Adaugare smileuri personalizate ale forumului.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 4 • Distribuiţi
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Rezumarea primului mesaj :
Eu am o sugestie,foarte simpla,si destul de usor de indeplinit,ma gandeam ca administratorii forumului de suport,sa adauge smileuri personalizate,ale forumului de suport,ca de exemplu,smileuri cu pancarde cu numele forumului.Daca sunteti de acord,puteti face un topic special,unde membrii posteaza smileurile lor,iar membrii din staff le aleg pe cele mai bune 5 si le aplica.
Multumesc!
Eu am o sugestie,foarte simpla,si destul de usor de indeplinit,ma gandeam ca administratorii forumului de suport,sa adauge smileuri personalizate,ale forumului de suport,ca de exemplu,smileuri cu pancarde cu numele forumului.Daca sunteti de acord,puteti face un topic special,unde membrii posteaza smileurile lor,iar membrii din staff le aleg pe cele mai bune 5 si le aplica.
Multumesc!
Re: Adaugare smileuri personalizate ale forumului.
Winking a scris:Am votat da , pentru ca cateodata inteleg acea persoana prin smiley-urile adaugate in post , si stiu la ce se refera etc
Nu stiu daca exista stare reala care sa nu fie reprezentata de cel putin un smyley in actualul set. In plus, se pot folosi codurile pentru imagini si oricine poate adauga unul nou cu ajutorul [img][/img].
asta se poate face pe un site...sKz a scris:Eu am o sugestie,foarte simpla,si destul de usor de indeplinit,ma gandeam ca administratorii forumului de suport,sa adauge smileuri personalizate,ale forumului de suport,ca de exemplu,smileuri cu pancarde cu numele forumului.Daca sunteti de acord,puteti face un topic special,unde membrii posteaza smileurile lor,iar membrii din staff le aleg pe cele mai bune 5 si le aplica.
Multumesc!
Deja seamana a birou de preluat comenzi, acest suport, atit mai lipseste, adaugarea de smiley.
Cine doreste, isi poate personaliza forumul personal cu alte smiley.
Scopul acestui suport este cu totul altul, nu cred ca niste smiley, puse in locul unei descrieri foarte clare a problemei ce o aveti, va ajuta pe cineva sa inteleaga care este necazul vostru.
Am votat Nu
Cine doreste, isi poate personaliza forumul personal cu alte smiley.
Scopul acestui suport este cu totul altul, nu cred ca niste smiley, puse in locul unei descrieri foarte clare a problemei ce o aveti, va ajuta pe cineva sa inteleaga care este necazul vostru.
Am votat Nu
Vizitato- Vizitator
am votat nu deoarece si actulele smileuri sunt frumoase
Vizitato- Vizitator
Votez Da...Si eu cred ca acest forum trebuie umpic de tot personalizat !
Votez Nu. Chiar daca pe vremuri se dadea mare "valoare" pe chestii maimutarite, acum nu mai tine.
Asandra- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 29/07/2009
Mulțumiri : 0
Votez da!Ar fi o idee buna,dar nu cred ca staff-ul este interesat sa puna smlies-uri si nu sunt deacord cu acel topic pentru postat smilies-uri.Daca adminii vor,sa fie daca nu,nu.
fan^real^madrid, va rog sa va editati mesajul si sa va argumentati votul. Multumesc!
CONTRA.
Nu stiu daca stiati,dar mai mult de 6 smileuri/post poate ingreuna calculatorul/navigarea pe Internet a anumitor persoane care au PC sau Net mai slab.Adica discriminare .
Nu stiu daca stiati,dar mai mult de 6 smileuri/post poate ingreuna calculatorul/navigarea pe Internet a anumitor persoane care au PC sau Net mai slab.Adica discriminare .
Pro Foarte buna ideea
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Adaugare lini in subsolul forumului
» Cum mut casuta de smileuri mai sus?
» Cum pun mai multe smileuri? [R]
» Script smileuri.
» Cerere smileuri respins,aceptat etc
» Cum mut casuta de smileuri mai sus?
» Cum pun mai multe smileuri? [R]
» Script smileuri.
» Cerere smileuri respins,aceptat etc
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum