Propunere parole diferite pt logarea in panou si pt
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 3 din 5 • Distribuiţi
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Doriti sa existe o parola diferita pt forum in panou si o alta parola pt contul fondatorului pe forum ?
Propunere parole diferite pt logarea in panou si pt
Rezumarea primului mesaj :
Am vazut asa ceva cam peste tot
Cand iti creezi un forum, sati ceara o parola pt panou, si o alta parola pt contul vostru propriu
Sugerez asta deoarece sa reduca cauzurile de hacking a forumurilor noastre de pana acum ...
Desigur ca aceasta optiune de verificarea a parolei inainte de a accesa panoul este valabila, dar daca individul care ti-a aflat parola de la cont, iti poate umbla prin panou, dar daca sun 2 parola diferite, nu are cum sa ti-o acceseze
Sper ca m-am facut destul de inteles
Astept alte pareri
Am vazut asa ceva cam peste tot
Cand iti creezi un forum, sati ceara o parola pt panou, si o alta parola pt contul vostru propriu
Sugerez asta deoarece sa reduca cauzurile de hacking a forumurilor noastre de pana acum ...
Desigur ca aceasta optiune de verificarea a parolei inainte de a accesa panoul este valabila, dar daca individul care ti-a aflat parola de la cont, iti poate umbla prin panou, dar daca sun 2 parola diferite, nu are cum sa ti-o acceseze
Sper ca m-am facut destul de inteles
Astept alte pareri
Ultima editare efectuata de catre sLg in Dum Iul 12, 2009 11:33 pm, editata de 1 ori
sLg- Vizitator
Re: Propunere parole diferite pt logarea in panou si pt
In privinta hack-ului puteti citi aici destule: https://help.forumgratuit.ro/intrebari-frecvente-f5/de-ce-trebuie-sa-pastrati-secreta-adresa-de-e-mail-fondatoare-t9023.htm
La noi insa in mod suplimentar exista obiceiul de a da admin oricui cere acest lucru. Aproape de fiecare data cei care au facut-o au avut probleme. Nu este nevoie de hack, in majoritatea cazurilor este doar neglijenta fondatorilor. Acesta este si motivul pentru care insistam atit impotriva suportului in afara forumului de suport.
O parola in plus pentru PA. Ok, o masura de securitate suplimentara. Dar, cum spune Ezlidor, vom avea de doua ori mai multe cereri de recuperare a parolei decit in prezent. Pentru ca oamenii au obiceiul sa uite exact informatiile importante: pinul de la card, ziua de nastere a sotiei, parola de la forum Si presimt ca nu le va pierde nimeni pe amindoua o data
Inca ma abtin.
sLg, te rog sa nu mai folosesti bara de separare, se poate asemana din greseala cu semnatura. Poti folosi underline.
La noi insa in mod suplimentar exista obiceiul de a da admin oricui cere acest lucru. Aproape de fiecare data cei care au facut-o au avut probleme. Nu este nevoie de hack, in majoritatea cazurilor este doar neglijenta fondatorilor. Acesta este si motivul pentru care insistam atit impotriva suportului in afara forumului de suport.
O parola in plus pentru PA. Ok, o masura de securitate suplimentara. Dar, cum spune Ezlidor, vom avea de doua ori mai multe cereri de recuperare a parolei decit in prezent. Pentru ca oamenii au obiceiul sa uite exact informatiile importante: pinul de la card, ziua de nastere a sotiei, parola de la forum Si presimt ca nu le va pierde nimeni pe amindoua o data
Inca ma abtin.
sLg, te rog sa nu mai folosesti bara de separare, se poate asemana din greseala cu semnatura. Poti folosi underline.
Ar trebui ca forumgratuit sa faca ceva si in legatura cu cei care isi uita parola
De exemplu, daca iti uiti parola de messenger, te duci pe yahoo (pe site), iti scrii unde id-ul si un cod de securitate, primesti email parola si gata, ce mare bataie de cap...
De exemplu, daca iti uiti parola de messenger, te duci pe yahoo (pe site), iti scrii unde id-ul si un cod de securitate, primesti email parola si gata, ce mare bataie de cap...
Vizitato- Vizitator
DA pentru hackeri este mai greu sa sparga un cont de administrator si cand vor sa intre in PA cere si acolo parola si este mai greu, pe cand acel hacker incearca sa sparga prola de la PA poti sa iti schimbi parola si de la PA si de la cont ..... DA
sLg a scris:Ar trebui ca forumgratuit sa faca ceva si in legatura cu cei care isi uita parola
Avind in vedere ca Messengerul e spart atit de usor, chiar nu mai necesita nici o masura de securitate. Oricum e egala cu zero acea parola
Ceea ce nu ne permitem pe forumgratuit, deoarece trebuie sa protejam niste date si informatii personale, pe durata indelungata, nu doar pentru citeva minute cit dureaza o conversatie online.
Cam la fel de obositor ar fi ca sa recuperati fiecare parola pierduta aici
Ii tot aia
Ii tot aia
Vizitato- Vizitator
Deci pana la urma vom pune aceasta idee in aplicare ?
Da o masura de siguranta nu strica
eu votez da deoarece, in zaul meu, eu nu uit nici odata parolele...
Vizitato- Vizitator
Nici eu nu uit parolele , iar administratorii si moderatorii nu raspund pentru voi daca va puneti parole de un km ( vorba vine )
In loc sa va sparga cineva forumul la care unii dintre voi chiar a-ti muncit mai bine tineti minte niste parole care le puteti nota pe calculator in notepad !
In loc sa va sparga cineva forumul la care unii dintre voi chiar a-ti muncit mai bine tineti minte niste parole care le puteti nota pe calculator in notepad !
ma tem ca va dura o vesnicie pana se va pune in aplicare ... cred ca arhiva e deja depasita de nr de sugestii neaplicateElektro a scris:Deci pana la urma vom pune aceasta idee in aplicare ?
Vizitato- Vizitator
Votez Da,e buna ideea daca sparge cineva parola la cont in PA poate nu reuseste deci e buna ideea !
si eu votez da , dar cum zice si sLg poate dura o gramada de timp pana va fi pusa aceasta idee in aplicare
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Propunere shimbare Panou
» Logarea la vizita forumului.
» Adaugarea unei parole la o anumita sectiune din panoul de administrare.
» iconite diferite
» Acces panou
» Logarea la vizita forumului.
» Adaugarea unei parole la o anumita sectiune din panoul de administrare.
» iconite diferite
» Acces panou
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 3 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum