Animale de companie
Pagina 4 din 10 • Distribuiţi
Pagina 4 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Animale de companie
Rezumarea primului mesaj :
Toti avem macar unul chiar mic sau mare, un animal de companie. Ba ca sta la bunici , ba alaturi de noi, toti cu siguranta avem macar unul. Ele pot adica sunt considerate prieteni ai omului.
Eu de exemplu, am 3 pisici 2 catei si un papagal.
Nu imi place nici de cum sa le favorizez pe unele mai mult, dar fiindca (,) cateii mei sunt de paza si nu prea se joaca, ma inteleg foarte bine cu pisicile mele. Din cate am auzit ele simt ce simte omul, simt starea emtioanala a lui. Si ma inteleg foarte bine cu ele. Ma joc cu ele ca si cum m-as juca cu copii,.Vorbesc cu ele. Ca de exemplu o data , mama mea ia explicat pisici mele , ca nu e viata cum vrea ea, si ea raspunde la fiecare propozitie pe care o spunea . Pe langa vorbire, pot comunica cu ele prin semne. Facem "planuri" eu si pisicile ca s apoata intra in casa(fiindca ele nu au voie in casa). Dupa ce le "spun" Fac exact acel lucru pe care l-am zis. Prin semne comunic umpic mai greu cu ele dar ma asculta. I-am facut semn cu degetul la pisica sa vina cu mine si a venit.
Desii cu pisicile mele ma inteleg umpic mai bine decat cu cainii de paza, ma distrez si cu ei. Se joaca in felul lor desii sunt "salbatici" sa zic asa.
Cu papagalul(mai bine fi zis perusul) ma joc si cu el povestesc mult. Este obsedat de propiasi persoana (adica oglinda). Si nu se poate dezlipii de ea.
As vrea sa aud de la voi care sunt animalele voastre de companie si cum se comporta cu voi. Cum se joaca si ce parere aveti despre ele.
(Am cautat si nu am gasit aces topic.Daca exista va rog sa il inchideti)
Toti avem macar unul chiar mic sau mare, un animal de companie. Ba ca sta la bunici , ba alaturi de noi, toti cu siguranta avem macar unul. Ele pot adica sunt considerate prieteni ai omului.
Eu de exemplu, am 3 pisici 2 catei si un papagal.
Nu imi place nici de cum sa le favorizez pe unele mai mult, dar fiindca (,) cateii mei sunt de paza si nu prea se joaca, ma inteleg foarte bine cu pisicile mele. Din cate am auzit ele simt ce simte omul, simt starea emtioanala a lui. Si ma inteleg foarte bine cu ele. Ma joc cu ele ca si cum m-as juca cu copii,.Vorbesc cu ele. Ca de exemplu o data , mama mea ia explicat pisici mele , ca nu e viata cum vrea ea, si ea raspunde la fiecare propozitie pe care o spunea . Pe langa vorbire, pot comunica cu ele prin semne. Facem "planuri" eu si pisicile ca s apoata intra in casa(fiindca ele nu au voie in casa). Dupa ce le "spun" Fac exact acel lucru pe care l-am zis. Prin semne comunic umpic mai greu cu ele dar ma asculta. I-am facut semn cu degetul la pisica sa vina cu mine si a venit.
Desii cu pisicile mele ma inteleg umpic mai bine decat cu cainii de paza, ma distrez si cu ei. Se joaca in felul lor desii sunt "salbatici" sa zic asa.
Cu papagalul(mai bine fi zis perusul) ma joc si cu el povestesc mult. Este obsedat de propiasi persoana (adica oglinda). Si nu se poate dezlipii de ea.
As vrea sa aud de la voi care sunt animalele voastre de companie si cum se comporta cu voi. Cum se joaca si ce parere aveti despre ele.
(Am cautat si nu am gasit aces topic.Daca exista va rog sa il inchideti)
Re: Animale de companie
eu am catelasi micuti si draguti
eu am un caine:D , provine din rasa lupilor caucazieni.. este un fel de ciobanesc;))
are o varsta de 7 ani, mascul, vro 84 de kg si mananca... ca un spart
are o varsta de 7 ani, mascul, vro 84 de kg si mananca... ca un spart
eo sunt pasionat de animale am 1 pitbull si un ciobanesc carpatin !
eu am 2 pestisori si ma gandesc sa imi cumpar si un caine.
Sirius- Membru Forumgratuit
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 14/11/2009
Mulțumiri : 0
Eu am un papagal, 2 căței și 2 pisicuțe.
Le îndrăgesc tare mult, sunt singuri prieteni adevărați care la bine și la rău ei tot te vor înveseli, numai la ei găsești sprijin sufletește chiar dacă nu pot vorbii, prin limba lor ei îți transmit mai multe mesaje toate de bine.
Decât statul pe calculator prefer jucatul cu animalele.
Pe papagal îl cheamă Cipy.
Pe căței îi cheamă Cookie și Nero.
Pe pisicuțe le cheamă Tweety și Brumy.
Orice copil, orice adult, orice om trebuie să aibe un animal de companie pentru a putea cunoaște adevărata dragoste, mulți dintre copilași vor să fie tătici sau mămici, oare cum pot ei de copii? Vor fii mama/tatăl unui animlăluț sau a mai multor animăluțe așa că visul lor va devenii realitate încă de mici.
Atâta am avut de zis despre minunatele animale de companie.
Le îndrăgesc tare mult, sunt singuri prieteni adevărați care la bine și la rău ei tot te vor înveseli, numai la ei găsești sprijin sufletește chiar dacă nu pot vorbii, prin limba lor ei îți transmit mai multe mesaje toate de bine.
Decât statul pe calculator prefer jucatul cu animalele.
Pe papagal îl cheamă Cipy.
Pe căței îi cheamă Cookie și Nero.
Pe pisicuțe le cheamă Tweety și Brumy.
Orice copil, orice adult, orice om trebuie să aibe un animal de companie pentru a putea cunoaște adevărata dragoste, mulți dintre copilași vor să fie tătici sau mămici, oare cum pot ei de copii? Vor fii mama/tatăl unui animlăluț sau a mai multor animăluțe așa că visul lor va devenii realitate încă de mici.
Atâta am avut de zis despre minunatele animale de companie.
Eu am o pisica,sau mai bine zis un motan.Nu este de rasa,il tin la tara ca sa aiba tot spatiul de care are nevoie un motan.Plus ca mama nu ma lasa deloc sa il tin acasa asa ca m-am gandit sa il duc la tara unde poate sa faca ce vrea.Apropo numele lui Justice :X.
eu am 1 tarantula acanthoscurria geniculata nu o am de mult doar de cateva saptamani si as vrea sa ma va intreb daca e periculosa sa o puna cineva pe mana pe cine nu cunoaste
Frumos parauradutsergiu )
Eu am 2 pizici ^_^ 1 alba putin negru cealalta maro
Eu am 2 pizici ^_^ 1 alba putin negru cealalta maro
Am un porcusor de guinea
App. nu mai faceti atatea poze la animale ca le enervati 0_0
Nu va luati de animalul meu doar ca are intrun cuvant inceput-ul "porc" !!
App. nu mai faceti atatea poze la animale ca le enervati 0_0
Nu va luati de animalul meu doar ca are intrun cuvant inceput-ul "porc" !!
Eu am 2 papagali (Micul Alexander). Am o femela si-un mascul. Eva si Roco. Femela e galbena cu ochii rosii si masculul e verde cu ochii verzi si inelul din jurul gatului il are albastru cu negru.
O sa le fac o poza si-o s-o postez pe acest forum.
Sa aveti grija de animalutele voastre.
O sa le fac o poza si-o s-o postez pe acest forum.
Sa aveti grija de animalutele voastre.
Serende- Membru nou
Data înscrierii : 29/12/2010
Mulțumiri : 0
eu am 2 pesti nu le stiu exact numele dar dupa cum am citit pe internet si dupa cum am vazut ca a vandut un prieten cu 1 milion(lei vechi) bucata ) a mei cred ca ajung pana la 2 mil unul
is deaia de isi schimba culoare..depinde de stare..speriat,bucuros.
is deaia de isi schimba culoare..depinde de stare..speriat,bucuros.
Eu am 3 caini , o pisica si 2 papagali..
Pagina 4 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 4 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum