Nu imi apare butonul "ip" langa celelalte in bara
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nu imi apare butonul "ip" langa celelalte in bara
As vrea sa stiu, unde trebuie sa intru sa selectez optiunea de a-mi arata ip-ul postatorilor la fiecare mesaj postat de ei.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima editare efectuata de catre mycka_rose in Vin Noi 20, 2009 10:58 am, editata de 1 ori
Re: Nu imi apare butonul "ip" langa celelalte in bara
PA=>Afisare=>Imagini si culori=>Administrare imagini=>Mod avansat=>Butoane=>IP=>Incercati sa inlocuiti imaginea cu alta=>Inregistrare.
PA=>Utilizatori&Grupuri=>Permisiuni speciale=>Afiseaza IP-ul membrilor=>Selectati ce doriti=>Inreigstrare.
PA=>Utilizatori&Grupuri=>Permisiuni speciale=>Afiseaza IP-ul membrilor=>Selectati ce doriti=>Inreigstrare.
Vizitato- Vizitator
Re: Nu imi apare butonul "ip" langa celelalte in bara
Cu placere
Topic rezolvat=>Inchis.
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Unde apare butonul "Cauta toate mesajele lui ... :"
» Nu imi apare butonul "Mersi"
» La folosirea tagului "CODE" sa se afle langa el un link de copierea continutului din cod
» Butonul "Acasa" nu functioneaza.
» Cum fac sa mut bara de warn jos sub celelalte rubrici
» Nu imi apare butonul "Mersi"
» La folosirea tagului "CODE" sa se afle langa el un link de copierea continutului din cod
» Butonul "Acasa" nu functioneaza.
» Cum fac sa mut bara de warn jos sub celelalte rubrici
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum