Adaugare smileuri personalizate ale forumului.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 4 din 4 • Distribuiţi
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Rezumarea primului mesaj :
Eu am o sugestie,foarte simpla,si destul de usor de indeplinit,ma gandeam ca administratorii forumului de suport,sa adauge smileuri personalizate,ale forumului de suport,ca de exemplu,smileuri cu pancarde cu numele forumului.Daca sunteti de acord,puteti face un topic special,unde membrii posteaza smileurile lor,iar membrii din staff le aleg pe cele mai bune 5 si le aplica.
Multumesc!
Eu am o sugestie,foarte simpla,si destul de usor de indeplinit,ma gandeam ca administratorii forumului de suport,sa adauge smileuri personalizate,ale forumului de suport,ca de exemplu,smileuri cu pancarde cu numele forumului.Daca sunteti de acord,puteti face un topic special,unde membrii posteaza smileurile lor,iar membrii din staff le aleg pe cele mai bune 5 si le aplica.
Multumesc!
Re: Adaugare smileuri personalizate ale forumului.
mRs. va rog sa va editati mesajul si sa va argumentati votul. Multumesc!
Sa nu uitam scopul principal al acestui forum, acela de a oferi suport utilizatorilor.
Nu vad cum crearea si adaugarea de smiley-uri personalizate ne-ar ajuta mai mult sa oferim suport membrilor. Cei care doresc smiley-uri personalizate sunt liberi sa faca acest lucru pe forumurile lor personale dar totusi acest este un forum de suport si adaugarea de smiley-uri personalizate nu ar ajuta cu nimic.
Prin urmare voi refuza aceasta sugestie => Topic inchis si sugestie trimisa in arhiva
Nu vad cum crearea si adaugarea de smiley-uri personalizate ne-ar ajuta mai mult sa oferim suport membrilor. Cei care doresc smiley-uri personalizate sunt liberi sa faca acest lucru pe forumurile lor personale dar totusi acest este un forum de suport si adaugarea de smiley-uri personalizate nu ar ajuta cu nimic.
Prin urmare voi refuza aceasta sugestie => Topic inchis si sugestie trimisa in arhiva
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Intre timp s-au modificat zimbaretii de citeva ori si probabil se va mai intimpla acest lucru si in viitor, insa nu "pancarte cu numele forumului" .
Sugestie acceptata, in forma usor modificata.
Sugestie acceptata, in forma usor modificata.
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Adaugare lini in subsolul forumului
» Cum mut casuta de smileuri mai sus?
» Cum pun mai multe smileuri? [R]
» Script smileuri.
» Cerere smileuri respins,aceptat etc
» Cum mut casuta de smileuri mai sus?
» Cum pun mai multe smileuri? [R]
» Script smileuri.
» Cerere smileuri respins,aceptat etc
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum