Animale de companie
Pagina 8 din 10 • Distribuiţi
Pagina 8 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Animale de companie
Rezumarea primului mesaj :
Toti avem macar unul chiar mic sau mare, un animal de companie. Ba ca sta la bunici , ba alaturi de noi, toti cu siguranta avem macar unul. Ele pot adica sunt considerate prieteni ai omului.
Eu de exemplu, am 3 pisici 2 catei si un papagal.
Nu imi place nici de cum sa le favorizez pe unele mai mult, dar fiindca (,) cateii mei sunt de paza si nu prea se joaca, ma inteleg foarte bine cu pisicile mele. Din cate am auzit ele simt ce simte omul, simt starea emtioanala a lui. Si ma inteleg foarte bine cu ele. Ma joc cu ele ca si cum m-as juca cu copii,.Vorbesc cu ele. Ca de exemplu o data , mama mea ia explicat pisici mele , ca nu e viata cum vrea ea, si ea raspunde la fiecare propozitie pe care o spunea . Pe langa vorbire, pot comunica cu ele prin semne. Facem "planuri" eu si pisicile ca s apoata intra in casa(fiindca ele nu au voie in casa). Dupa ce le "spun" Fac exact acel lucru pe care l-am zis. Prin semne comunic umpic mai greu cu ele dar ma asculta. I-am facut semn cu degetul la pisica sa vina cu mine si a venit.
Desii cu pisicile mele ma inteleg umpic mai bine decat cu cainii de paza, ma distrez si cu ei. Se joaca in felul lor desii sunt "salbatici" sa zic asa.
Cu papagalul(mai bine fi zis perusul) ma joc si cu el povestesc mult. Este obsedat de propiasi persoana (adica oglinda). Si nu se poate dezlipii de ea.
As vrea sa aud de la voi care sunt animalele voastre de companie si cum se comporta cu voi. Cum se joaca si ce parere aveti despre ele.
(Am cautat si nu am gasit aces topic.Daca exista va rog sa il inchideti)
Toti avem macar unul chiar mic sau mare, un animal de companie. Ba ca sta la bunici , ba alaturi de noi, toti cu siguranta avem macar unul. Ele pot adica sunt considerate prieteni ai omului.
Eu de exemplu, am 3 pisici 2 catei si un papagal.
Nu imi place nici de cum sa le favorizez pe unele mai mult, dar fiindca (,) cateii mei sunt de paza si nu prea se joaca, ma inteleg foarte bine cu pisicile mele. Din cate am auzit ele simt ce simte omul, simt starea emtioanala a lui. Si ma inteleg foarte bine cu ele. Ma joc cu ele ca si cum m-as juca cu copii,.Vorbesc cu ele. Ca de exemplu o data , mama mea ia explicat pisici mele , ca nu e viata cum vrea ea, si ea raspunde la fiecare propozitie pe care o spunea . Pe langa vorbire, pot comunica cu ele prin semne. Facem "planuri" eu si pisicile ca s apoata intra in casa(fiindca ele nu au voie in casa). Dupa ce le "spun" Fac exact acel lucru pe care l-am zis. Prin semne comunic umpic mai greu cu ele dar ma asculta. I-am facut semn cu degetul la pisica sa vina cu mine si a venit.
Desii cu pisicile mele ma inteleg umpic mai bine decat cu cainii de paza, ma distrez si cu ei. Se joaca in felul lor desii sunt "salbatici" sa zic asa.
Cu papagalul(mai bine fi zis perusul) ma joc si cu el povestesc mult. Este obsedat de propiasi persoana (adica oglinda). Si nu se poate dezlipii de ea.
As vrea sa aud de la voi care sunt animalele voastre de companie si cum se comporta cu voi. Cum se joaca si ce parere aveti despre ele.
(Am cautat si nu am gasit aces topic.Daca exista va rog sa il inchideti)
Re: Animale de companie
Eu am un BICHON MALTEZ ( e fetita)..nu doarme la mine in camera..dar de dimineata sare la usa sa ii deschis si vine si daorme langa mine :X.. e alba ca zapada :X
2 cainisori pufosi, si cam atat. Dar nu ii ingrijim la perfectie, adica, nu ii crestem ca pe niste oameni, sa ii dam cu lingurita.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Salutare,
Eu sunt ceva mai bogat în domeniul ăsta, fiindcă stau la casă. Am vro 35-40 iepuri, 4 câini şi 2 pisici.(pe lângă alte animale de curte)
Eu sunt ceva mai bogat în domeniul ăsta, fiindcă stau la casă. Am vro 35-40 iepuri, 4 câini şi 2 pisici.(pe lângă alte animale de curte)
Salutare crescatorilor de animale,
Ai dreptate Gabi, chiar esti bogat in privinta animalelor, 40 de iepuri sunt o crescaatorie intreaga
Eu nu prea inteleg cum se inteleg papagali cu pisica , cred ca daca mi-as lua o pisica in casa, mi-ar omori papagalulNiciodata a scris:Eu am 4 papagali Nimfa si o pisicuta dulce
Keir a scris:Salutare,
Ai dreptate Gabi, chiar esti bogat in privinta animalelor, 40 de iepuri sunt o crescaatorie intreaga
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Eu am 2 caini
Jones.- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 13/01/2012
Singurul animal de companie e cainele,preferatu meu e ciao ciao e atat de pufos si de blanos incat imi vine sa il strang tot timpul in brate.Daca nu stiti care e rasa click pe link sters
Eevo- Membru nou
Data înscrierii : 18/01/2012
Eevo, ati fost exclus datorita spamului in primul mesaj. Postarea linkurilor in scop de reclama este interzisa in cadrul acestui forum.
Iubesc toate animalele, de la soareci(hamsteri ) ) pana la cai (nu mai mari de 2 m ) )
Am avut, am si cred ca voi avea intotdeauna o pasiune pentru cai.
Sunt foarte destepti si perspicace.
Am avut, am si cred ca voi avea intotdeauna o pasiune pentru cai.
Sunt foarte destepti si perspicace.
Cainele , am si avut caine.
flaviu- Membru nou
Varsta : 32
Data înscrierii : 19/01/2013
Pagina 8 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 8 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum