indecis.
Am votat NU.
Daca nu doresti sa votezi sau esti indecis, mai astepti, mai urmaresti raspunsurile si dupa aceea te hotarasti daca e bine, sau daca nu.
Asa, cred ca am gasi multe sondaje pline ochi de indecis.
Am votat NU.
Vizitato- Vizitator
E si asta un pericol care il ziceti voi, insa ma gandesc la cazul meu. Eu astept sa vad pareri opinii, dar tot am motive pro si contra care imi par foarte importante si mai mult, vreau sa ajut cu parerea mea.
Ce-i drept, pot doar sa postez, fara sa votez, insa daca as avea si optiunea indecis, as semnala clar ca o tema expusa are implicatii si de partea pro si de partea contra si trebuie foarte bine gandita.
E parerea mea.
Ce-i drept, pot doar sa postez, fara sa votez, insa daca as avea si optiunea indecis, as semnala clar ca o tema expusa are implicatii si de partea pro si de partea contra si trebuie foarte bine gandita.
E parerea mea.
Decat indecis ar fi cazul de : "mai am nevoie de informatii" . Ca am vazut foarte multi (mai ales la sondajele cu mybb si cu yabb) care voteaza nu doar pentru ca nu pricep ce trebuie sa voteze, iar google-ul e atat de greu de accesat
In orice caz, cine e indecis poate sa se abtina. Deci aici votez nu.
In orice caz, cine e indecis poate sa se abtina. Deci aici votez nu.
Multumesc Mariko21 pt sarcasm .
Daca am da cautare pe google pt orice idee promovata, nu am mai lucra niciunu. Datoria de informare este a celui care promoveaza ideea, altfel lumea intelege ce poate.
Personal din pozele expuse la yabb, diferentele care le-am vazut au fost doar culorile, asezarea in pagina, constitutia paginei si asa mai departe, nu-mi pareau a aduce ceva nou fata de temele deja existente.
In concluzie, nu e greu sa cauti pe google cat e inutil uneori .
Daca am da cautare pe google pt orice idee promovata, nu am mai lucra niciunu. Datoria de informare este a celui care promoveaza ideea, altfel lumea intelege ce poate.
Personal din pozele expuse la yabb, diferentele care le-am vazut au fost doar culorile, asezarea in pagina, constitutia paginei si asa mai departe, nu-mi pareau a aduce ceva nou fata de temele deja existente.
In concluzie, nu e greu sa cauti pe google cat e inutil uneori .
Dar nu m-am referit doar la tine si nici doar la acele 2 sondaje.
Ca tine au fost multi altii care au "impuscat" idei doar pentru ca nu stiau nici ce voteaza. Si asta inseamna ca cei care stiau ce voteaza si cel care a propus ceea ce se vota au lucrat, dar au lucrat inutil pentru ca au fost contracarati de unii care nu stiau cu ce se manca problema respectiva.
Ca tine au fost multi altii care au "impuscat" idei doar pentru ca nu stiau nici ce voteaza. Si asta inseamna ca cei care stiau ce voteaza si cel care a propus ceea ce se vota au lucrat, dar au lucrat inutil pentru ca au fost contracarati de unii care nu stiau cu ce se manca problema respectiva.
Am votat NU pentru ca daca votezi indecis nu mai poti vota dupa ce te hotarasti
Ar fi mai bine sa se bifeze optiunea de anulare a votului, desi asa nu va exista o oarecare stabilitate...
Idem celor de mai sus .
NU.
Nu esti obligat sa votezi, daca nu stii sa dai un raspuns clar.
Nu intereseaza numarul nehotaritilor, indecisilor, ci doar al celor pro sau contra unei sugestii.
Din cite stiu eu, doar raspunsurile cu da sau nu sunt luate in considerare, la luare unei decizii.
Restul, sunt asa, pentru informare, sa stim ca sunt si altii, ce nu stiu, sau nu vor sa raspunda.
In forumul de suport, sunt de ajuns variantele da / nu.
In forumurile personale, e alegerea fiecaruia, cum face un sondaj, si cite variante de raspuns adauga.
O zi frumoasa.
NU.
Nu esti obligat sa votezi, daca nu stii sa dai un raspuns clar.
Nu intereseaza numarul nehotaritilor, indecisilor, ci doar al celor pro sau contra unei sugestii.
Din cite stiu eu, doar raspunsurile cu da sau nu sunt luate in considerare, la luare unei decizii.
Restul, sunt asa, pentru informare, sa stim ca sunt si altii, ce nu stiu, sau nu vor sa raspunda.
In forumul de suport, sunt de ajuns variantele da / nu.
In forumurile personale, e alegerea fiecaruia, cum face un sondaj, si cite variante de raspuns adauga.
O zi frumoasa.
1960- Vizitator
Avind in vedere ca sugestiile ii intereseaza in primul rind pe tehnicieni, pentru idei de imbunatatire a forumurilor dumneavoastra, optiunea de indecizie este complet inutila.
Pentru a putea fi aplicata, o sugestie trebuie sa fie votata de cit mai multi utilizatori. Nu intereseaza voturile de NU decit in masura in care ele ne spun ca sugestia nu este folositoare. Iar voturile de indecizie practic nu aduc nici o informatie in acest sens. Cei care nu inteleg nu voteaza si deci numarul de voturi obtinute este si el un indicator.
Voturile inregistrate pina acum vorbesc de la sine despre utilitatea acestei sugestii.
Sugestie respinsa si mutata in arhiva.
Pentru a putea fi aplicata, o sugestie trebuie sa fie votata de cit mai multi utilizatori. Nu intereseaza voturile de NU decit in masura in care ele ne spun ca sugestia nu este folositoare. Iar voturile de indecizie practic nu aduc nici o informatie in acest sens. Cei care nu inteleg nu voteaza si deci numarul de voturi obtinute este si el un indicator.
Voturile inregistrate pina acum vorbesc de la sine despre utilitatea acestei sugestii.
Sugestie respinsa si mutata in arhiva.
Subiecte similare
» Optiune la sondaje de a interzice voturile fara reply-uri / raspunsuri.
» Optiuni suplimentare pentru sondaje
» Drept de vot la sondaje
» Fără Sondaje şi Post-It
» Membrii pot deschide sondaje !!!
» Optiuni suplimentare pentru sondaje
» Drept de vot la sondaje
» Fără Sondaje şi Post-It
» Membrii pot deschide sondaje !!!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum