Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
:: Diverse :: Discutii generale
Pagina 1 din 3 • Impartiti •
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3 
Ce ton de culoare preferati la un forum?
Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Tare as vrea sa stiu urmatorul factor:
Ce este preferat de userii de pretutindeni cand viziteaza un forum? Adica ce ton de culoare prefera inchis sau deschis ? Am facut un sondaj cam asemanator pe un vechi forum de al meu, dar tot nu ma convins 100%..
Sper ca nu face nici un rau daca deschid un sondaj de acest gen aici, poate unii chiar vor sa stie si sa afle mai multe pareri despre preferintele altora
Ce este preferat de userii de pretutindeni cand viziteaza un forum? Adica ce ton de culoare prefera inchis sau deschis ? Am facut un sondaj cam asemanator pe un vechi forum de al meu, dar tot nu ma convins 100%..
Sper ca nu face nici un rau daca deschid un sondaj de acest gen aici, poate unii chiar vor sa stie si sa afle mai multe pareri despre preferintele altora

| MULTUMESTE | Daca cineva te-a ajutat la rezolvarea unei probleme, din bun simt, nu uita sa ii multumesti |
| ACTUALIZEAZA | Daca ti-ai schimbat forumul, versiunea forumului si/sau browserul actualizeaza informatiile aferente in profil |
| MEMBRU NOU | Daca esti nou-venit, te rugam sa citesti toate informatiile din linkurile plasate in pagina de start sub meniu principal |
Multumim ! - Cu stima, echipa Forumgratuit
Re: Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Eu la un forum prefer un ton de culoare Deschis (spre alb) deoarece ii da un aspect mai profesionist.
Re: Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Prefer culorile deschise. Consider ca cele inchise resping utilizatorii, mai ales daca sunt folosite mai des si nu doar la ocazii in care se cuvin astfel de culori (sarbatoarea de Halloween, ca si exemplu). Mereu am apreciat si am devenit activ pe forumuri ce erau formate din culori deschise. Mai rar activez pe cele "colorate" inchis. 

Cu stima,
Echipa Forumgratuit
Echipa Forumgratuit

| Regulament general | Unelte | Recuperare parola | Conditii generale |
Recomand: | DEX Online | Link-uri utile | Contact |
Alb , cat mai deschis , culori calde deschise
, nu prea imi place cele inchise , sau negru mai ales ( urat ) ...

taZyk- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 707
Varsta: 20
Data de inscriere: 15/01/2009

Unii zic ca e batator la ochi cand e prea deschis 

| MULTUMESTE | Daca cineva te-a ajutat la rezolvarea unei probleme, din bun simt, nu uita sa ii multumesti |
| ACTUALIZEAZA | Daca ti-ai schimbat forumul, versiunea forumului si/sau browserul actualizeaza informatiile aferente in profil |
| MEMBRU NOU | Daca esti nou-venit, te rugam sa citesti toate informatiile din linkurile plasate in pagina de start sub meniu principal |
Multumim ! - Cu stima, echipa Forumgratuit
Deschise, insa nu spre alb
Cu cit mai vii, cu atit mai bine.
Din pacate nu stiu de ce nu pot vota in sondajele tale, sLg
Cu cit mai vii, cu atit mai bine.
Din pacate nu stiu de ce nu pot vota in sondajele tale, sLg
Dupa cum spune si vorba "Negru pe alb"., prefer scrisul de o culoare cat mai inchisa ( chiar negru) pe un fond deschis.
Si eu am votat. deschis
Fundal deschis. Cele cu fundal inchis sunt mai neprietenoase si obositoare pentru ochi 
eu prefer cele forumurile Deschise (spre alb)
Prefer Un Negru Mai Deskis aja Fain :X
bold eliminat
bold eliminat
Kove23 a scris:Eu la un forum prefer un ton de culoare Deschis (spre alb) deoarece ii da un aspect mai profesionist.
OK SI EU LA FEL
Symbol: Bold și culorile sunt rezervate pentru moderare așa că vă rog să folosiți culoarea de origine.
Va rugam sa nu mai folositi limbajul sms
Mulțumesc pentru înțelegere!
crystin@: Vă rog să folosiți scrisul normal fără cuvinte scrise cu literele mari!
Va rugam sa nu mai folositi limbajul sms
crystin@: Vă rog să folosiți scrisul normal fără cuvinte scrise cu literele mari!
Am votat spre alb deoarece e mai placut de citit.
Eu as vrea tot deschis (spre alb) pentru a se vedea mai bine categoriile ...dak este inchis nu se vede nimic :S
Mie imi plac culorile mai deschise..Cele inchise parca imi trezesc sentimente de melancolie,plictiseala...Deci am votat cu culorile Deschise(spre alb)
Depinde si de "tema" forumului! Cum e la mine! Am ales negru pentru ca e vorba de Zombie, Biohazard, arme...alea, alea! Doar nu puteam sa aleg culoare deschisa(roz, portocaliu...)pentru asa ceva! De obicei aleg 2 culori: negru+galben, negru+rosu si in cazul meu, negru+verde fosforescent! Chiar de as alege o culoare deschisa, nu as vrea sa arate ca un curcubeu! 
Am votat: Inchis (inspre negru)!
Am votat: Inchis (inspre negru)!
Deschis spre alb , am placere pentru culorile deschide , mi se pare mai vesel forumul ...
Culorile mai deschise
prefer culoarea alb pentru ca este mai placuta(pt cei mai multi) si ii da un aspect elegant la prima vedere
Acestea 2 de pe forum albastrul asta si verdele imi plac foarte mult daca se poate cineva sa imi dea codul de la ele?
Deschis (spre alb)
Da un aspect de forum care e mai profesionist in adevaratul sens al cuvantului.
Si ca, parerea mea e ca, cele inchise sunt putin obositoare la ochi
Da un aspect de forum care e mai profesionist in adevaratul sens al cuvantului.
Si ca, parerea mea e ca, cele inchise sunt putin obositoare la ochi
eu prefer inchis deoarece este mai bengos=)))))
Eu prefer și am votat deschis(spre alb) deoarece mi se pare mai frumos aspectul,mai clar, plus că se ințelege mult mai bine!
Cum a spus Skyzz, culorile deschise dau un aspect profesionist!
Cum a spus Skyzz, culorile deschise dau un aspect profesionist!
De asemenea , ca multora dintre voi , prefer culorile deschise . Insă mie personal îmi plac deopotrivă și cele închise . Acum , după părerea mea , dacă știi cum să combini plăcut nuanțele este și mai bine . In orice caz , un forum cu o temă intr-o nuanta mai deschisă ,spre alb , chiar reflectă forumul intr-o manieră mai profesionistă . Deci sunt de părere cu Kove23.
culorile sa fie mai deschise pe forum sa predomine alb...dar culorile sa nu fie prea stralucitoare cat mai simplu si usor de utilizat..
pentru mine nu conteaza culoarea atata timp cat forumul arata bine

Zack.- Veteran Forumgratuit

- Numarul mesajelor: 4846
Localizare: Sibiu
Data de inscriere: 24/06/2010

si eu am votat spre alb,tot asa imi plac culorile mai deschise,multi opteaza spre un forum cu culori deschise
Culori deschise, cele negre obosesc vederea, dar nici sa fie doar alb

Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3 
Subiecte similare» cod background forum
» Cum postez pe forum?
» Primul ghid util pentru a supravietui pe forum
» Problema Forum Link+Poze+Smiley`s
» New ultra forum ranks
» Cum postez pe forum?
» Primul ghid util pentru a supravietui pe forum
» Problema Forum Link+Poze+Smiley`s
» New ultra forum ranks
:: Diverse :: Discutii generale
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Scris de 

Am pierdut parola!
Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» Design nou in interiorul topicului
» [Cerere] Ranguri Urgente
» Felicitari!
» Posibilitatea de a contacta un administrator fara a posta
» Rank-uri roșii "Glossy"
» Problema profil
» vizite in chenar
» Cum fac legenda ca in imagine. !
» Legenda și utilizatorii înregistrați în josul paginii ( phpBB2 )
» Felicitari pentru L!
» Modificare profil, apar 2 butoane
» Bannere si anunturi publicitare pe forumul dvs.
» Cum pot sa fac la casuta de cautare asa
» Chenar informatii profil colturi rotunde
» Inaltime module mai mici
» problema membri noi inregistrati.
» Informatii sectiune in tabel phpBB3
» Cum pun poza inaintea unui grup
» avatar pe Profil [ nu apare ca sa pot schimba avataru]
» Cum puteti crea un slider elegant (tip acordeon)
» modificare profil nume sus rang jos
» Departare link-uri meniu superior
» cum pun sub forumurile in felul urmator ?
» Cum pun un mini-banner?
» Cerere Rang Forum
» din: Cum pot sa fac la casuta de cautare asa
» Cerere tema MineCraft
» graph-kawaii
» Cum fac ca in prima categorie?