Servimg.com sa fie valabil pentru toti userii
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Doriti ca servimg.com sa fie valabil pentru toti userii din nou?
Servimg.com sa fie valabil pentru toti userii
Rezumarea primului mesaj :
Nu stiu ce credeti voi, dar mie unul numi place de loc ce sa intamplat cu butonul de upload imagini
anul trecut era altfel, uploadam imagini imediat pe orice forum, dar acuma trebuie sa ai administrator pentru a il folosi, ca daca nu, ai la indemana doar imageshack ... , nu-mi place sa fiu prea badaran, dar mie nu imi place imageshack nici macar un pic, cu servimg era mult mai usor, dar cu imageshack, nu stiu ce sa zic pare mai neobijnuit. Sugestia mea ar fi ca toti userii sa aibe acces la servimg cum era inainte.
https://help.forumgratuit.ro/intrebari-frecvente-f5/servimg-t526.htm?highlight=servimg
Cum sa va explic, mi se pare un serviciu impecabil si rapid.
Dar voi ce credeti despre acest aspect ?
Va rog sa argumentati raspunsul vostru.
Nu stiu ce credeti voi, dar mie unul numi place de loc ce sa intamplat cu butonul de upload imagini
anul trecut era altfel, uploadam imagini imediat pe orice forum, dar acuma trebuie sa ai administrator pentru a il folosi, ca daca nu, ai la indemana doar imageshack ... , nu-mi place sa fiu prea badaran, dar mie nu imi place imageshack nici macar un pic, cu servimg era mult mai usor, dar cu imageshack, nu stiu ce sa zic pare mai neobijnuit. Sugestia mea ar fi ca toti userii sa aibe acces la servimg cum era inainte.
https://help.forumgratuit.ro/intrebari-frecvente-f5/servimg-t526.htm?highlight=servimg
Cum sa va explic, mi se pare un serviciu impecabil si rapid.
Dar voi ce credeti despre acest aspect ?
Va rog sa argumentati raspunsul vostru.
Vizitato- Vizitator
Re: Servimg.com sa fie valabil pentru toti userii
Eu am votata DA deoarece serving.com este mai accesibil si mai bun.
Cosminel4u: spam = > warn
Votez NU deoarece dupa mine sunt la fel,site-uri de uploadat imagini.
sKz a scris:Votez NU deoarece dupa mine sunt la fel,site-uri de uploadat imagini.
Nici acuma nu mi se incarca Imageshack-ul ...
Vizitato- Vizitator
Am votat DA. Argumentele au fost date de catre Mariko21. Decat sa fii directionat catre jdemii de pagini, mai bine direct link catre imagine.
imageshack ... hmmm ... nu am mai vazut nici un site de gazduiere atat de lent ... Te ia dracii cat trebuie sa aspepti la aparitia imaginii si a intregii pagini ...
Votez DA !
Votez DA !
Corectissimo!ezlidor a scris:imageshack ... hmmm ... nu am mai vazut nici un site de gazduiere atat de lent ... Te ia dracii cat trebuie sa aspepti la aparitia imaginii si a intregii pagini ...
Votez DA !
Legat de dorinta unora de a repune in drepturi servimg, vedeti o discutie mai veche, aici :
https://help.forumgratuit.ro/alte-probleme-f10/putem-avea-servimg-ul-inapoi-t4138.htm#25102
Sunt total de acord cu acest sondaj, am votat Da, si as vota de inca 1000 de ori tot Da.
Vizitato- Vizitator
Da, in acelsi topic veti gasi si postarea lui Necros, care are 100% dreptate. Imageshack ofera mai multe optiuni + upload simultan al mai multor fisiere.
leoiri23 a scris:Da, in acelsi topic veti gasi si postarea lui Necros, care are 100% dreptate. Imageshack ofera mai multe optiuni + upload simultan al mai multor fisiere.
Nu ne trebuie aceste optiuni daca vrem sa postam repejor o imagine intr-un mesaj pe forum ...
Decat sa asteptam pana se incarca tot site-ul, pana si casuta din postare se incarca greu (cel putin la mine)
Daca vreau sa uploadez o imagine importanta cu alta extensie sau asa ceva da apelez la alte site-uri de upload cum ar fi imageshack!
Vizitato- Vizitator
leoiri23 a scris:Da, in acelsi topic veti gasi si postarea lui Necros, care are 100% dreptate. Imageshack ofera mai multe optiuni + upload simultan al mai multor fisiere.
E in cadere libera imageshack.
Stai si te uiti ca vitelul la poarta noua, sa se incarce pagina, dupa ce dai upload.
Il puteti pune alaturi de alte marete hosturi de imagini.
Sa nu ma luati cu golirea de nu stiu ce cache, sau alte influente negative, tot ce merge prost in imageshack, este doar din imageshack.
Se poate implementa foarte usor upload al mai multor fisiere si pe servimg, daca vi se pare o mare greutate sa apasati de mai multe ori.
Deci, fiecare cu parerea sa, nu vi se pare corect.
Dumneata sustii imageshak, eu , cu aceeasi tarie, sustin servimg.
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Topic informativ !
» Nu apar toti userii care sint on line
» Cat este valabil forumu ??
» +Cat timp este valabil forumul gratuit?
» Servimg
» Nu apar toti userii care sint on line
» Cat este valabil forumu ??
» +Cat timp este valabil forumul gratuit?
» Servimg
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum