Propunere parole diferite pt logarea in panou si pt
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 4 din 5 • Distribuiţi
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Doriti sa existe o parola diferita pt forum in panou si o alta parola pt contul fondatorului pe forum ?
Propunere parole diferite pt logarea in panou si pt
Rezumarea primului mesaj :
Am vazut asa ceva cam peste tot
Cand iti creezi un forum, sati ceara o parola pt panou, si o alta parola pt contul vostru propriu
Sugerez asta deoarece sa reduca cauzurile de hacking a forumurilor noastre de pana acum ...
Desigur ca aceasta optiune de verificarea a parolei inainte de a accesa panoul este valabila, dar daca individul care ti-a aflat parola de la cont, iti poate umbla prin panou, dar daca sun 2 parola diferite, nu are cum sa ti-o acceseze
Sper ca m-am facut destul de inteles
Astept alte pareri
Am vazut asa ceva cam peste tot
Cand iti creezi un forum, sati ceara o parola pt panou, si o alta parola pt contul vostru propriu
Sugerez asta deoarece sa reduca cauzurile de hacking a forumurilor noastre de pana acum ...
Desigur ca aceasta optiune de verificarea a parolei inainte de a accesa panoul este valabila, dar daca individul care ti-a aflat parola de la cont, iti poate umbla prin panou, dar daca sun 2 parola diferite, nu are cum sa ti-o acceseze
Sper ca m-am facut destul de inteles
Astept alte pareri
Ultima editare efectuata de catre sLg in Dum Iul 12, 2009 11:33 pm, editata de 1 ori
sLg- Vizitator
Re: Propunere parole diferite pt logarea in panou si pt
Am votat da deoarece este o masura de siguranta foarte folositoare
Si pana la urma va fi pusa in aplicare sugestia?
Daca va fi pusa in aplicare vreau sa mai adaug ceva , sa trebuiasca sa iti setezi tu parola cand vrei nu neaparat cand iti faci forumul sau asa..pentru ca unii poate nu vor
k1dz. a scris:Daca va fi pusa in aplicare vreau sa mai adaug ceva , sa trebuiasca sa iti setezi tu parola cand vrei nu neaparat cand iti faci forumul sau asa..pentru ca unii poate nu vor
Nu stiu ce sa zic... ramane aviz tehnicienilor ce si cum vor face aceasta functie
Vizitato- Vizitator
Imi place Elq ca dai 2 voturi ... 2 conturi ...
:X:D
Dar eu am vazut ce exista ceea ce a zis sLg!!
Am gasit acest lucru pe forum la mine!
Cand intru in P.A. imi cere parola :p
Dar eu am vazut ce exista ceea ce a zis sLg!!
Am gasit acest lucru pe forum la mine!
Cand intru in P.A. imi cere parola :p
ezlidor a scris:Votez nu ... e posibil sa se piarda parolele. Nu de ajuns ca primit atatea mesaje in forum, dar si in PM, prin care ne roaga sa le recuperam conturile ... dar atunci, cu 2 parole, ce-o sa iasa ?
Si inca ceva..
ca sa stii si tu ezlidor... tu esti voluntar, nimeni nu tea obligat sa faci parte din staff.. tu ti-ai asumat responsabilitatile singur !
daca nu-ti convine poti renunta cand doresti tu la rang !
Vizitato- Vizitator
Este o idee buna. S-ar mai spori securitatea in felul asta
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Aceasta sugestie mi se pare in regula. Daca e sa fie implementata siguranta forum-urilor ar creste, deci votez Da!
Matei.- Membru onorific
Varsta : 32
Localizare : Deva - Nu ofer suport prin mesagerie!
Data înscrierii : 13/11/2009
Mulțumiri : 2
da, imi place nu musai pentru hack , dar poate vrei sa dai acces la cineva full pe forum + ca sa poata adauga membri intrun grup ! . Si asha daca e alta parola la Pa e mai bine ca nu are acces si acolo.
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Propunere shimbare Panou
» Logarea la vizita forumului.
» Adaugarea unei parole la o anumita sectiune din panoul de administrare.
» iconite diferite
» Acces panou
» Logarea la vizita forumului.
» Adaugarea unei parole la o anumita sectiune din panoul de administrare.
» iconite diferite
» Acces panou
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 4 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum