Animale de companie
Pagina 10 din 10 • Distribuiţi
Pagina 10 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Animale de companie
Rezumarea primului mesaj :
Toti avem macar unul chiar mic sau mare, un animal de companie. Ba ca sta la bunici , ba alaturi de noi, toti cu siguranta avem macar unul. Ele pot adica sunt considerate prieteni ai omului.
Eu de exemplu, am 3 pisici 2 catei si un papagal.
Nu imi place nici de cum sa le favorizez pe unele mai mult, dar fiindca (,) cateii mei sunt de paza si nu prea se joaca, ma inteleg foarte bine cu pisicile mele. Din cate am auzit ele simt ce simte omul, simt starea emtioanala a lui. Si ma inteleg foarte bine cu ele. Ma joc cu ele ca si cum m-as juca cu copii,.Vorbesc cu ele. Ca de exemplu o data , mama mea ia explicat pisici mele , ca nu e viata cum vrea ea, si ea raspunde la fiecare propozitie pe care o spunea . Pe langa vorbire, pot comunica cu ele prin semne. Facem "planuri" eu si pisicile ca s apoata intra in casa(fiindca ele nu au voie in casa). Dupa ce le "spun" Fac exact acel lucru pe care l-am zis. Prin semne comunic umpic mai greu cu ele dar ma asculta. I-am facut semn cu degetul la pisica sa vina cu mine si a venit.
Desii cu pisicile mele ma inteleg umpic mai bine decat cu cainii de paza, ma distrez si cu ei. Se joaca in felul lor desii sunt "salbatici" sa zic asa.
Cu papagalul(mai bine fi zis perusul) ma joc si cu el povestesc mult. Este obsedat de propiasi persoana (adica oglinda). Si nu se poate dezlipii de ea.
As vrea sa aud de la voi care sunt animalele voastre de companie si cum se comporta cu voi. Cum se joaca si ce parere aveti despre ele.
(Am cautat si nu am gasit aces topic.Daca exista va rog sa il inchideti)
Toti avem macar unul chiar mic sau mare, un animal de companie. Ba ca sta la bunici , ba alaturi de noi, toti cu siguranta avem macar unul. Ele pot adica sunt considerate prieteni ai omului.
Eu de exemplu, am 3 pisici 2 catei si un papagal.
Nu imi place nici de cum sa le favorizez pe unele mai mult, dar fiindca (,) cateii mei sunt de paza si nu prea se joaca, ma inteleg foarte bine cu pisicile mele. Din cate am auzit ele simt ce simte omul, simt starea emtioanala a lui. Si ma inteleg foarte bine cu ele. Ma joc cu ele ca si cum m-as juca cu copii,.Vorbesc cu ele. Ca de exemplu o data , mama mea ia explicat pisici mele , ca nu e viata cum vrea ea, si ea raspunde la fiecare propozitie pe care o spunea . Pe langa vorbire, pot comunica cu ele prin semne. Facem "planuri" eu si pisicile ca s apoata intra in casa(fiindca ele nu au voie in casa). Dupa ce le "spun" Fac exact acel lucru pe care l-am zis. Prin semne comunic umpic mai greu cu ele dar ma asculta. I-am facut semn cu degetul la pisica sa vina cu mine si a venit.
Desii cu pisicile mele ma inteleg umpic mai bine decat cu cainii de paza, ma distrez si cu ei. Se joaca in felul lor desii sunt "salbatici" sa zic asa.
Cu papagalul(mai bine fi zis perusul) ma joc si cu el povestesc mult. Este obsedat de propiasi persoana (adica oglinda). Si nu se poate dezlipii de ea.
As vrea sa aud de la voi care sunt animalele voastre de companie si cum se comporta cu voi. Cum se joaca si ce parere aveti despre ele.
(Am cautat si nu am gasit aces topic.Daca exista va rog sa il inchideti)
Re: Animale de companie
Servus. Eu detin de 4 ani, un caine facand parte din rasa Akita. Nu este o rasa foarte cunoscuta.
Eu am cumparat de curand un papagal.Il cheama Tito
Eu am o pisica.
Am un catelus mititel, este ciobanesc, are doar 2 luni.
Eu am o pisică si e motan (băiat)
N-am treaba cu animale de companie, dar mi-ar place un tigru sau poate un rechin.
H4cK3R*uL a scris:N-am treaba cu animale de companie, dar mi-ar place un tigru sau poate un rechin.
Si eu imi doresc sa fiu peste
Am o pisică pe nume tomyță . =))
Cel mai bun animal langa casa omului e BARBATUL.
El este credincios precum cainele este papagal in acelas timp si milog precum pisica - stapanului si sotiei.
Toti in proportie de 70%
In proportie de 30% sunt MAIDANEZI.
.
El este credincios precum cainele este papagal in acelas timp si milog precum pisica - stapanului si sotiei.
Toti in proportie de 70%
In proportie de 30% sunt MAIDANEZI.
.
C. Alecu- Membru Forumgratuit
Varsta : 94
Data înscrierii : 19/12/2016
Mulțumiri : 1
am avut și eu un câine, dar din păcate la cât de bolnav a fost, s-a cam dus... și îmi amintesc când îi dădeam de mâncare, și o mai scoatem afară...
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Eu am 2 Caini
2 Pisici
3 Pisici micute )
2 Pisici
3 Pisici micute )
Pagina 10 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 10 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum