La folosirea tagului "CODE" sa se afle langa el un link de copierea continutului din cod
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Ati dori ca tagul "CODE" sa aibe langa el un link de copierea continutului din cod ?
La folosirea tagului "CODE" sa se afle langa el un link de copierea continutului din cod
Rezumarea primului mesaj :
Am vazut asa ceva pe forumul phpBB RO
La fiecare utlizare a tagului "CODE", se afisa langa cod un link de copierea continutului
Acesta ar fi foarte util sa nu selectam aiurea sau gresit acel un cod dintr-un post, pur si simplu sal copiem printr-un click, asta ar fi util si pentru forumurile care au interzis selectarea unei portiuni cu cursorul
Stiu ca multi vor fi impotriva acestui lucru, dar ganditiva va rog o secunda... ca de ce exista pe forumul phpBB RO, de ce a fost creat aceasta optiune? Sa ne fie mai usor ! Nu sa se deie lumea deacolo mare si tare...
Votati cu cap!
Am vazut asa ceva pe forumul phpBB RO
La fiecare utlizare a tagului "CODE", se afisa langa cod un link de copierea continutului
Acesta ar fi foarte util sa nu selectam aiurea sau gresit acel un cod dintr-un post, pur si simplu sal copiem printr-un click, asta ar fi util si pentru forumurile care au interzis selectarea unei portiuni cu cursorul
Stiu ca multi vor fi impotriva acestui lucru, dar ganditiva va rog o secunda... ca de ce exista pe forumul phpBB RO, de ce a fost creat aceasta optiune? Sa ne fie mai usor ! Nu sa se deie lumea deacolo mare si tare...
Votati cu cap!
sLg- Vizitator
Re: La folosirea tagului "CODE" sa se afle langa el un link de copierea continutului din cod
CsIosefin: De aceea exista aceste sectiuni de sugestii, ca sa spuneti ce va sta pe suflet. Sa propuneti ce doriti sa utilizati. Si sa supuneti totodata dezbaterii publice. Ceea ce unui om i se pare folositor, celorlalti poate le pare moft, nu? Si vice-versa
Deci abia dupa finalizarea dezbaterii asupra utilitatii, intervine rolul administratorului si al tehnicienilor, ca sa vada daca se poate si aplica ideea respectiva.
1960: daca vezi necesitatea acestor modificari de care vorbesti, te rog chiar sa deschizi un topic in privinta lor. Aici nu vor fi luate in considerare, avind in vedere ca nu au legatura cu sugestia din acest sondaj.
Deci abia dupa finalizarea dezbaterii asupra utilitatii, intervine rolul administratorului si al tehnicienilor, ca sa vada daca se poate si aplica ideea respectiva.
1960: daca vezi necesitatea acestor modificari de care vorbesti, te rog chiar sa deschizi un topic in privinta lor. Aici nu vor fi luate in considerare, avind in vedere ca nu au legatura cu sugestia din acest sondaj.
Re: La folosirea tagului "CODE" sa se afle langa el un link de copierea continutului din cod
Ma abtin de a mai face vreo propunere.
Le-am pus doar asa, orientativ, fara nici cea mai mica intentie de a muta discutia la altceva.
Pentru ce ? Eu ma descurc oricum, sunt "baiat mare".
Oricit de greu ar fi , sunt obisnuit cu greul, ca sa ma repet, am apucat sa traiesc si alte vremuri , in care nu "apasai pe buton , sa iti sara sacul in spate", il ridicai tu singurel.
Cu greutati se invata omul sa respecte ce este in jurul sau, nu traind in puf, pe burta, cu o mina pe tastatura si cealalta in ... nas.
Le-am pus doar asa, orientativ, fara nici cea mai mica intentie de a muta discutia la altceva.
Pentru ce ? Eu ma descurc oricum, sunt "baiat mare".
Oricit de greu ar fi , sunt obisnuit cu greul, ca sa ma repet, am apucat sa traiesc si alte vremuri , in care nu "apasai pe buton , sa iti sara sacul in spate", il ridicai tu singurel.
Cu greutati se invata omul sa respecte ce este in jurul sau, nu traind in puf, pe burta, cu o mina pe tastatura si cealalta in ... nas.
Vizitato- Vizitator
1960 - Da, si eu ma descurc, dar uni nu, haide sa ne gandim la toti, la toti ce au un forum, poate ca ei nu stiu. Aici pe forum ar trebui sa fim o familie, ca asa e intr-o comunitate, sa ne spunem sugestile sau parerile (de bine sau de rau). Uite vezi cum esti, te gandesti doar la tine, nu vrei sa faci si tu o propunere.
CsIosefin, nu stiu de ce, dar peste noapte ai inceput sa ma scoti din sarite. Te dai prea destept pentru felul in care scrii
Ce om crezi tu ca stie sa navigheze pe net, stie sa foloseasca optiunile unui forum pentru a se inregistra si a posta si asa mai departe... dar nu stie sa utilizeze copy&paste?
Ce om crezi tu ca stie sa navigheze pe net, stie sa foloseasca optiunile unui forum pentru a se inregistra si a posta si asa mai departe... dar nu stie sa utilizeze copy&paste?
Mariko21 a scris:Ce om crezi tu ca stie sa navigheze pe net, stie sa foloseasca optiunile unui forum pentru a se inregistra si a posta si asa mai departe... dar nu stie sa utilizeze copy&paste?
Exemplu dat de leoiri23
leoiri23 a scris:In ce ma priveste, votez Da. Am useri care si la simplul link al
unei imagini, nefiind acomodati cu utilizarea ctrl c (nu toata lumea a
avut dintotdeauna calculator ), nu reusesc sa copieze intregul cod si de aici nenumarate probleme.
1960, tie poate ti se pare un moft ... dar sa stii ca forumurile nu sunt doar pentru adolescenti plini de energie, mai sunt si forumuri pentru adulti care nu sunt prea acomodati sau obijnuiti cu felul acesta de a copia un cod
Vizitato- Vizitator
Mariko21 - Daca te enervez iti aduc un pahar de apa rece, sa sti tin la congelator apa. Sau te duci usor la baie si te uzi putin peste apa, nu e frumos sa te enervezi ca fata. Cum tu nu sti sa faci un joc online, asa nu stiu si alti sa deie COPY & PASTE.
sLg - Toti au mofturile lor, trebuie sa ii intelegem. Poate intr-o zi vor realiza ca era de folos aceea sugestie!
sLg - Toti au mofturile lor, trebuie sa ii intelegem. Poate intr-o zi vor realiza ca era de folos aceea sugestie!
Este o idee buna... am votat DA!
Ar fi util si aici pe forumul de suport cand de exemplu cineva vrea sa arate ce are prin foaia stil CSS, si frate e mult de copiat...
Vizitato- Vizitator
La galerie exista o .. oarecare optiune asemanatoare
dar copiaza doar link-ul catre imaginea expusa
Clic
Asa ca nu vad de ce ar fi imposibil de adaugat si la tagul code
dar copiaza doar link-ul catre imaginea expusa
Clic
Asa ca nu vad de ce ar fi imposibil de adaugat si la tagul code
Vizitato- Vizitator
Acest lucru este posibil cu ajutorul unui script, dupa cum se poate vedea si pe forumul de suport.
Inchis si trimis in arhiva.
Inchis si trimis in arhiva.
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Folosirea optiunii "Ascunde-mi prezenta in retea" numai de catre administratori.
» Sugestie Graphic Design:Doar staff-ul sa poata posta in "Cereri admise" si "Cereri respinse"
» Nu imi apare butonul "ip" langa celelalte in bara
» Script pentru adaugarea unei imagini sub link-urile "creeaza un forum | Forum gratuit de suport | ... " pentru Invision
» Sugestie Graphic Design:Adaugare iconite "Acceptat" si "Refuzat"
» Sugestie Graphic Design:Doar staff-ul sa poata posta in "Cereri admise" si "Cereri respinse"
» Nu imi apare butonul "ip" langa celelalte in bara
» Script pentru adaugarea unei imagini sub link-urile "creeaza un forum | Forum gratuit de suport | ... " pentru Invision
» Sugestie Graphic Design:Adaugare iconite "Acceptat" si "Refuzat"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum