Adaugare smileuri personalizate ale forumului.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 4 • Distribuiţi
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Rezumarea primului mesaj :
Eu am o sugestie,foarte simpla,si destul de usor de indeplinit,ma gandeam ca administratorii forumului de suport,sa adauge smileuri personalizate,ale forumului de suport,ca de exemplu,smileuri cu pancarde cu numele forumului.Daca sunteti de acord,puteti face un topic special,unde membrii posteaza smileurile lor,iar membrii din staff le aleg pe cele mai bune 5 si le aplica.
Multumesc!
Eu am o sugestie,foarte simpla,si destul de usor de indeplinit,ma gandeam ca administratorii forumului de suport,sa adauge smileuri personalizate,ale forumului de suport,ca de exemplu,smileuri cu pancarde cu numele forumului.Daca sunteti de acord,puteti face un topic special,unde membrii posteaza smileurile lor,iar membrii din staff le aleg pe cele mai bune 5 si le aplica.
Multumesc!
Re: Adaugare smileuri personalizate ale forumului.
palade10:Va rog sa dati edit si sa va argumentati votul.
Vizitato- Vizitator
Poate ca nu personalizate,dar alte smileuri noi.Ca eu mam saturat,de cele actuale.
Am votat da , pentru ca cateodata inteleg acea persoana prin smiley-urile adaugate in post , si stiu la ce se refera etc
taZyk- Membru activ
Varsta : 32
Data înscrierii : 15/01/2009
Mulțumiri : 0
Votez Da , Winking ai dreptate si eu cate odata inteleg mai bine prin simley-ruile care le adauga !
sKz a scris:Poate ca nu personalizate,dar alte smileuri noi.Ca eu mam saturat,de cele actuale.
si eu tot de aia votez...ca m-am saturat sa tot schimb la emoticoane si smileuri
GiantGold:Va rog sa dati edit si sa va argumentati votul.
Vizitato- Vizitator
Votez Nu!Deoarece poti sa iti personalizezi forumul si singurel daca nu ma insel:)
votez da este o idee buna si ar merge niste smilieuri noi ;
@Cavalery : aici nu este vorba despre forumurile noatre, ci despre forumul de suport )
@Cavalery : aici nu este vorba despre forumurile noatre, ci despre forumul de suport )
Vizitato- Vizitator
NMie nu imi plac anterioarele,eu as vrea altele mai noi.
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Adaugare lini in subsolul forumului
» Cum mut casuta de smileuri mai sus?
» Cum pun mai multe smileuri? [R]
» Script smileuri.
» Cerere smileuri respins,aceptat etc
» Cum mut casuta de smileuri mai sus?
» Cum pun mai multe smileuri? [R]
» Script smileuri.
» Cerere smileuri respins,aceptat etc
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum