Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
:: Diverse :: Discutii generale
Pagina 3 din 3 • Impartiti •
Pagina 3 din 3 •
1, 2, 3
Ce ton de culoare preferati la un forum?
Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Rezumarea primului mesaj :
Tare as vrea sa stiu urmatorul factor:
Ce este preferat de userii de pretutindeni cand viziteaza un forum? Adica ce ton de culoare prefera inchis sau deschis ? Am facut un sondaj cam asemanator pe un vechi forum de al meu, dar tot nu ma convins 100%..
Sper ca nu face nici un rau daca deschid un sondaj de acest gen aici, poate unii chiar vor sa stie si sa afle mai multe pareri despre preferintele altora
Tare as vrea sa stiu urmatorul factor:
Ce este preferat de userii de pretutindeni cand viziteaza un forum? Adica ce ton de culoare prefera inchis sau deschis ? Am facut un sondaj cam asemanator pe un vechi forum de al meu, dar tot nu ma convins 100%..
Sper ca nu face nici un rau daca deschid un sondaj de acest gen aici, poate unii chiar vor sa stie si sa afle mai multe pareri despre preferintele altora

| MULTUMESTE | Daca cineva te-a ajutat la rezolvarea unei probleme, din bun simt, nu uita sa ii multumesti |
| ACTUALIZEAZA | Daca ti-ai schimbat forumul, versiunea forumului si/sau browserul actualizeaza informatiile aferente in profil |
| MEMBRU NOU | Daca esti nou-venit, te rugam sa citesti toate informatiile din linkurile plasate in pagina de start sub meniu principal |
Multumim ! - Cu stima, echipa Forumgratuit
Re: Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Albul mi se pare cea mai buna...e culoarea ce se poate scrie mai bine si pentru cei mai batrani cu vederea slaba, asa cum sunt si eu
Re: Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Prefer ceva mai inchis, sunt atrasa de temele mai dark, imi dau un sentiment de comoditate, de acasa. De asemenea ma indeamna sa postez mai mult, cu toate ca am vazut mult teme deschise foarte atragatoare.
Depinde de obiectivul forum-ului ,daca e de gaming o tema spre negru, in rest prefer temele spre alb
Cele deschise desigur , cele inchise te cam dor ochii si nu sunt prea incantatoare ...
Deschis (spre alb) - Negru nu are dece .. forumu este mai bine cu alb ca negru da urat la aspect 
Kegan a scris:Prefer culorile deschise. Consider ca cele inchise resping utilizatorii, mai ales daca sunt folosite mai des si nu doar la ocazii in care se cuvin astfel de culori (sarbatoarea de Halloween, ca si exemplu). Mereu am apreciat si am devenit activ pe forumuri ce erau formate din culori deschise. Mai rar activez pe cele "colorate" inchis.
Asa cred si eu.Cel mai des culorile ''NEGRE'' sunt folosite pentru forumuri gen ''Counter-Strike 1.6 , Jocuri'' Pentru un forum de ''DESIGN'' se foloseste un alb albastru deschis etc.
Depinde de domeniul in care activează forum-ul, în general pot spune că nu prea îmi place culoarea albă, fiindcă obosește vederea.
Cum spune și Magic Viv, depinde de categoria forumului. În general forumurile de jocuri au teme bazate pe culori închise ( negru, albastru, gri), forumurile de suport culori deschise, vii care să te atragă. Mie îmi plac culorile mai elegante și bine cromatizate.( Gri, alb, albastru, verde deschis)

Regulament general ~ Analizare ~ Promovare ~ Sugestii si propuneri
Dex Online ~ Pierderi de parole ~ Unelte
Multumim ! - Cu stima, echipa Forumgratuit

Keir- Analist

- Numarul mesajelor: 2689
Localizare: Taumatawhakatan
Data de inscriere: 28/12/2011

Prefer forumurile colorate deschis deoarece imi plac culorile calde.

Matta- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 67
Varsta: 13
Localizare: Constanta
Data de inscriere: 08/01/2012

Matta a scris:Prefer forumurile colorate deschis deoarece imi plac culorile calde.
Culorile deschise nu sunt neapărat culori calde.
Magic Viv a scris:Matta a scris:Prefer forumurile colorate deschis deoarece imi plac culorile calde.
Culorile deschise nu sunt neapărat culori calde.
Aici nu ai cum sa contrazici pe altii, altii nu au cum sa te contrazica pe tine, pentru ca aici chiar depinde numai de preferinte.

Coddy- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 1348
Varsta: 62
Localizare: ...
Data de inscriere: 07/01/2012

Nu l-am contrazis , doar că s-a exprimat greșit.
Pai.... asta a fost doar o parere. 

Coddy- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 1348
Varsta: 62
Localizare: ...
Data de inscriere: 07/01/2012

Mie imi plac temele care au minim 2 culori principale. (Ex: alb+albastru)

Vizitato- Vizitator
Portocaliu, albastru, verde, acesea sunt culorile cele mai folosite cand fac teme pt. forumuri.
O seara plcuta !
O seara plcuta !

Pagnel- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 258
Localizare: Ramnicu Valcea
Data de inscriere: 08/11/2011

mie indiferenet , atat timp cat e unul original si are un design frumos , poate fii orice noanta de culoare. (exceptie roz).

.Richard- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 659
Localizare:
Data de inscriere: 06/11/2011

Prefer culori deschise. Nu-mi plac sutele forumuri phpbb2 cu temele negre si un design groaznic.

Vizitato- Vizitator
Eu prefer unul deschis(spre alb) fiindcă din partea mea arată mult mai bine si da un plus de aspect!Nu mi-au plăcut niciodată forumurile închise la culoare!
Eu prefer un ton de culoare alb deschis.
Eu am votat spre alb.

Mr.Keekss- Contribuitor

- Numarul mesajelor: 418
Localizare: Imi pare rău dar nu ofer suport si cereri grafice prin mesageria privata !
Data de inscriere: 26/09/2011

Eu prefer culorile deschise pentru ca nu te enerveaza si bat bine cu ochiul ,mai ales albastru deschis este foarte frumos si nu este folosit dar este cautat de multe persoane .
Am votat Deschis (spre alb) deoarece da un aspect mai placut ochilor.

Mr.Kazz- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 258
Varsta: 20
Localizare: Topoloveni
Data de inscriere: 31/08/2011

Bună ziua , 
Păi eu prefer albul pentru că este mai primitor.Negru este cam închis și respingător.
Păi eu prefer albul pentru că este mai primitor.Negru este cam închis și respingător.
Pagina 3 din 3 •
1, 2, 3
Subiecte similare» cod background forum
» Cum postez pe forum?
» Primul ghid util pentru a supravietui pe forum
» Problema Forum Link+Poze+Smiley`s
» New ultra forum ranks
» Cum postez pe forum?
» Primul ghid util pentru a supravietui pe forum
» Problema Forum Link+Poze+Smiley`s
» New ultra forum ranks
:: Diverse :: Discutii generale
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Scris de 

Am pierdut parola!
Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» Design nou in interiorul topicului
» [Cerere] Ranguri Urgente
» Felicitari!
» Posibilitatea de a contacta un administrator fara a posta
» Rank-uri roșii "Glossy"
» Problema profil
» vizite in chenar
» Cum fac legenda ca in imagine. !
» Legenda și utilizatorii înregistrați în josul paginii ( phpBB2 )
» Felicitari pentru L!
» Modificare profil, apar 2 butoane
» Bannere si anunturi publicitare pe forumul dvs.
» Cum pot sa fac la casuta de cautare asa
» Chenar informatii profil colturi rotunde
» Inaltime module mai mici
» problema membri noi inregistrati.
» Informatii sectiune in tabel phpBB3
» Cum pun poza inaintea unui grup
» avatar pe Profil [ nu apare ca sa pot schimba avataru]
» Cum puteti crea un slider elegant (tip acordeon)
» modificare profil nume sus rang jos
» Departare link-uri meniu superior
» cum pun sub forumurile in felul urmator ?
» Cum pun un mini-banner?
» Cerere Rang Forum
» din: Cum pot sa fac la casuta de cautare asa
» Cerere tema MineCraft
» graph-kawaii
» Cum fac ca in prima categorie?