Optiune la sondaje de a interzice voturile fara reply-uri / raspunsuri.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 4 • Distribuiţi
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Doriti aceasta optiune la sondaje ?
Optiune la sondaje de a interzice voturile fara reply-uri / raspunsuri.
Rezumarea primului mesaj :
Titlul spune tot si mi se pare a fi util pentru toti.
Cand este creat un sondaj, sa existe o anumita optiune de a interzice utilizatorilor sa voteze fara a da un raspuns inainte, am putea lasa mesaj noi ca nu se ia in calcul voturile fara postare, dar unii chiar nu asculta sau nu le pasa mai degraba si voteaza oricum fara post, chiar si aici pe forumul de suport ar fi utila sugestia , fara voturi de pomana, doar din partea persoanelor care voteaza cu adevarat ceva, si nu prin trecere...
______
Pareri?
______
Update:
Adaugat imagine si nick
Ceva de genul acesta sa fie:
Modul Fara post, fara vot. | in engleza No post, no vote.
Titlul spune tot si mi se pare a fi util pentru toti.
Cand este creat un sondaj, sa existe o anumita optiune de a interzice utilizatorilor sa voteze fara a da un raspuns inainte, am putea lasa mesaj noi ca nu se ia in calcul voturile fara postare, dar unii chiar nu asculta sau nu le pasa mai degraba si voteaza oricum fara post, chiar si aici pe forumul de suport ar fi utila sugestia , fara voturi de pomana, doar din partea persoanelor care voteaza cu adevarat ceva, si nu prin trecere...
______
Pareri?
______
Update:
Adaugat imagine si nick
Ceva de genul acesta sa fie:
- Spoiler:
Modul Fara post, fara vot. | in engleza No post, no vote.
Ultima editare efectuata de catre Ina in Sam Noi 13, 2010 7:46 pm, editata de 3 ori (Motiv : Updates..)
Vizitato- Vizitator
Re: Optiune la sondaje de a interzice voturile fara reply-uri / raspunsuri.
Alice L. a scris:Am votat NU!Membri vin pe forum sa se simta bine,nu sa fie obligati sa argumenteze toate voturile.Eu as vrea ca utilizatorii sa argumenteze decat daca vor,nu sa ii oblig.
Ma refeream ca aceasta optiune sa poate fii dezactivata la orice sondaj doriti
Nu ai inteles... nu sunteti obligati cei care nu doriti sa folositi acest mod ...!
Vizitato- Vizitator
Cred ca ar putea fi implementata optiunea, mai ales daca nu ar fi ceva obligatoriu. Nu as fi de acord daca ar fi obligatoriu pentru toate sondajele pentru ca la unele doresc sa aflu chiar parerea vizitatorilor. Daca se va putea alege dintre da si nu, va fi ok. Am votat da.
O idee buna,asa nu mai voteaza vizitatorii sau cei care nu posteaza.
Da, si mie mi se pare o idee buna. Bineinteles ca reiese foarte clar din explicatii ca optiunea nu ar fi obligatorie.
In multe cazuri ar fi folositoare.
Iar in privinta frecventei sondajelor, pe forumurile de calitate sint foarte des folosite. Orice administrator ar trebui ca periodic sa se consulte cu userii prin intermediul unui sondaj, nu daca le place forumul, ci asupra unor idei sau imbunatatiri necesare. Am votat da.
Iar in privinta frecventei sondajelor, pe forumurile de calitate sint foarte des folosite. Orice administrator ar trebui ca periodic sa se consulte cu userii prin intermediul unui sondaj, nu daca le place forumul, ci asupra unor idei sau imbunatatiri necesare. Am votat da.
Ultima editare efectuata de catre Ina in Sam Aug 15, 2009 9:28 am, editata de 2 ori (Motiv : completare)
votez DA, sunt de acord du Ina
Votez cu Da! , e super ideea ... desigur e mai bine ca la unele topic`uri cu sondaj sa pui obligatoriu cu raspuns si neobligatoriu , pentru ca pe multe forumuri am vazut sondaje intr`un widget cu "va place forumul" etc.
taZyk- Membru activ
Varsta : 32
Data înscrierii : 15/01/2009
Mulțumiri : 0
Ina a scris:Da, si mie mi se pare o idee buna. Bineinteles ca reiese foarte clar din explicatii ca optiunea nu ar fi obligatorie.
Ar fi folositoare chiar si aici pe forumul de suport Ina
Vizitato- Vizitator
Votez DA ca este o idee exceleta unii oameni doar voteaza dupa bunu plac si nu mai lasa reply-u !
Eu am o problema cu sondajul in cadrul concursului. Daca votarea se face sub forma de sondaj poate vota oricine si-a facut cont, nu se pot verifica IP-urile celor care voteaza. Chiar ar fi foarte utila o astfel de functie, sau alta care sa ajute in cazul in care vrei sa controlezi persoanele care raspund sondajului, sau daca vrei sa recunosti clonele, sa elimini voturile false.
Am votat da, din motivele date mai sus.
Am votat da, din motivele date mai sus.
Votez Da, deoarece si pe mine ma enerveaza faptul ca userii doar voteaza fara sa si posteze. In unele locuri chiar am scos sondajele ca sa ii fac sa posteze, pentru ca dadeau un vot si nu se mai oboseau sa si scrie de ce lau dat.
Excelenta idee. As fi fost impotriva daca era obligatoriu la toate sondajele, dar daca am avea optiunea sa alegem daca e obligatoriu sau nu sa postezi la sondajul respectiv atunci e perfect. E o veche dorinta care sper sa fie implementata. Aveti sprijinul meu.
Votez DA.
Votez DA.
Pai si vizitatorii cum mai voteaza daca nu pot lasa reply-uri?
Matei.- Membru onorific
Varsta : 32
Localizare : Deva - Nu ofer suport prin mesagerie!
Data înscrierii : 13/11/2009
Mulțumiri : 2
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Optiune de indecizie in sondaje
» Fără Sondaje şi Post-It
» Mi s-a suspendat accesul la forum fara sa fiu anuntat.. sau fara a fi avertizat
» Cum pot interzice avatarele?
» Îmbunătățiți sistemul de reputație, astfel încât să numere voturile
» Fără Sondaje şi Post-It
» Mi s-a suspendat accesul la forum fara sa fiu anuntat.. sau fara a fi avertizat
» Cum pot interzice avatarele?
» Îmbunătățiți sistemul de reputație, astfel încât să numere voturile
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum