Propunere shimbare Panou
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Propunere ACP Nou!
Propunere shimbare Panou
As dori sa si noi ce avem forumul de la forumgratuit sa avem panoul de administrare cum este in poza https://i.servimg.com/u/f42/16/82/25/11/untitl21.jpg
Re: Propunere shimbare Panou
Bună dimineaţa!
Acel panou de care vorbiţi dvs. este o altfel de versiune de forum, cu totul diferită. În plus la ce ar ajuta? Mulţi utilizatori nu se pot descurca bine nici pe cel actual, dapăi pe acela, în plus cel actual conţine tot ce ne trebuie.
Acest lucru nu se va realiza niciodată.
Acel panou de care vorbiţi dvs. este o altfel de versiune de forum, cu totul diferită. În plus la ce ar ajuta? Mulţi utilizatori nu se pot descurca bine nici pe cel actual, dapăi pe acela, în plus cel actual conţine tot ce ne trebuie.
Acest lucru nu se va realiza niciodată.
asta ar insemna sa avem phpbb pe forumgratuit nu se va intampla insa din ce am auzit eu pe forumul englez sar putea sa se faca un update la versiuni cand apare phpbb4 .. Votez da
imi pare rau insa acel buton schimba doar culorea panoului
A da am uitat scuze ,dar tot sunt impotriva forumurile phpbb3 au p.a foarte complicat (am folosit si eu da m-am razgandit)Nu am reusit sa fac decat categoriile nici permisiunile nici nimic ,mie imi place cum este acuma p.a
mai..el se gandeste sa schimbam designul...eu sunt da
Atunci votez da (nu am votat inca ) Dar ar fi bine sa pastrati si infatisarea prezenta (cum este butonu pentru a schimba aspectul) sa putem si una si alta.
Dacă se schimbă panoul , automat se adaugă permisiunile forumului , permisiunile forumurilor etc. Mulți membrii au dificultăți și la panoul actual . Votez NU !
pai sa invete ca nici eu nu am stiut is foarte multi care stiu si atunci o sa se bage si treaba cu permisiunile si o sa fie mult mai frumos si o sa aveti si mai multi clienti
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Propunere parole diferite pt logarea in panou si pt
» Panou de moderare
» Panou al moderatorilor
» nu am imagini in panou
» panou de control
» Panou de moderare
» Panou al moderatorilor
» nu am imagini in panou
» panou de control
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum