Servimg.com sa fie valabil pentru toti userii
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Doriti ca servimg.com sa fie valabil pentru toti userii din nou?
Servimg.com sa fie valabil pentru toti userii
Rezumarea primului mesaj :
Nu stiu ce credeti voi, dar mie unul numi place de loc ce sa intamplat cu butonul de upload imagini
anul trecut era altfel, uploadam imagini imediat pe orice forum, dar acuma trebuie sa ai administrator pentru a il folosi, ca daca nu, ai la indemana doar imageshack ... , nu-mi place sa fiu prea badaran, dar mie nu imi place imageshack nici macar un pic, cu servimg era mult mai usor, dar cu imageshack, nu stiu ce sa zic pare mai neobijnuit. Sugestia mea ar fi ca toti userii sa aibe acces la servimg cum era inainte.
https://help.forumgratuit.ro/intrebari-frecvente-f5/servimg-t526.htm?highlight=servimg
Cum sa va explic, mi se pare un serviciu impecabil si rapid.
Dar voi ce credeti despre acest aspect ?
Va rog sa argumentati raspunsul vostru.
Nu stiu ce credeti voi, dar mie unul numi place de loc ce sa intamplat cu butonul de upload imagini
anul trecut era altfel, uploadam imagini imediat pe orice forum, dar acuma trebuie sa ai administrator pentru a il folosi, ca daca nu, ai la indemana doar imageshack ... , nu-mi place sa fiu prea badaran, dar mie nu imi place imageshack nici macar un pic, cu servimg era mult mai usor, dar cu imageshack, nu stiu ce sa zic pare mai neobijnuit. Sugestia mea ar fi ca toti userii sa aibe acces la servimg cum era inainte.
https://help.forumgratuit.ro/intrebari-frecvente-f5/servimg-t526.htm?highlight=servimg
Cum sa va explic, mi se pare un serviciu impecabil si rapid.
Dar voi ce credeti despre acest aspect ?
Va rog sa argumentati raspunsul vostru.
Vizitato- Vizitator
Re: Servimg.com sa fie valabil pentru toti userii
Eu nu sustin nimic, aduc doar contraargumente la propunere. Este o dezbatere, nu?
Asupra oportunitatii schimbarii imageshack cu servimg. Si aduc argumente pentru ideea ca nu este necesara aceasta schimbare pentru ca nu aduce facilitati noi, ci chiar reduce din numarul acestora. Atit si nimic mai mult.
Asupra oportunitatii schimbarii imageshack cu servimg. Si aduc argumente pentru ideea ca nu este necesara aceasta schimbare pentru ca nu aduce facilitati noi, ci chiar reduce din numarul acestora. Atit si nimic mai mult.
Ai citit si postul meu leoiri ?
Vizitato- Vizitator
lasa.. nu conteaza..
ziceam ca nu avem de toate avantajele in plus ale lui imageshack daca vre sa uploadam repejor o imagine si s-o postam, nu sa asteptam sa se incarce tot site-ul...
ziceam ca nu avem de toate avantajele in plus ale lui imageshack daca vre sa uploadam repejor o imagine si s-o postam, nu sa asteptam sa se incarce tot site-ul...
Vizitato- Vizitator
Probabil de asta este disponibil Servimg pentru administratori
leoiri23 a scris:Probabil de asta este disponibil Servimg pentru administratori
E disponibil si in Panou asa ca nu cred ca conteaza...
Dar ceilalti membri?!
Vizitato- Vizitator
Este clar ca Servimg nu va fi din nou disponibil pentru toti utilizatorii, pina la urma acest lucru tine de contractele pe care le are firma si nu este propriu-zis o functionalitate suplimentara. Iar imageshack a fost imbunatatit si are mai multe facilitati pentru utilizatorii fara cont, deci revenirea ar fi chiar dezavantajoasa. In plus, probabil ca prin reducerea numarului de imagini incarcate pe servimg, aceasta asigura o mai mare stabilitate a imaginilor pentru grafica forumurilor pe care le incarcam direct din PA.
Inchis si trimis in arhiva.
Inchis si trimis in arhiva.
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Topic informativ !
» Nu apar toti userii care sint on line
» Cat este valabil forumu ??
» +Cat timp este valabil forumul gratuit?
» Servimg
» Nu apar toti userii care sint on line
» Cat este valabil forumu ??
» +Cat timp este valabil forumul gratuit?
» Servimg
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum